dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MINISIA dzieki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja zamierzam przysiąść co by wymyślić prezenty na gwiazdkę. Mam dwóch siostrzeńców i swoją dwójkę. Jest nad czym myśleć. Poza tym Martyna od tego roku załapie się na paczkę u mnie w pracy, a oni dają 100 i trzeba przynieść fakturę więc to taka konkretna kwota.
My planujemy kupić taki na GwiazdkęMinisia fajne sa lezaczki dla dzieci z FP, sa od 0-18 kg, tyle ze one z dostawa do domu kosztuja kolo 170 zl na allegro. One sa fajne bo pozniej jak dziecko juz siedzi robi sie z niego fotelik.
4100 SZT. SPRZEDANYCH_LEZACZEK FISHER PRICE L0539 (476501845) - Aukcje internetowe Allegro
Tutaj daje ci link zebys sobie je zobaczyla .To nie jest za bardzo edukacyjne ale wydaje mi sie ze bedzie przydatne na dlugo.

MI się baaardzo podoba!!!!

U mnie tez na poczatku jak wrocilam ze szpitala to bylo bajecznie miedzy mna a M a teraz non stop sa miedzy nami jakies potyczki slowne
Nie klocimy sie tak aby sie pozniej nie odzywac ale non stop nam cos nie pasuje i warczymy na siebie i wkurza mnie to juz al ja tak jak i on warcze wiec wina jest po obu stronach 

Dzieki no własnie nikt nie mówił ze bedzie łatwo ale DAMY RADE!!!!!!!Czarna ja tak właśnie o Tobie myślałam, bo jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja bardziej jak psychicznie jestem zmęczona fizycznie. Doła już mam za sobą![]()
Z butelką to moja siostra miała problem. Zaczęła od TT, a skończyła na najzwyklejszej z lateksowym smoczkiem. Być może mój siostrzeniec nie wiedział, że tamte butelki miały być lepsze. Ja przez chwilę miałam pomysł żeby zacząć karmić moim mlekiem z butli chociaż ze 2 razy w ciągu dnia, ale jeszcze się wstrzymam, bo Bartek cały czas normuje sobie plan dnia i codziennie zaskakuje mnie jakąś drzemką albo cichutkim leżeniem. A w organizacji dnia pomogłam sobie układając z M jadłospis na cały miesiąc i mam większy komfort przygotowywania posiłków. Poza tym zakupy nie są takie chaotyczne i lepiej wykorzystujemy resztki ;-). Zaczęłam też czytać "język niemowląt", a w kolejce mam "język dwulatka". Ja tak staram się poukładać to moje macierzyńskie życie. Damy radę!!!
(pfu pfu aby nie zapeszyc;-)) mały po wieczornych cyrkach padł o 22 a z łózka wyszlismy po 9 rano
Fakt kilka karmien w nocy zaliczył ale było to na spiaco
Dzis w dzien tez jest o nieboooo lepiej. Podejrzewam ze zbiegł sie kryzys 3 tyg z plesniawkami ale zobaczymy;-)