reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam i zycze miłego dzionka. U nas znowu nocka do bani. Maly o 1 zaczał tak ryczec ze postawił wszystkich na równe nogi ale nic nie dawało dopiero babcia uspokoiła antosia pospał do 4.30 i znow pobudka i nie spał do 6.30 potem zasnał pospał do 7.15 i znow pobudka . Ledwo zyje w dodatku zaczynam miec straszny kaszel wiec jak to bywa co roku bedzie zapalenie oskrzeli, trzeszcze jak stare drzwi . Dobrze ze mama jest u mnie i opiekuje sie małym. wiecie co to prawda ze dziadkowie maja wiecej cierpliowci niz rodzice. ;-) Dorociu nie złosc sie szkoda Twojego zdrowka. A co do usypiania to widze ze moja mama jak maly płacze to go uspokaja a potem kładzie do łózeczka i przy nim siedzi a on sobie gada i zasypia.

Dziadkowie to już wiedzą jak Maluchy uspokoic i czego sie po nich spodziewac.
Zyczę zdrówka:-)

Dziewczyny wiem że to głupie ale normalnie jestem przerażona. Właśnie mój M pojechał do szpitala na 10 dni a ja zostałam po raz pierwszy zupełnie sama z mały.... Nie wiem jak ja sobie normalnie poradzę. Na dodatek dziś idziemy się szczepić i nie wiem jak mały na to zareaguje. Eh no nic trzeba się wsiąść w garść innego wyjścia niema.

Dasz rade. Trzymam kciuki.

Asiulek na kazda fajkę włóż do skarbonki złotówkę;-) uzibierasz niezła kasę na ciuszki:-)

Czarna - tu już miesiac ale fajnie;-)

Za wszystkie przeziębione Mamuśki i ich dzieciaczki trzymam kciuki zeby szybko wróciły do zdrówka!!!!

U nas noc ok. Hania obudziła się o 4.30 i potem o 7mej. Teraz leży u mnie w łóżku ale nie śpi. Patrzy się w sufit i słucha rdia hehehe a ja moge spokojnie wypic kawe i zjesc serniczek uhmmm

A na dworze śnieg - ale fajnie.

Do jakiej temperatury można wychodzic z dzieckiem na dwór??

gosia duzo zdrowia
Marmadasz rade
mój teraz gada i marudzi, Więc krutko w nocy spał od 21 do 1, potem błyskawiczny cyc i spał do 5, więc nieżle, potrem marudził 2 godzinki, pomogła herbatka i kupka jak poszła to spał do 9 30, ja zdążyłam umyć podłoge zjeść i puscić pranie

hej Mamusie,
ja też wpadłam na chwilkę, bo niestety nie mam czasu. Mały od tygodnia choruje, jeszcze mi świszczy , jak oddycha, budzi sie co chwila na karmienie i tak albo on, albo Julka :-D.
Całuję gorąco!!!!! :****************************
Zdrówka dla Radusia.
Dziewczyny wiem że to głupie ale normalnie jestem przerażona. Właśnie mój M pojechał do szpitala na 10 dni a ja zostałam po raz pierwszy zupełnie sama z mały.... Nie wiem jak ja sobie normalnie poradzę. Na dodatek dziś idziemy się szczepić i nie wiem jak mały na to zareaguje. Eh no nic trzeba się wsiąść w garść innego wyjścia niema.
Dasz rade ja od poniedziałku bede sama z maja szarancza:baffled:

Dziękuje za pamiec w imieniu Samiego:tak: jeszcze tylko 11 miesiecy:-p:-D:-D:-D

Mój mały załapał butle i wczoraj dwa razy dostał mleko z butli:sorry2: a dzis herbatke. Bo naprawde ciezko jest wiecznie na cycu go trzymac:tak: Moja Laura jest tak głosnym dzieckiem ze mały przy niej za chiny nie moze spac a moje podłogi az sie prosza o umycie ale kiedy:confused::confused::confused: teraz własnie zasnał wtulony do mnie wiec moze mi sie uda cos zrobic:happy:;-)

Carna a co na to Wasza ulubiona sąsiadka??

Ja chyba tez wyjde na spacer jak sie tylko Hania obudzi.

Zdązyłam dziś czesc mieszkania ogarnac i siebie...wiec już cos. Hania domaga się ostatnio ciagłego bycia na raczkach ehhh

no i oczywiscie Laura znów obudziła małego:baffled: ale szybko przeleciałam podłogi:-p wiem ze takie mycie to nie mycie ale zawsze cos;-)
Wiecie co normalnie wydaje mi sie ze co niektorzy mimo ponad 30 lat zachowuja sie gorzej niz dzieci. Mam taka kumpele jest upierdliwa i nachalna na maxa:baffled: Zaczełam myc podłogi i słysze ze dzwoni tel patrze ona wiec nie odbieram mysle jak skoncze zadzwonie. Normalnie z 5 razy dzwoniła:dry: a potem domofon przysłała córke czy moga przyjsc:szok:- bezczelnie powiedziałam NIE bo sprzatam i znow zaczeła wydzwaniac. Dla mnie to logiczne ze jak ktos nie odbiera to widocznie jest zajety a tymbardziej jak sie ma małe dzieci. Normalnie wkurzyła mnie:crazy:

Kaka tej mojej sasiadki chyba nie ma bo jej nie widze:-p

Kurcze ja to mam pecha już 3 raz pisze i mi się kasuje.
J ostatnio nie zaglądałam bo pożyczyłam laptopa szwagierce.
U mnie mała szaleje nie umie sama nawet 5 min uleżeć ciągle bujana i noszona i mnie już strasznie plecy bolą.Noce też wyglądają nie najlepiej zasypia po 23 po 2 sie budzi i tak 2h nie śpi i płacze później sie budzi o 6 zasypia 7:30 a o 8mej już jest wybudzona,ale za to w dzien tak jak teraz sobie odsypia ehh
Ja dziś nie idę na dworek bo mała dostała katar chyba ode mnie bo ja też mam.
Agamir głowa do góry napewno sobie poradzisz ja praktycznie jestem cały czas sama bo M wraca późno a ja i tak w nocy do niej wstaje sama.
Dorotko mój M ostatnio powiedział,że on może przy niej wszystko robić jak nie płacze ale jak zaczyna płakać to go aż nosi:)
Na weekend jedziemy do moich rodziców i na zakupy bardzo się cieszę bo mama sie zajmie trochę Jagną a ja sobie odpocznę.
Kupiliśmy prezenty dla chrześniaków gadający odkurzacz i kosiarkę a dla Jaguśki gadający chodzik jeździk z fischer price .Lece posprzątać bo straszny bałagan mam nie gotuje dziś nic bo mi sie nie chce i nie mam sił.

reklama
Dla e-cioteczek:-p
mój mały kawaler
wesolutka gratki dla Jagusi za ukonczenie 2 misiaca

Załączniki

• DSC04906.jpg
    DSC04906.jpg
    402,3 KB · Wyświetleń: 49

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć