Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fajnie ci ze masz takiego pawera na ciasto;-).Fajnie ze Cezary cie odwiedzi ale uwazaj abys sie nie zarazila Szkoda ze wszyscy chorzy Mam nadzieje ze im szybko przejdzie 

.

Czesc kochane.
U mnie dzisiaj noc nieprzespana. Nie mogłam ulezec 5 min, wiec w koncu usiadłam, załozyłam MP3 na uszy i rozwiązywałam do 6 rano sudoku... Potem jakos w koncu przysnełam troche i do południa lezałam w łóżeczku. Patryk dzisiaj od 8 do 18 na uczelni, jutro chyba tak samo, wiec ja siedze w domu, bo sama nigdzie nie wyjde, chociaz taka ładna pogoda :-( Ehh juz mam naprawde dosc... Nie mam na nic siły, nie mam humoru i jeszcze ciagle mi niedobrze... No nic przydałoby się troszke ogarnąc w domku i poukładac na półkach...
A co tu taki spokoj?? Mamuski rozpakowane nie mają czasu, a te jeszcze w 2-paku co robia?? Na spacerkach czy na porodówkach??
Ja chyba bede naprawde ostatnia... I na forum bede sama do siebie pisac, bo wszystkie bedziecie juz z maluszkami :-)
U mnie dalej zadnych objawów, mały sie wierci w brzuszku i napiera na pępek, az mnie boli... Tłumacze mu, ze tędy nie wyjdzie i musi sie w dół kierowac, ale jak zwykle mnie nie słucha...![]()

A juz mowilam do Oliwi ze fajnie jakby sie w niedziele urodzila heheheJa mialam podobny temat: Motyw szczescia w literaturze. I biedna tak rozbudowalam prace, że w ciagu godziny bym sie nie wyrobila. Jakiego stresa mialam na maturze...Ja tez sobie odpuszczam teraz zajecia, mam nadzieje, ze pozniej jakos to nadrobie...
Tylko ze ja w liceum dla dorosłych i w tym roku mature mam, bo nie skonczyłam wczesniej technikum i sie przeniosłam do zaocznej szkoły... Ciekawa jestem jak dam rade przy dziecku sie do matruy przygotowac... he he
Za to temat z polskiego sobie wybrałam na czasie: "motyw dziecka w literaturze", bo nie było zadnych ciekawych do wyboru, wiec stwierdziłam, ze moze przy dziecku mi sie lepiej bedzie pisało o dzieciach![]()
Ja tez sie na niczym skupic nie moge, siedze na kanapie i mam wszystko gdzies...
Musialam w myslach wszystko streszczac....Ogolnie rzecz biorąc, teraźniejsze matury to lajcik, piszesz pracę, dajmy na to przez tydzień, potem dwie godziny wkuwania i ...po maturze
Moja Jula miala niecale trzy tyg. jak zdawalam 
Szkoda tylko, że od razu na studia sie nie zdecydowalam... A potem to już znalazlam prace i tak zostalo....

Mam już dosyć swojej ciąży, a tu jeszcze domownicy "obfukani".... Co jest?! Nie ma innych zmartwien, tylko co chwila narzekanie...????

a on sie z loznka nie rusza.wiec nie wiem jak to zalatwie...moze jutro sie uda...ale od razu na wejsciu dam mu chyba maseczke chirurgiczna zeby nie chuchal.biedny...