reklama

Październik 2008

Aniaaa ja też pomeleo, mandarynki i pomarańcze- robie zapas na zime:)
dorota ty sie martwisz bo cie boli, a ja ze nic nie boli z tego co ma boleć, mi sie dzis w główce kręciło, ale u mnie przez tą pogode
wanilia witaj, współczuje to co przeszłas, ale masz dobrze ze masz już dzidzie obok siebie
oolivia o to jakis postep
Martynka powodzenia
Kaka śliczna ta twoja Hanusia

A u mnie była burza, ale znów mam internet, dzisiaj sprzątanie, odkurzanie, spacer i LB

reklama
Kaka ale cudenko zdjecie:tak::tak::tak:a co do karminia dzieci czesto wybieraja jedna piers :tak:

Dorotka nie jestes sama moja macica od jakiegos czasu tez trenuje tylko na SZCZESCIE NIEBOLESNIE!!!!!! i tez raczej nic sie z tego nie rozwinie:-p

Dziewczyny ja sie narazie nie boje porodu i bolu jakos ten strach mi odszedl bo bardziej juz chce niz sie boje Ja sie ciesze jak cos boli bo to zawsze nadzieja ze cos sie z tego rozwinie ale juz jestem zla ze boli i boli ale sie nie rozwija tak aby to bylo do porodu i tym sie wkurzam.
PATRYCJA ciebie nic nie boli a zobaczysz i wspomnisz moje slowa ze ty bedziesz miala wczesniej dziciatko przy sobie niz ja ZOBACZYSZ :-)

Kaka ale cudenko zdjecie:tak::tak::tak:a co do karminia dzieci czesto wybieraja jedna piers :tak:

Dorotka nie jestes sama moja macica od jakiegos czasu tez trenuje tylko na SZCZESCIE NIEBOLESNIE!!!!!! i tez raczej nic sie z tego nie rozwinie:-p

Aniaaa ja też pomeleo, mandarynki i pomarańcze- robie zapas na zime:)
dorota ty sie martwisz bo cie boli, a ja ze nic nie boli z tego co ma boleć, mi sie dzis w główce kręciło, ale u mnie przez tą pogode
wanilia witaj, współczuje to co przeszłas, ale masz dobrze ze masz już dzidzie obok siebie
oolivia o to jakis postep
Martynka powodzenia
Kaka śliczna ta twoja Hanusia

A u mnie była burza, ale znów mam internet, dzisiaj sprzątanie, odkurzanie, spacer i LB
Pytałam na wątku karmieniowym jak to jest z tym upodobaniem do jednej piersi a tu znalazłam odpowiedź :-). Jak zwykle największa dyskusja odbywa się na wątku głownym.
Nie mam sił, aby nadrobić Was z czytaniem, bo choć maluch sporo śpi ja jeszcze nie mogę się przestawić na tryb "mama z dzieckiem" ;-).
M nadal w szoku, jak go dziś budziłam w nocy, to wyskoczył z łóżka jak z katapulty :-D.
A ja przed wieczorem miałam mega gorączkę przez to moje zapalenie żyły po wenflonie. No i antybiotyk poszedł w ruch. :crazy:

Czytam wszystko, ale tyle na głowie, że nie mam czasu pisać... U mnie TP na 30.10, mój gin szacuje, że z tydzień wcześniej, ale ja tam nie sądzę. Chociaż w nocy dziś takie bóle miałam, ze mój M. się wystraszył, że już... :)

Ehh my jestesmy u mojej mamy i zaraz mykamy do domku. Wizyte w szpitalu opisałam na watku wizytowym... Patryk własnie rozmawiał z moją tesciową i ta się smiała, ze jeszcze miesiąc pochodze... Ha ha ha, ale zabawne, ja mam sie zamiar do terminu wyrobic :dry:
Co do ssania jednej piersi, moja kolezanka karmiła córke 2 lata i mała ssała tylko z prawej piersi, wiec z lewej Paulina musiała najpierw odciagac, a potem juz jej jakos to zanikło :szok:

Witam sie z rana w Sobote ;-)
WANILIA wspolczuje ci tego bolu Musisz to jakos wytrzymac Ale fajnie masz ze masz malego juz w domu :-)
MATYNKA mnie tez juz to wkurza jak pytaja na kiedy TP itp :-(
Moglas powiedziec tesciowej ze miesiac jeszcze nie pochodzisz bo ty jestes czlowiek a nie SLON ktory chodzi dlugo w ciazy ;-)
KATE ja mam wiecznie bole i co na porodowce sie jeszcze nie skonczylo wrr

A propo boli to dzis mnie boli niesamowicie mocno brzuch :-)Juz sie modle aby sie cos z tego rozwinelo ale pewnie u mnie nie ma szans :-(.Boli mnie jakos i podbrzusze i caly brzuch normalnie zwijam sie z bolu.Do tego kazdy nawet najmniejszy ruch Oliwi mnie masakrycznie boli Jest mi slabo i niedobrze i kreci mi sie w glowie Kurcze ciekawe co jest grane IDE SIE POLOZYC do pozniej dziewczynki Ale dzis pewnie u nas bedzie pusto :-(

Dziewczyny kurcze co tutaj tak pusto.Nikt nie pisze :no: nikt nie rodzi :no:
SZOK nasze BB upada normalnie :-(:-(:-(
Ja pospalam jeszcze troche Ponziej sniadanko i LB przed TV Oliwia kopie brzuch boli ale mniej I zaniedlugo trza sie zabrac za sprzatanie :rofl2:

reklama
No to i ja sie witam w sobote:tak:Dzisiaj humorek juz duzo lepszy, co ma byc to bedzie i tyle.
Dorota mnie tezciagle boli brzuch na dole, i strasznie kluje ale jak widac to moze nic nie znaczyc (jak u mnie) a z drugiej strony moze sie juz cos zaczyna dziac. I tak teraz w kolko bedzie:-D
Jacek przywiozl swieze buleczki ja zrobilam jajeczniczke i zaraz lecimy kupic zosi kurtke bo robi sie coraz zimniej.
Do tej lekarki juz nie pojde, jeszcze wczoraj gadalam z sasiadka i ona mi mowi ze wlasnie ta gin robi zabiegi tam u sibie w gabinetach, a mnie tak pieknie mowila o cudzie narodzin i o tym ze ciaza to cud. Hmmm teraz to nie moze mi wyjsc zglowy.
Ok mamuski milej soboty ja zmykam odezwe sie pozniej:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry