reklama

Październik 2008

Dziewczyny witajcie ja już po porodzie i w domku.
Ledwo żyję i krocze boli bo było nacinane.
Jestem padnięta i jutro napiszę co i jak.
Przepraszam bardzo.

Acha Sebastian jednak wagowo 3930gram i 55cm długi - Gosiu jeśli można zmienić w danych z listy październikowych mamuś.
Niestety w ferworze i emocjach źle usłyszeliśmy.
Ale maluch jest zdrowy i odpoczywamy sobie razem.

Na dzień dzisiejszy waga spadła do 3640gram.

Pozdrawiam i jutro postaram się skrobnąć więcej - wstawię też focie małego.
Jest śliczny a ja mogłabym patrzeć na niego i patrzeć.

Zmykam i wybaczcie - ale zmęczenie daję za wygraną.

reklama
PATRYCJA to odpoczywaj teraz sobie :tak:
ASIU szkoda ze Cezary nie przyjdzie ale dobrze ze cie nie zarazi A jutro jak przyjdzie to uwazaj na siebie I zycze abyscie to z bankiem jakos zalatwili :tak:
MAGDZIUNIU witaj na BB jak milo cie widziec Dzieki ze napisalas i nie przepraszaj ze tak malo :tak:Cezkamy na opowiesci z porodu i fotki Sebastianka;-)

Moja Oliwia tak strasznie teraz szaleje w brzuszku.Chyba przez skure chce wyjcs Normalnie strasznie sie wierci ;-) Ja zaraz ogladam MAM TALENT I IDE NYNY:tak:

Witaj Magdziunia spowrotem:tak:widzialam Sebastianka na nk i jest cudny!ja tez Wam zazdroszcze ze juz w domku jestescie...bo do porodu to mi sie nie spieszy ale do tego momentu jak juz w domku bede to troche tak:tak:fajnie ze juz masz to za soba...;-)
Moj Rafalek dzisiaj tez strasznie szaleje i chyba tez szuka wyjscia, tylko przez pepek ani boki nie wyjdzie:-p
ja tez ogladam Mam talent ale chyba wolalam jak castingi byly, zreszta zawsze castingi mi sie najbardziej podobaja:tak:
boje sie o C:-(dzwonil ze bola go plecy, serce i pluca i oddychac nie moze...mam nadzieje ze przesadza bo jak nie to naprawde nieciekawie....:-(a faceci w sprawach chorob lubia przesadzac....chociaz chyba nie on...
a z mama juz troszke lepiej ale tez ledwo zipie...:-(co sie dzieje?wszyscy chorzy:-(

Czytam wszystko, ale tyle na głowie, że nie mam czasu pisać... U mnie TP na 30.10, mój gin szacuje, że z tydzień wcześniej, ale ja tam nie sądzę. Chociaż w nocy dziś takie bóle miałam, ze mój M. się wystraszył, że już... :)
Cześć Kasia - no to mamy na ten sam dzień termin :-) tyle, że ja na razie żadnyc bóli nie mam ...

ja jeszcze w wyrku. M pojechał po paczki. U mnie jak zwykle cisza, wiec nic napewno się nie rozwinie. chce isc dzis na spacer, ale juz mi sie nudzi ten nasz las, a dalej sie nie doczłapie, moze wyciagne gdzieś M, choc on by mnie trzymal teraz koło domu tylko.
Pati - mnie też nosi na te spacerki :-) i staram się chodzić jak najczęściej, szczególnie dopóki jest ładna pogoda:-)

Hej
ja za chwile rosolek bede jesc, pozniej moze karpatke upieke:tak:i jeszcze dzisiaj do mnie kolezanka przychodzi na pogaduchy wiec dzien zapowiada sie milo:tak:
jesli u mnie nic sie przez ten weekend nie wydarzy a nie zapowiada sie to w poniedzialek mam wizyte:tak:
...
Asia - wow!!!! Podziwiam Cię z tym pieczeniem !!!!!! szkoda, że C jest chory i nie zobaczycie się dzisiaj ...

Magdziunia - witamy z powrotem !!!!! I czekamy na zdjęcia, a także na relacje z porodu:-)

A ja dzisiaj dzień spędziłam u rodziców - siostra też przyjechała... Z mamą kupiłysmy łóżeczko do nich, jak Szymek tam będzie, żeby miał gdzie spac... M był na szkoleniu.... wieczorkiem kawka mrożona z M i kolegą - ogólnie fajny dzień :-) No i spacerek obowiązkowo :-):-):-) wszxystko super, ale brak najmniejszych oznak zbliżającego sie porodu... nic a nic...

A ja siedze obudzona jak nie wiem i zastanawiam się czy wody nie zaczeły mi się sączyć, obudziłam się 30 min temu z mokrym no wiecie, jest bezbarwne i z lekkiemi smugami krwi.

Przeczyciło mnie, a raczej dalej mnie gania, brzuszek lekko pobolewa, dalej mam tą rożowo-czerwona wodnista wydzieline, czekamy narazie, ale prawdopodobnie pojedziemy do szpitala,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry