A
agamir
Gość
ppatqa podawałas juz te kropla sam smplex. Znajomi mi kupili w niemczech i mowia ze sa super. Jak je podajesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz udobruchana przez jacka, przyjechal o 13 i wreczyl mi 250 zlDla mnie robil fuche zebym sobie cos dla siebie kupila
Kochany...powiedzial ze nie chcial nic mowic zeby zrobic mi niespodzianke
Moj maly kurczak dzisiaj mnie pozygal, posikal jeszcze tylko jednego brakuje![]()
Ale Dorotko przecież takie zabawki nie są wcale istotne - a najważniejsza jest miłość mamy do dziecka.
Tego nie da się kupić ani niczym zastąpić.
A Twoja miłość do Oliwci jest ogromna :-)
Teraz sie cycolimy ale Oliwia cos nerwowa i nie wiem jak to karmienie sie skonczy Mecze ja i mecze daje jej chwile poplakac i przystawiam caly czas i narazie cycoli zobaczymy jak dlugo 

pozniej od 2 do 4 i poziej od 6,30 do 8,30
M jest w pracy od rana Do mnie moze ciotka z kuzynka przyjada Chcialabym aby ktos przyjechal bo mam ochote kogos ugoscic hehe i po drugie zazyczylam sobie od gosci papmpersy a wlasnie mi sie koncza wiec byloby przyjemne z pozytecznym hehehe Wiec ciotka chyba przjedzie kolo 15 

Ale jakos nie za bardzo chce mi sie wycodzic z domu.
albo garmkami i lyzkami.
Ja po ponad 2 godzinach ciaglego cycolenia skapitulowalam i dalam Oliwi butle i teraz sama sobie zasypia
Mam nadzieje ze pospi sobie ze 2 lub 3 godzinki 
, że robi kupę jak mu się otworzy pieluszkę
więc generalnie może leżeć godzinę z gołym dupalkiem i robić swoje
i tu mi czasem brakuje cierpliwości.