reklama

Październik 2008

Witaj Kasiu:) piekny ten Twoj Kacperek:)i widze ze mamy kolejna mamusie z lubuskiego:)))
napisz cos o sobie (jesli chcesz oczywiscie:))normalnie powitanie jak w klubie AA:)

A cóż takiego chciałybyście wiedzieć... Chętnie coś o sobie opowiem ale właśnienie wiem co... To kto jeszcze z lubuskiego i z jakiego miasta?

Witaj KasiaF i zapraszamy do czestego udzielania sie Oczywiscie cieszymy sie z kazdej nowej mamusi:tak:KACPEREK przecudny :-D

Dziewczyny ja jak urodze w listopadzie to i tak bede tu z wami bo ja juz was bym nie umiala zostawic i pisac gdzies indziej :no:
Mnie strasznie CIAGNIE PODBRZUSZE zwlaszcza BOLI MNIE PO PRAWEJ STRONIE NA SAMYM DOLE nie wiem co to moze byc ale jak boli to strasznie boli Moze ktoras miala tez tak ??????

No ja niestety jakoś z mamusiami wrześniowymi sie nie zrzyłam niestety za to zrzyłam sie z Młodymi Mamusiami i tam też głównie sie udzielam no ale nie można na tym kończyć... A co do bóli to nie powiem ci bo ja do tej nocy w której miałam skurcze i urodziłam po 13 godzinach to nie miałam żadnych objawów...

reklama
ANIU wiesz nie wiem jak sie jutro bede czula ale wczoraj mialam totalnego dola A dzis jest juz o wiele lepiej Dzis mam takie mysli ze dobrze ze dni mijaja bo teraz to juz lada dzin to moje czekanie bedzie juz tylko wspomnieniem I zaraz ja tez tak jak wy bede miala mala przy cycu :tak:TY ANIU TEZ :tak:
MIRABELKA zycze ci i 3 mam kciuki aby astma sie nie powiekszala i abys mogla karmic piersia bo to dobre dla malej i dla ciebie :tak:
PPATQA ja juz sie nie moge doczekac moich LB z mala u boku ;-)Odpoczywaj dzis odpoczywaj :tak:
BEZA mielgo dnia zycze i dobrze ze do nas zajzalas :-D

Ja obejzalam z mama MAM TALENT a o 17 NIANIA
Moj M wroci przed 19 :tak:Ja mam skurczyki ale juz bez entuzjazmu:baffled:

Witajcie dziewczyny:) ja wziąż robie za nosidełko dla małej i od 38 tyg c przestało mi się to podobać:( a Emlilce widocznie na odwrotnie, więc sobie nadal siedzi:(
No cóż termin z usg to na 25/6 był a z @ to na jutro mam, jak dalej nic się nie ruszy to jutro ide do swojego gina i jak mi powie, że mam dalej czekać na skórcze (mimo że od prawie 2 tyg mam 2cm
(na dwa lużne palce jak to określił) to się poważnie zastanowie nad wizytą w euskulapie (prywatna klinika - w której zrobią na życzenie nawet cc i poród mogą wywołać) i porodem tam bo to czekanie już mnie dobija;(
Ale mi się sen dziś śnił, masakra śniło mi się, że byliśmy na jakieś wycieczce i urodziłam w autobusie;/ (szczegółów wam oszczędzę) ale taki realistyczny był sen, że jak się obudziłam od razu sprawdziłam czy dalej w ciązy jestem :) a miałam tak napięty brzuch i skurczyki, że ąż dziwnie:/
Dziś znowu byłam na długim prawie 3 godzinnym spacerku i mam cichą nadzieję że się coś ruszy.

A ja wlasnie jestem po pogaduchach z Iga:tak:pare dni sie nie widzialysmy jakos tak wyszlo ze czasu nie miala.
Kasiu na ja jestem z lubuskiego (wyswietla mi sie Warszawa bo tam studiuje ale teraz mam dziekanke i do mamy wrocilam na jakis czas) a dokladnie z Przytocznej(za Skwierzyna w strone Poznania), Ppatqa jest z Nowej Soli i ktos jeszcze z Zielonej Gory.sa 2 dziewczyny z Pily:)wiec tez nie tak daleko:tak:
ja za chwile bede tez Supernianie ogladac.
a mam dzisiaj jakis taki placzliwy humor....:-(dociera do mnie powoli ze nie tak naprawde nie wiem o M....ze dalam sie zlapac na gadki jakiegos gowniarza....we wszystko mu uwierzylam...jaka ja jestem glupia.nie moge w to uwierzyc:-(szkoda gadac.ale pozbieralo sie do kupy tyle informacji ze teraz tak naprawde nie wiem kim jest M, ile ma lat, jak on sie wlasciwie nazywa, skad jest.nic o nim nie wiem.tylko klamstwa....wiec chodze dzisiaj i placze co jakis czas.do tego jeszcze obrazona mama.masakra...wogole zaczynam miec czarne mysli czy on mnie czasem jakas choroba nie potraktowal:-(:-(:-(bo zaczelam czytac o jego kraju(dopiero teraz:zawstydzona/y::szok::wściekła/y:) i jestem zalamana.

Oolivia ja przenosiłam tydzień więc wiem co to znaczy... no ale według szpitalnego usg to miałam przenosić tydzień, ale według mojego gina miałam szybciej urodzić...Proponuje cierpliwie czekać aż maleństwo poczuje sie gotowe...
Dorota a no ja równieżmam taką nadzieje :tak:

Małego właśnie nakarmilam i zasnął przy cycu... Dzisiaj to wogóleprzebija samego siebie... calutki dzień przespał... aż dziwne... pewnie w nocy da mi popalić...
Mam pytanko do mam karmiących piersią... jak wygląda wasza "dieta" bo mnie to w szpitalu tak nastraszyli że boje sie cokolwiek zjeść... Mam kilka sprawdzonych rzeczy a tak pozatym to sie boje bo już raz mały sie nacierpiał (po soku jabłkowym ROZCIEŃCZONYM i to porządnie) i nie chcem mu bólu sprawiać...

ASIU hormonki ci szaleja i dlatego masz takie glupie i dziwne mysli NIc sie nie martw na zapas Niczym cie nie zarazil PRZESTAN :-)TULE CIE MOCNO

KasiuF mamuski mialy stworzyc nowy watek o diecie i przyznam ze i mnie sie on zaniegludo przyda :-)

reklama
Dorotka ja mam nadzieje ze nie, ze mowil prawde, ze go badali skoro jest pilkarzem...ale kto to wie:(mimo to ja chyba sie zbadam....albo Rafalka moze beda badac po urodzeniu...bo jak mojej gin powiedzialam ze mam dziecko miec z czarnym to byla zla dlaczego jej wczesniej nie powiedzialam...jakby to cos oznaczalo:/
aha pytanie natury technicznej dziewczyny...- czy karuzele na lozeczku to od poczatku macie czy to dopiero pozniej sie przyda?bo ja jeszcze nie kupilam bo sie zdecydowac nie moglam.a teraz zastanawiam sie od kiedy ona moze sie przydac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry