reklama

Październik 2008

reklama
Ja juz udobruchana przez jacka, przyjechal o 13 i wreczyl mi 250 zl:rofl2: Dla mnie robil fuche zebym sobie cos dla siebie kupila:tak: Kochany...powiedzial ze nie chcial nic mowic zeby zrobic mi niespodzianke:rofl2:
Moj maly kurczak dzisiaj mnie pozygal, posikal jeszcze tylko jednego brakuje:happy2::happy2:

Ale niespodzianka. Twoje chłopaki wyrażają miłość - każdy na swój sposób.

Ale Dorotko przecież takie zabawki nie są wcale istotne - a najważniejsza jest miłość mamy do dziecka.
Tego nie da się kupić ani niczym zastąpić.
A Twoja miłość do Oliwci jest ogromna :-)

Dorotko kochana. Najpiękniejsze zabawki nie zastąpią opieki i miłości rodziców, swoja drogą wiem ze Maluchy najbardziej kręcą rzeczy które każdy z nas ma w domy - pokrywki od garnków, drewniane łyżki itp. A co do zabawek. Oliwcia napewno dostanie niejeden piekny prezent.

Witam sie w niedziele mY niedawno wstaly choc ja nad ranem nie umielam zbytnio spac :crazy:Teraz sie cycolimy ale Oliwia cos nerwowa i nie wiem jak to karmienie sie skonczy Mecze ja i mecze daje jej chwile poplakac i przystawiam caly czas i narazie cycoli zobaczymy jak dlugo :happy:

MAGDASF fajny prezent ci M zrobil :tak:
MINISIA dzieki
KAKA masz racje jeszcze niejeden prezent Oliwia dostanie :tak:

My wczoraj pospaly od 20 do 24,30 :szok: pozniej od 2 do 4 i poziej od 6,30 do 8,30 :tak:M jest w pracy od rana Do mnie moze ciotka z kuzynka przyjada Chcialabym aby ktos przyjechal bo mam ochote kogos ugoscic hehe i po drugie zazyczylam sobie od gosci papmpersy a wlasnie mi sie koncza wiec byloby przyjemne z pozytecznym hehehe Wiec ciotka chyba przjedzie kolo 15 :tak:
Nie myslcie sobie ze ja jakis tyran heheh trza polaczyc przjemne z pozytecznym :-D:-D:-D

Witam sie leniwie w niedziele:-);-)
Na dzisiaj planow brak, tzn jacek chce pojechac kupic robot kuchenny bo stary nam sie spalil:sorry2: Ale jakos nie za bardzo chce mi sie wycodzic z domu.
Moj kurczaczek dzisiaj bardzo ladnie spal od 11 do 5 rano!! o 5 napil sie mleczka i spal do 8.30!!!!!Normalnie wszyscy w szoku bylismy:-):-):-)

Kaka masz racje co do tych zabawek. Wiem z autopsji, zosia z racji tego ze byla pierwsza i jedyna wnuczka rodzicow jacka, dostawala mnustwo zabawek, a i tak najbardziej lubila sie bawic pustymi butelkami wypelnionymi ryzem:tak:albo garmkami i lyzkami.
Tak naprawde to bardziej kupujemy te zabawki dla siebie bo ladnie wygladaja sa kolorowe, dziecku jest obojetne ile jakas zabawka kosztowala liczy sie pomyslowosc i niepowtarzalnosc. Poza tym najwazniejsza jest uwaga i czas spedzony z dzieckiem.

MAGDASF1 mnie sie tez dzis nie chce nigdzie wychodzic Pogoda u nas ponura:baffled:

Jakos tu dzis bardzo pusto :crazy:Ja po ponad 2 godzinach ciaglego cycolenia skapitulowalam i dalam Oliwi butle i teraz sama sobie zasypia :tak:Mam nadzieje ze pospi sobie ze 2 lub 3 godzinki :tak:

agamir one nie dojechały,
dorotka to miłej wizytki
mam leefax i Wala Carum carvi Kinderzapfchen stosuje je ktoś???

Witam się i ja w końcu mały spi troche, urzeduje od rana. my zaraz mykamy na spacer

Witam się i ja!
My już po spacerku chociaż pogoda nie zachwyca, ale pojechaliśmy do galerii i ja z Martyną poleciałam na zakupy - kupiłam Bartkowi "album maluszka", a tatuś spacerował z synkiem po okolicy. Jak jeszcze nie poszczepiony, to trochę boję się tak do marketu.
U nas też nocki ok. Od kiedy staram się karmić co 2,5-3,5h, to Bartek jest bardziej spokojny w ciągu dnia i najada się w w ok. pół godziny.Najwięcej trudności mamy z wieczornym zasypianiem.O 19 kąpiel, a potem takie drzemki do 23, zmiana pieluchy i dopiero śpi bardziej twardym snem. Poza tym on ma taką "przypadłość" :dry:, że robi kupę jak mu się otworzy pieluszkę :baffled: więc generalnie może leżeć godzinę z gołym dupalkiem i robić swoje :sorry2: i tu mi czasem brakuje cierpliwości.

PPATQA dzieki i milego spacerku :tak:
KASIU fajnie ze zzakupy udane :tak:

A moja wiele pierdzi i nigdy nie wiem czy to nie przypadkiem kupa i sie troche wkurzam jak juz mysle ze zrobila a tak pusto ewentualnie nasiusiane ;-)Moja spi jak narazie 1,5 godziny ale kreci sie non stop wiec niewiadomo ile to potrwa:rofl2:

A moja wojowała wczoraj od 19stej do północy i tylko na raczkach chciała być. Przykładałam ją o czasie do cyca ale mało co piła za to o 12stej jak sie dossała to się najeść nie mogła. Opędzlowała oba cyce i jeszcze popiła herbatką koperkowa. Potem spała az do 4.30. Nigdy tak długo nie spała.

reklama
Kaka to ładnie maleńka sobie pospała.
Zmęczona i najedzona wreszcie usnęła.

Kasiu widzę, że zakupy udane i dobrze.

Mieliśmy iść na spacer, ale wiatr taki jest i jakoś tak siedzimy w domku.
Zaraz obiadek zjemy, małego nakarmimy i może jakiś ciekawy film obejrzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry