dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PPATQA i co nic sie u Ciebie nie dzialo a tu prosze bardzo 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dorotka - mnie to się wydaje, że te Twoje coraz częstsze i mocniejsze bóle wkrótce się naprawdę rozwiną !!
Dzis jestem jakas taka zla z tego powodu Ogolnie sie trzymam ale czasem mam zle dni i sie wkurzam ze nie rodze
.

Dorotko może przestań tak intensywnie myśleć o porodzie-zwykle te najpiękniejsze chwile przychodzą niespodziewanie...Mała nie będzie aż tak szaleć-bo mam malutko miejscaA ja sie jeszcze dodatkowo wkurzam bo Oliwia sie bardzoooooooooooooooo malo rusza od nocy parwie wcale I nie wiem czy mam sie juz martwic czy nie :-(
Czuje ze ten dzien to bedzie do D... :-(
I jeszcze wstalam z bolem glowy :-(
do tego czuje Twoje stany emocjonalne-smutek,zdenerwowanie...i sobie czeka aż mama się uśmiechnie...wtedy zechce zobaczyć Twoją buzkę...i wtulić się w takie cierpliwe ramionka

Moze inaczej by mi bylo jakby M byl w domu a M wroci dopiero o 18,30 wiec to jeszcze caly dzien sama musze siedziec i dlatego tez jestem zdolowana Bo jakby byl M to bysmy poszli na spacer a samej to mi sie nie chce
I jeszcze doluje sie tym moim wiecznym bolem brzucha 

Moj M chce abym poszla z tym do szpitala a ja nie wiem co mam robic Oliwia sie rusza wiec juz nie wiem czy ten bol moze swiadczyc o czyms zlym czy tak poprostu musi byc ????????
Zostaje nas coraz mniej:-)