reklama

Październik 2008

Witam sie
u nas nieciekawie, mlody na antybiotyku, zocha tez, juz nie daje rady:baffled:
Stas nie moze spac, jesc przez katar i juz chodze po rzesach.
Mam nadzieje ze do konca tygodnia bedzie juz lepiej.
Troche mnie lekarka wkurzyla, bo powiedziala ze maly jest za gruby bo w ciagu miesiaca przybral 1100 gram, a co ja mam przestac mu dawac mleko jak jest glodny???
popatrzyla na zosie i stasia i stwierdzila ze oboje maja alergie, i zosia ma szmery na sercu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Ja badalo tylu lekarzy o nikt nic nie slyszal a ta uslyszala....
OK ide sprzatac bo mam dola malego, moze jak sie troche zmecze to mi przejdzie

reklama
Blondi ja myślę że spokojnie można wychodzić. Po spacerku maluchy lepiej śpią.

Czarna pijesz herbatę z cytryną? I nic małemu nie jest? Mi w szpitalu powiedzieli że absolutnie niemożna. A ja tak strasznie lubię herbatkę z cytrynką.

Kacper buszuje dziś cały dzień. Spał tylko jak szliśmy do moich rodziców i jak wracaliśmy. Mam nadzieję że prześpi przynajmniej całą noc.

Magda przykro mi:-(to masz niezly sajgon....biedny malutki...z tymi szmerami to tez niezle...ja niby tez mialam, a pozniej inny lekarz powiedzial ze nic nie slyszy wiec niewiadomo.
a 1100gramow...no sporo ale czy za duzo to ja nie wiem...ale co masz zrobic jak jest glodny?moze pozniej przystopuje troche:tak:

mama mnie pocieszyla ze podobno za kilka dni ma sie ocieplic wiec bedzie chwilowy koniec poczatka zimy tej jesieni:-p;-)ale to pieknie wyszlo...

super by było!!! :-D
ja właśnie obudziłam Marikę i dałam cyca, bo nie miała zamiaru wstać na jedzenie tak jej się spało po spacerze, a jadła o 11.00; i znowu poszła spać, ale obudziła ją czkawka nieszczęsna i teraz leży, a ja czekam na płacz...

dzięki dziewczyny za życzenia

Blond inaczej dzieci przybieraja na wadze jak sa karmione butla a inaczej jak cycusiem, zosia przybierala mi tak samo i zaden lekarz nie powiedzial ze jest gruba albo ze za duzo, lekarz chyba powinien takie rzeczy wiedziec . Mloda Jak miala rok wazyla 10500 , a teraz ma 4 ipol i wazy 18 kg, wiec nie za duzo.
Ja sie zbieram tak do tego sprzatania i zabrac sie nie moge....

Witam sie
u nas nieciekawie, mlody na antybiotyku, zocha tez, juz nie daje rady:baffled:
Stas nie moze spac, jesc przez katar i juz chodze po rzesach.
Mam nadzieje ze do konca tygodnia bedzie juz lepiej.
Troche mnie lekarka wkurzyla, bo powiedziala ze maly jest za gruby bo w ciagu miesiaca przybral 1100 gram, a co ja mam przestac mu dawac mleko jak jest glodny???
popatrzyla na zosie i stasia i stwierdzila ze oboje maja alergie, i zosia ma szmery na sercu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Ja badalo tylu lekarzy o nikt nic nie slyszal a ta uslyszala....
OK ide sprzatac bo mam dola malego, moze jak sie troche zmecze to mi przejdzie
boziu zdrówka dla dzieci. A moze idz na konsultacje do innego z tym serduchem:tak: Moja Laura na cycku w ciagu 6 tyg przytyła ponad 2 kg :-p i było Ok
Blondi ja myślę że spokojnie można wychodzić. Po spacerku maluchy lepiej śpią.

Czarna pijesz herbatę z cytryną? I nic małemu nie jest? Mi w szpitalu powiedzieli że absolutnie niemożna. A ja tak strasznie lubię herbatkę z cytrynką.

Kacper buszuje dziś cały dzień. Spał tylko jak szliśmy do moich rodziców i jak wracaliśmy. Mam nadzieję że prześpi przynajmniej całą noc.
Ja od samego poczatku taka pije nawet niewiedziałam ze nie moge:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj smerfik dalej spi:-p ale mi miło:-D miesiac temu o tej godzinie rozkrecały mi sie skurcze:-D:-D:-D

ASIU mysle ze nie zaszkodzilas Rafalkowi :tak:
MAGDASF tule mocno i zycze poprawy dla wszystkich

My juz po lekarzu Mala spi poodpinalam ja i spi w lozeczku :tak:Ja sciagam mleko bo zaniedlugo pora karmienia.U lekarza kazala dawac alej po 70 ml Oliwia przybrala od wczoraj i wazy 4020 wiec jest oki Na te jej ryki przepisala jej leki bo to moze kolki sie zaczynaja Mam jej to podac teraz pozniej w nocy i rano I jutro kolo 10 zas do niej przyjsc Mam nadzieje ze sie dzis mala uspokoji po tych lekach i ze to tylko kolka mimo dalszego ulewania :tak:

magda dużo zdrówka
czarna ale przystojniak
dorotko oby leki pomogły
A mały jeszcze śpi, po spacerze był cyc i spi, oby tak jeszcze pospał bo M wybył z domu. A ja pocwiczyłam juz niedlugo bedzie 6 tyg i będe mogła robic normalne ćwiczenia

reklama
Dzis u lekarza babka wpuscila nas wczesniej do sali i tam czekalismy na lekarke i zwazylam mala w ubraniach podobnych jak wtedy co ja wazylam w ubraniach co wazyla 4130 i dzis w ubraniach wazyla 4033 a golutka 4020 wiec rzeczywiscie ciuszki duzo nie waza i mala spadla z wagi :-( Dalej jej sie ulewa za kazdym razem mimo 70 ml i w miedzy czasie ciut herbatki jej daje Ona wydaje sie nadal glodna ale nie moge jej dac :-(

PPATQA ja tez mam nadzieje ze leki pomoga :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry