A
agamir
Gość
cZARNA GRATULUJE WAM PIERWSZEGO MIESIACA.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam i zycze miłego dzionka. U nas znowu nocka do bani. Maly o 1 zaczał tak ryczec ze postawił wszystkich na równe nogi ale nic nie dawało dopiero babcia uspokoiła antosia pospał do 4.30 i znow pobudka i nie spał do 6.30 potem zasnał pospał do 7.15 i znow pobudka . Ledwo zyje w dodatku zaczynam miec straszny kaszel wiec jak to bywa co roku bedzie zapalenie oskrzeli, trzeszcze jak stare drzwi . Dobrze ze mama jest u mnie i opiekuje sie małym. wiecie co to prawda ze dziadkowie maja wiecej cierpliowci niz rodzice. ;-) Dorociu nie złosc sie szkoda Twojego zdrowka. A co do usypiania to widze ze moja mama jak maly płacze to go uspokaja a potem kładzie do łózeczka i przy nim siedzi a on sobie gada i zasypia.
Dziewczyny wiem że to głupie ale normalnie jestem przerażona. Właśnie mój M pojechał do szpitala na 10 dni a ja zostałam po raz pierwszy zupełnie sama z mały.... Nie wiem jak ja sobie normalnie poradzę. Na dodatek dziś idziemy się szczepić i nie wiem jak mały na to zareaguje. Eh no nic trzeba się wsiąść w garść innego wyjścia niema.
Zdrówka dla Radusia.hej Mamusie,
ja też wpadłam na chwilkę, bo niestety nie mam czasu. Mały od tygodnia choruje, jeszcze mi świszczy , jak oddycha, budzi sie co chwila na karmienie i tak albo on, albo Julka.
Całuję gorąco!!!!! :****************************
Dasz rade ja od poniedziałku bede sama z maja szaranczaDziewczyny wiem że to głupie ale normalnie jestem przerażona. Właśnie mój M pojechał do szpitala na 10 dni a ja zostałam po raz pierwszy zupełnie sama z mały.... Nie wiem jak ja sobie normalnie poradzę. Na dodatek dziś idziemy się szczepić i nie wiem jak mały na to zareaguje. Eh no nic trzeba się wsiąść w garść innego wyjścia niema.

jeszcze tylko 11 miesiecy

a dzis herbatke. Bo naprawde ciezko jest wiecznie na cycu go trzymac
Moja Laura jest tak głosnym dzieckiem ze mały przy niej za chiny nie moze spac a moje podłogi az sie prosza o umycie ale kiedy

teraz własnie zasnał wtulony do mnie wiec moze mi sie uda cos zrobic
;-)
ale szybko przeleciałam podłogi
wiem ze takie mycie to nie mycie ale zawsze cos;-)
Zaczełam myc podłogi i słysze ze dzwoni tel patrze ona wiec nie odbieram mysle jak skoncze zadzwonie. Normalnie z 5 razy dzwoniła
a potem domofon przysłała córke czy moga przyjsc
- bezczelnie powiedziałam NIE bo sprzatam i znow zaczeła wydzwaniac. Dla mnie to logiczne ze jak ktos nie odbiera to widocznie jest zajety a tymbardziej jak sie ma małe dzieci. Normalnie wkurzyła mnie