czarna79
Fanka BB :)
No wlasnie tez musze kupic wstazeczke na kokardkeDzis chce by mnie podwiózł do nas do miasta bo chce kupic czerwona wstążeczke

Gratuluje śliczna GabrysiaWitam Mamuski !!
ja juz jestem mama pazdziernikowa :-) Moje szczescie przyszlo na swiat 10.10.2008 :-). Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Wasze szczesliwe rozwiazania ;-)
Ja juz mam bankow powyzej uszów!!!!!! Walcze bo wiecznie mi karty przychodza na Panienskie nazwisko a jak nimi płace to wychodzi ze naleza do mojego MA ja zla jak osaMiesiac temu splacilismy ostatnich pare rat z kredytu, zeby nam juz co miesiac nie sciagali z konta, ja dzis wchodze na konto i patrze ze oni znowu nam wzieli kase za kredyt!!!!dzwonie do tego suuuuuuuuper banku, kazda baba mnie przelancza do innej, kazdej tlumacze co i jak i nikt nie wie o co kaman, dlaczego nadal nam raty potracaja. Szlag mnie trafia, bo jacek specjalnie byl w banku zeby wszystko pozalatwiac tak zeby juz nie bylo problemu a tu dupa
Czekam teraz na tel z banku ale jakos nikt sie nie kwapi, ciekawe kiedy nam zwroca te kase...Ide na majewskiego moze troche mi sie humor poprawi![]()

Dzis znow Pani sie na mnie dziwnie patrzyła w sklepie
no miłego odpoczynkuno mamuski ja sie bede pomalutku zegnacuciekam do rodzicow i pewnie wroce dopiero w niedziele wieczorkiem no chyba ze mnie rodzice szybciej wygonia
jak ddo poniedzialku sie nie odezwe tzn ze ... ale pewnie niewojciech swierdzil ze olenka czeka az tatus bedzie mial urlop
a urlop juz od poniedzialku
trzymajcie sie cieplutko buziale
![]()
Boziu a ja piknie sobie posprzatałam i czesciowo poprasowałam
Potem zakupki- normalnie niewiedziałam ze tak ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!! obiadek i teraz mam chwilke oddechu i czekam az Laura padnei aby legnac koło niej
bo wsio mnie boli
Miesiac temu splacilismy ostatnich pare rat z kredytu, zeby nam juz co miesiac nie sciagali z konta, ja dzis wchodze na konto i patrze ze oni znowu nam wzieli kase za kredyt!!!!dzwonie do tego suuuuuuuuper banku, kazda baba mnie przelancza do innej, kazdej tlumacze co i jak i nikt nie wie o co kaman, dlaczego nadal nam raty potracaja. Szlag mnie trafia, bo jacek specjalnie byl w banku zeby wszystko pozalatwiac tak zeby juz nie bylo problemu a tu dupa
wojciech swierdzil ze olenka czeka az tatus bedzie mial urlop