Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba nikt kochana nie lubi takiej pogody co tu robic sprzatac sie nie chce na obiad do rodzicow cale szczescie jest BBBOZIU JA CHCE LATO!!!! NIECIERPIE TAKIEJ PONUREJ POGODY WRRRRRR

Mnie też ani raz nie skierował... penwie dopier mi zrobią, jak będę w szpitalu....mam do was pytanko o ktg chodzicie tak same od siebie czy lekarz wam kazal czy ogolnie tak powinno byc bo mi nic moja gin nie mowila i dlatego jestem taka zdziwiona bo zadna z moich kolezanek tez nie chodzilanie wiem czy wogole u nas w szpitalu cos takiego ykonuja bez "koniecznosci"
![]()
Dziewczyny jutro jade na te badania do szpitala , jak mnie zatrzymają to napisze, wziełam nr do Czarnejpewnie juz biedna ma dość:-)bony przeraza mnie wizja bycia w szpitalu samej, oddaje sie na pastwe losu obcym ludzom, nieswiadoma i wystraszona całą sytuacją, ale raczej mnie wypuszcza bo nie czuje strachu
do zobaczonka i dobranoc:-):-)
KTG robia z reguły juz jak cos sie zaczyna (skorcze itd) albo jak cos jest nie tak. Ja miałam raz KTG, bo miałam od mojego gina skierowanie na patologie do szpitala, ale tam zrobili mi tylko badania i wypuscili. A teraz tez dostałam od mojego gina skierowanie własnie na samo KTG.
Wstawie wam jutro fotki, bo musze wyczyscic troszke te meble najpierw, bo po składaniu jest pełno "paluchów".
Ja sie nie moge tez doczekac porodu i zeby miec juz malenstwo, ale boje sie, ze bede musiała np. lezec wczesniej w szpitalu bezczynnie i nic nie beda robic... Jutro bede jechała na to KTG to biore tez torbe na wszelki wypadek, jakby mnie chcieli zatrzymac juz... W sumie to moj gin juz by mnie 2 tygodnie trzymał... heh.
Z tym przyspieszaniem to nie ma sensuChociaz sa niby rozne sposoby, ale na dzieci w brzuszkach to nie działa i i tak wyjdą kiedy beda chciały :-)
"Sposoby", które dostałam od dziewczyn na forum Trójmiasta, jak chcecie to próbujcie:
No wiec, która ma zamiar probowac??
czerwoną wstążeczkę??????dorota nie wiem dlaczego, kazał zrobic i z wynikiem podejśc do zastepcy by ten ocenił, ale wszystko jest prawidlowo. Miłego wypadu
Antuanet wiem czytałam opis, ale ja bym wolała aby to sie samo rozkręciło. A może odpocznij sobie
magda powodzenia na wizycie
czarna u mnie też szaro
Jejku jestem taka padnieta ze wstac ie moge z wyrka a dzis chciałam wymienic buty w szafce, tzn letnie do kotłowni, a zimowe do szafy. Ale zobaczymy jak wyjdzie. Myślalam ze pojade na ploty do pracy, ale usnełam, a M jechał i zawiózł zwolnienie. Dzis chce by mnie podwiózł do nas do miasta bo chce kupic czerwona wstążeczke
Miesiac temu splacilismy ostatnich pare rat z kredytu, zeby nam juz co miesiac nie sciagali z konta, ja dzis wchodze na konto i patrze ze oni znowu nam wzieli kase za kredyt!!!!dzwonie do tego suuuuuuuuper banku, kazda baba mnie przelancza do innej, kazdej tlumacze co i jak i nikt nie wie o co kaman, dlaczego nadal nam raty potracaja. Szlag mnie trafia, bo jacek specjalnie byl w banku zeby wszystko pozalatwiac tak zeby juz nie bylo problemu a tu dupa