czarna79
Fanka BB :)
moja Laura to ma naprawde polecamDziekuje rzeczywiście bardzo ładny ten leżaczek, jeden mam ale nie taki fajny
Ale chyba wybiore toLITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! co wy na to??
ps chciałam Ci to zaproponowac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja Laura to ma naprawde polecamDziekuje rzeczywiście bardzo ładny ten leżaczek, jeden mam ale nie taki fajny
Ale chyba wybiore toLITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! co wy na to??

albo szukać bogatych sponsorów ;-)My planujemy kupić taki na GwiazdkęMI się baaardzo podoba!!!!

Dla mnie robil fuche zebym sobie cos dla siebie kupila
Kochany...powiedzial ze nie chcial nic mowic zeby zrobic mi niespodzianke

bo bardzo chcial i wytrabil 150 ml!!
no i zwymiotowal w koncu ale to tak ze calyy byl mokry i wszystko dookola:-(doslownie w ulamku sekundy sie obudzilam i dobieglam do jego lozeczka....myslalam ze to znowu nie toleruje tego mleka ale polozna powiedziala ze wszystko jest ok i sie przezarl po prostu i ze czasami tak bedzie.ze mam mu teraz mniej nie dawac.dawac tyle ile chce....No bardzo podobne do tego mojegoOch taki leżaczek to fajna sprawa jest - zastanawiałam się co pod choinkę kupić malcowi i teraz już wiem
Minisiu a może coś takiego też fajna sprawa:
http://www.allegro.pl/item482359055_chicco_zestaw_gimnastyczny_play_gym_duo_najtaniej.html
a 10 zl tansze wiec raczej juz 100% ze kupie to co link podalam, mowisz Czarna ze polecasz?
to jak wiem ze warto to ten prezent sobie zazycze;-)
Ale ja tez jej daje tyle ile chce bo ktos tutaj napisal niedawno aby dawac tyle ile dziecko chce a jak bedzie mialo za duzo to zwroci A takiemu szkrabowi nie widomo ile dac 

:-