reklama

Październik 2008

reklama
ASIU gratki pierwszego spacerku ja tez uwielbiam z amala spacerowac Moja taka grzeczna na spacerze spi albo patrzy :tak:
CZARNA z Samuela piekny kawaler Ucaluj go od citki BB :tak:
WESOLUTKA fajnie jest sie opiekowac mala jak nie placze ;-) i kazdy by tak chcial jak twoj M :tak:

Moja nadal bardziej marudna i placzliwa niz zawsze Ja bym powiedzial ze jest glodna ale caly czas ulewa i wymiotowala juz dzis Dalam jej niedawno 70 ml i zas pol pieluchy mokre bo jak lezy to jej wylatuje z buzi :baffled::-(:-(:-(Juz nie wiem Moze trzeba bedzie zmienic mleko :crazy:M zaraz idzie po wyniki ciekawe czy wogole one beda czy zbadali taka mala ilosc siskow czy pojdziemy z niczym :crazy:
Ja caly czas molestuje moje cycy i sciagam pokarm recznie

Czarna - super fotka, wszystkiego naj dla Samiego

Blond - długo byłaś na spacerku? Rafałek spał?

My zaliczyłyśmy godzinny spacerek i znowu tak samo jak ostatnio - podczas ubierania Marika zasnęła, spała cały spacer, wróciłyśmy i jak ją rozbierałam to też spała. I śpi dalej w swoim łóżeczku.:-) Wreszcie... Cieszę się, bo dziś to sobie ucina drzemki 15 minutowe (czy takie dziecko nie powinno tylko jeść, spać i walić kupy???? :-D) i zmęczona jestem już (no i jeszcze ten cyrk 2-godzinny w nocy był...)

Dziś mijają 3 tygodnie od kiedy Marika jest z nami. Ale ten czas leci... raz jest lepiej, raz gorzej, ale i tak mój mały SKARB jest dla mnie najwspanialszym prezentem imieninowym. A propos to życzenia dla wszystkich Kaś ;-)

witam ja już po spacerku byłam godzinke w lesie bo pada snieg teraz maly leży na ganku i śpi, więc tam będzie 2 godzinkę, ja zjadłam obiadek w spokoju:). Dzis był bardzo grzeczny do południa:), nie to co wczoraj.

Kate no to wszystkiego najlepszego!!!ja bylam 40 minut i nie wiem czy nie za dlugo jak na 1 spacer?wozek musialam folia przykryc bo snieg pada...a Rafak spal, ale jak go zaczelam rozbierac to drze sie do teraz...tzn teraz juz je wiec uszy odpoczywaja;-)
Wesolutka to juz 2 miesiace???:szok::tak::tak:niedlugo bedziemy pisac o zabkowaniu tak ten czas leci....
Najlepszego dla Jagusi i Samiego!

Kate WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO;-)

Asia mi sie wydaje ze mozesz byc spokojna napewno mu niezaszkodziłas;-)

u mnie dzieci spia tzn Sami sie wiecznie kreci:baffled: ale jeszcze ma oczka zamkniete:-p wiec mam niepowtarzalna chwile na herbatke z cytrynka:-p

Ja też na pierwszym spacerku z Sebciem byłam krótko.
Później był okres gdzie pogoda pozwalała na spacerki nawet i 3 godzinne a teraz :baffled: wychodzimy góra na godzinkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry