reklama

Październik 2008

Moja usnela doslownie na kilka minut w wsozku ale juz nie spi i juz jest wykapana :tak:Troche poplakuje tzn bardziej niz troche I zas ulala mimo ze wypila 70 i tak za kazdym karmieniem :-(:-(:-(:-(Jejku ja nie chce isc do szpitala wiec mam nadzieje ze juz tak plakac nie bedzie

reklama
minisia laptop poszedł na części
justynka ja cie tez kojarze:)
dorotka nasz mały do południa dał popis a potem spał od 14 do 19 z 1 cycem w międzyczasie, mam nadzieje ze Oliwka się uspokoi a ja zaraz zmykam spac

U nas Bartek z reguły jest spokojny, noce przesypia ale w dzień to czasem daje popis. Wiem że raczej nic go nie boli bo jak biorę go na ręce od razu się uspokaja, ale jak go położe to zazwyczaj znów jest płacz:no:
M ma cierpliwość i bierze małego na przetrzymanie i czasem po paru minutach przestaje płakać, tylko np. głaszcze go po buzi.
A ja jak tylko zaczyna płakać to biorę na ręce bo nie umniem słuchać płaczu ale muszę zacząć robić jak M bo widzę że mały się już nauczył że jak tylko zacznie płakać to mama już leci:baffled:

Uuuuu widze ze dzisiaj mamusie spia;-);-);-)ja nawet tez . mam nadzieje ze po tymkarmieniu jeszcze troche pospimy bo nawet zle nie bylo.tzn placz oczywiscie byl ale zostawilam go i po 4 minutach placzu zasnal na 4 godziny;-)bo na raczkah od razu przestanie mamy terrorysta:tak:teraz meczymy sie z czkawka i u niego zawsze pomagal placz wlasnie wiec go odlozylam do lozeczka i przeszlo od razu bpo plakac zaczal...a ja go 15 min na rekacxh trzymalam nie wiem po co...a teraz znowu na raczki chce...kurcze nie chce za rok nosic takigo klocka na rekach non stop jak ta kolezanka ze szpitala...ta to ma teraz wesolo...caly dzien na rekach...
ja juz wszystkich kolysanek przez te nocki nauczylam sie i spiewamy sobie:tak:on robi leeeee a ja swoje:tak:a moze on nie chce...:-p

ASIU to twoj Rafale rzeczywiscie co 2 noc szaleje :rofl2:
Natusia M robi dobrze ale ciebie tez rozumiem bo czasem robie tak samo :szok:

U nas po okropnym placzu pierwszy raz taki byl i taki dlugi :crazy: usnela okolo 21,30 i spala do 24,40 ja tez pospalam te 3 godziny i szybko usnelam na szczescie:tak:Pozniej bylo usypianie do 3,30 wiec troche to potrwalo bylo troche placzu ale juz nie ten co wieczorem :tak:wiec spanie bylo od 3,30 do 5,30 i ja tez:tak:Teraz jest na rekach i marudzi A wczoraj jak tak straszie plakala to rece i inne rzeczy prawie nie pomagaly :baffled:

Z M jeste poklocona bo byl dla mnie wredny i pogadam sobie z nim jak tylko wstanie i bedzie ostro :crazy:O 7 go budze bo trzeba siuski oliwi zaniesc do badania Ciezko takiemu dziecku pobrac siuski ale mamy 2 worki i w kazdym cos tam jest i po poludniu do lekarza A mala zaczyna coraz bardziej plakac cos jej jest ale co ??????

hej Mamusie,
ja też wpadłam na chwilkę, bo niestety nie mam czasu. Mały od tygodnia choruje, jeszcze mi świszczy , jak oddycha, budzi sie co chwila na karmienie i tak albo on, albo Julka :-D.
Całuję gorąco!!!!! :****************************

GOSIU duzo zdrowka zycze dla synusia :tak:

Moja usnela w wozku od wczoraj w nim spi I od wczoraj jest bardziej noszona niz zawsze ale to przej jej wrzaski i ze cos jej jest :baffled:Po 8 zas karmienie i ja zamiast sie polozyc to odciagam recznie mleko recznie bo to lepiej mi idzie niz laktatorem :tak:W prawdzie mam mleko sztuczne przygotowane ale wole jej dac jak najwiecej mojego a zreszta chce pobudzac laktacje :tak:
Pogadalam sobie z M o tym ze byl taki wredny Powiedzialam mu ze rozumiem ze moze byc zmeczony ale to go nie upowaznia aby sie na mnie wyrzywac i byc wrednym Wiem ze ten placz Oliwi tez go rozbija ale mnie tez a ja nie jestem dla niego wredna z tego powodu I ze ja tez jestem zmeczona On ma jakies dni wolne a ja mam prace 24 h W niedziele go pochwalilam i podziekowalam za pomoc a dzis musialam mu troche glowe zmyc .PRZEPROSIL a to najwazniejsze :tak:

Witam!
Czarna dzieki!!
A krwawienie nadal jest ale już śladowe ilości bo nadal biore leki które już dziś ostatni dzień wezme, mam nadzieje że po odstawieniu nie wroci to co było:no:
Jeszcze w tym tygodniu albo w nastepnym wybiore sie na kontrol.
SAMUŚ GRATULUJE UKOŃCZENIA 1 MIESIĄCA!!!!!!!:tak:

Gosia duuuuuużo zdrówka życze!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Moja maluda dzis znow przespała cała noc tylko o 4:30 zakaszlała bo znoska jej do gardła wleciał katarek i jej przeszkadzał wiec dłam jej pić aby pomóc odkrztusic no i pomoglo na spiku wypila i spala dalej.
MILEGO DNIA do pozniej

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam i zycze miłego dzionka. U nas znowu nocka do bani. Maly o 1 zaczał tak ryczec ze postawił wszystkich na równe nogi ale nic nie dawało dopiero babcia uspokoiła antosia pospał do 4.30 i znow pobudka i nie spał do 6.30 potem zasnał pospał do 7.15 i znow pobudka . Ledwo zyje w dodatku zaczynam miec straszny kaszel wiec jak to bywa co roku bedzie zapalenie oskrzeli, trzeszcze jak stare drzwi . Dobrze ze mama jest u mnie i opiekuje sie małym. wiecie co to prawda ze dziadkowie maja wiecej cierpliowci niz rodzice. ;-) Dorociu nie złosc sie szkoda Twojego zdrowka. A co do usypiania to widze ze moja mama jak maly płacze to go uspokaja a potem kładzie do łózeczka i przy nim siedzi a on sobie gada i zasypia.

reklama
Dziewczyny wiem że to głupie ale normalnie jestem przerażona. Właśnie mój M pojechał do szpitala na 10 dni a ja zostałam po raz pierwszy zupełnie sama z mały.... Nie wiem jak ja sobie normalnie poradzę. Na dodatek dziś idziemy się szczepić i nie wiem jak mały na to zareaguje. Eh no nic trzeba się wsiąść w garść innego wyjścia niema.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry