Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do karuzeli to ja juz mam ja przyczepiona do lozeczka z tego co sie orientuje to kilka mamus tez tak mialy jeszcze przed porodem ale jak sie ona sprawdzi czy od poczatku czy nie to sie zobaczy w praniu hehehe
M juz idzie wlasnie dzwonil Ale fajnie 
. Natomiast jeśli chodzi o jedzenie to ja też nie bardzo wiem co wymyślać, niby dużo rzeczy można, ale nie to na co akurat mam ochotę. Więc jem bułkę z masłem standardowo do tego wędlina (blleee) dżem, jajka gotowane. Na obiad mięso gotowane, zupy niezaprawiane śmietaną (najlepiej rosół), warzywa gotowane.

Mam nadzieje ze jutro w szpitalu albo we wtorek u gina okaze sie ze te moje dzisiejsze bolesci cos daly ZOBACZYMY 
KATE no moje skurcze az jestem w szoku bo utrzymuja sie juz 4 godzin bez przerwy Tzn raz mam nieprzyjemne stawiania raz skurczyli troche bardziej bolesne ale spokojnie znosne i ciagniecie w dole brzucha a to mnie boli najbardziej I tak jest juz od 4 godzin co kilka minut Juz nawet nie licze bo to jest w caly swiat Mysle sobie ze jak zaczne rodzic to bedzie strasznie bolalo wiec narazie nic sobie z tego nie robie.Tylko pierwszy raz mam tak dlugo te skurczyki i bolesciMam nadzieje ze jutro w szpitalu albo we wtorek u gina okaze sie ze te moje dzisiejsze bolesci cos daly ZOBACZYMY
![]()
ale było takie dobre