dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARIANNA to tylko pozazdroscic faceta 
No zostaly nam jeszcze czwartek,piatek ,sobota i niedziela zobaczymy czy sie wyrobimy
ANIAA milo ze dzien wam sie udal.
CZARNA I MALAULKA no u mnie spacer po M przyniosl bol NOG
Wczoraj wieczorem do was napisalam ale mi wcielo posta wiec poszlam spac wkurzona heheh Wczoraj ogladalam wieczorem fajny film na tvp moze ktoras tez ogladala O zaginionym dziecku .Jak szlam spac to zaczal mnie dziwnie bolec brzuch jak na @ i co dupa balada:-
-
-
-(
Postanowilam juz nie marudzic co mnie boli bo od wczoraj zas mnie wsio boli moze jak nie bede o tym myslala to cos ruszy
Ja sie juz nastawiam na szpital od piatku za tydzien

No zostaly nam jeszcze czwartek,piatek ,sobota i niedziela zobaczymy czy sie wyrobimy

ANIAA milo ze dzien wam sie udal.
CZARNA I MALAULKA no u mnie spacer po M przyniosl bol NOG

Wczoraj wieczorem do was napisalam ale mi wcielo posta wiec poszlam spac wkurzona heheh Wczoraj ogladalam wieczorem fajny film na tvp moze ktoras tez ogladala O zaginionym dziecku .Jak szlam spac to zaczal mnie dziwnie bolec brzuch jak na @ i co dupa balada:-
Postanowilam juz nie marudzic co mnie boli bo od wczoraj zas mnie wsio boli moze jak nie bede o tym myslala to cos ruszy

Ja sie juz nastawiam na szpital od piatku za tydzien

Piter pojechał dziś na południe Polski (o 4 rano), ale dziś wraca

bo suwaczek swoje, a ja swoje bo termin na wczoraj
Ciągle dzwoni, każe odpoczywać, siostra codziennie przywozi nam obiady, mama jak przyjdzie to sprząta po "swojemu", prasuje po swojemu i drażni mnie przy okazji.
Dobra lecę coś zjeść, bo ssak mi się włączył...Miłego dnia.
Piję herbatę z miodem i łykam wit c. gardło mnie boli i lekko z nosa leci. Boże, zeby tylko mała ode mnie nie załapała...