• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

MAGADASF1 rozumiem ze to nie jest wasza pani doktor bo ona rzeczywiscie jakas dziwna jest grrrrrr
KASIU jakbym siebie slyszala tzn jakbym o moim M mowila
KAKA i co opowiedziala ci Hania co tam w polityce slychac ??????????:-D

Cos ASI nie widac Moze spi smacznie :tak:
Ja sie przespalam od 20 do 22 teraz mala zasypiam Ciekawe czy usnie OBY :rofl2:

Mam pytanie do mam doswiadczonych Czy jak sie dziecku praktycznie zawsze ulewa to dobrze czy zle Bo ja mojej po 22 dzis dalam cyca i pila jakies gora 15 min I jak ja tylko przenioslam do przewijaka to od razy kilka razy ulala:szok: Juz nie wiem czy to ma tak byc czy co ????Nakarmilam ja jeszcze i jakos sie uspokoila choc byla troche marudna Ciekawe czy sunie i na jak dlugo :rofl2:
A moja w 3 tygodnie przybrala tylko 620 g To chyba niewiele Nie wiem moze ja cos zle robie Moze moje mleko jakies zle ????Kurcze mam nadzieje ze nie jestem zla mama:baffled:

reklama
spalam spalam:tak::tak::tak:od 22 do teraz:-)dalam mu esputicon dzisiaj bo cos ostatnio za duzo tego placzu jest i raczki juz nie pomagaja czasami....i tera zrobil taaaka wielka kupe ze hoho:-Dniewiem czy dlatego ale od wczoraj nic nie bylo.ja juz zyje jutrzejszym spacerkiem:tak:codziennie sobie obiecuje ze w koncu piwko sobie wypije jak babcia bedzie ale jutro juz chyba nie przepuszcze;-)juz zapomnialam jak smakuje....tylko pewnie wypije pol i bede pijana:baffled::rofl2:

Ale piekna nocka:tak::tak::tak:tylko o drugiej karmienie i teraz:tak:kurcze przeciez on robil co druga noc kongo a teraz byly dwie ok to teraz beda 2 beznadziejne?:eek::baffled:nie no zaczynam marudzic ze mialam dobre nocki...Dorotko Ty zarazasz:-D
aaaa Cezary wczoraj znowu przyjechal w nocy i bedzie do niedzieli....powiedzialam sobie ze dam sobie z nim spokoji wczoraj do niego nie dzwonilam, ani przedwczoraj no i tym razem on dzwonil 3 razy;-):-)i pisal...czyli moze nie jest tak beznadziejnie jak myslalam.albo sie przyzwyczail .
kurcze maly plakal zrobilam mu mleko a on sobie spi:crazy:nie nie nie....budzimy sie.nie bedziemy tu mamusi w konia robic....

ASIU to ja tez pomarudze ze nocka byla ok:-D:-D:-DPrzedewszystkim szybko ja zasypialam :tak:Spalysmy od 20 do 22 pozniej 24-3 pozniej 4,20 do 6,10 wiec fajna nocka :tak::tak::tak:
Mam pytanie czy tylko moje dziecko jak sie obudzi w nocy to zasypianie trwa minimum 2 godziny bo jak wy opisujecie nocki to mam wrazenie ze tylko moja dak dlugo usypia:laugh2: nie myslcie ze marudze nie nie chcialam tylko wiedziec jak to jest u was :tak:ASIU ja tez od wczoraj podam jej 2 razy ESPUTICON :tak:

M wlasnie poszedl spac ale jakos mam nerwy ostatnio na niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja z Oliwia ide o 10 do pediatry Jak wroce budze M i jade sama do gazowni A na 14 ide z M I OLIWIA do kolezanki z shella ona jest w ciazy tzn spotykamy sie w kawiarni my ona w ciazy i jeszcze moja najlepsza kolezanka z shella :tak:ALE FAJNIE WYJDE DO LUDZI INNYCH NIZ W DOMU I W PRZYCHODNI:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tylko wiesz karolina, z tym serduszkiem to jest tak, ze tyle ile zosia juz nacodzila sie po lekarzach to malo kto, wszyscy ja badali i nikt nie slyszal zadnego szmeru, Zosia teraz jest ogolnie zdrowym dzieckiem, nie ma zadnych objawow chorob serca i w sumie drugi raz w tym roku chorowala a pierwszy raz brala antybiotyk.poza tym ta lekarka dla mnie bardzo dziwna bo zosia nigdy nie byla alergikiem, a ona patrzy na nia i stwierdza ze dziecko jest alergiczne nie wiem po czym tak konkretnie to stwierdzila i w ciagu 5 minut....To samo z malym, przeciez on nie zyga po mleku, nie ma wypryskow, skora ma wydaje mi sie normalna, Zreszta jak pojde na kontrole to pojde juz do mojego lekarza i wtedy wszystko mu powiem i poprosze zeby zbadal moje chorowitki pod tym katem jeszcze raz.

No i jeszcze jedna sprawa ktora mnie strasznie wkurzyla. Dzwonie sie zarejestrowac i pytam czy z takim 4 tygodniowym dzieckiem moge wejsc bezkolejki, zeby nie sterczal w tej poczekalni z wszystkimi tymi chorymi dziecmi, a pani milo mowi mi ze niestety i mam przyjsc przed 11 wtedy juz nie powinno byc dzieci. Wchodze do poczekalni a tam 4 baby z dziecmi w wieku okolo 6 do 15 lat i zadna mnie nie przepuscila:angry:Pytam czy moge wejsc z malym zeby czegos gorszego nie zlapal a jeden babsztyl mowi ze ona czeka juz dlugo i przykro jej ale nie.Wiec chamsko wpitolilam sie w kolejke....:-p
normalnie ta pani doktor to chyba nie z tej planety i cos mi sie wydaje ze leci rutynowo nie zwazajac na objawy:tak: głowa do góry idz do do swojego lekarza;-)

Dorotka mojej szwagierki mały był taki ze nawet godzine po jedzeniu nie mozna b yło go ruszyc bo zaraz z niego leciało (ulewał itp) a siostry blizniaki jadły czesto i mało (po 30 ml) i tez wiecznie ulewali:eek: Natomiast innej siostry córcia tez duzo ulewała i okazało sie ze jej sie cos tam niezamyka w przewodzie pokarmowym (zle wykształcone z czasem sie wykształciło) i pozniej było ok:tak:
Asia mi tez sie marzy piwko albo cos:-p wiem ze moge lampke wina wypic ale jakos boje sie ze sie ululam:rofl2::rofl2::rofl2: gratuluje nocki:tak:
Justynka moja Laura jest identyczna jak twoja:-p
Wesolutka mozesz isc spokojnie na spacerek:tak:

Moja Laurunia jeszcze spiocha mały skonczył cyculic wiec mam chwilunie:-p

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u nas dzis nocka była spokojna mały spał od 3 do 7,30 ale z nami . teraz zjadł i sobie gada w łózeczku.

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u nas dzis nocka była spokojna mały spał od 3 do 7,30 ale z nami . teraz zjadł i sobie gada w łózeczku.

Ciesze sie ze sie wyspalas :tak:

Moja spi od 8 wiec sobie spokojnie zjadlam sniadanie ,zajelam sie odciganiem mleka ( juz mam cale piersi podrapane z tego wciskania recznego i sa czerwone i skura na nich jest obtarta :eek:)Sciagam na razty bo rece odpadaja z zaciskania piersi :-DUmylam sie ,ubralam i przygotowalam dla malej ubrankai pozmywalam Fajnie jak tak na spokojnie czlowiek moze sobie takie podstawowe rzeczy zrobic Zaraz obudze ja ,nakarmie i jedziemy do lekarza :tak:

reklama
powodzenia dorotA
U mnie piekna nockam spałod 20.30 do 2, potem 2 h zajeło mi karmienie i oczywiście po 10 minutach czkawa która meczyła go 30 min, pomogła suszarka bo pić nie chcial. Potem spał do 7, i potem do 8.30. Toaleta ranna była teraz ja jem śniadanko a mały zaczyna się budzić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry