reklama

Październik 2008

KASKADA I BLOND metoda moze i dobra ale tez trzeba miec przy niej mega samozaparcie Bo ja bym tak nie potrafila zostawic aby mi tak plakalo choc jak Mala tak placze to czasem daje jej chwile poplakac i nic nie robie.
ASIU i jak tam teraz z Rafalkiem :-)

Ja juz po wizycie u lekarza zRAZ NAPISZE TO NA LEKARZOWYM I PROSZE O RADE teraz mala zasypia sama ciekawe czy jej sie uda ;-)

reklama
mój mi też dal dziś popalić, sucho, czysto, najedzony, wykupciany, odbekniety a darł się w nieboglosy i wszystko działało najwyżej 3 minuty, między tymi krzykami potrafił sie uśmiechać, więc coś go męczyło, sprawdzałam nawet temperature, usnął dopiero na spacerze, a od 6.30 do 14 spał w sumie 20 minut, więc zeby umyłam dopiero jak się werandował po spacerze teraz jeszcze dziala spacer bo spi jeszcze w łóżeczku i nawet na przewijanie i reozbieranie sie nie obudził, ja zjadłam obiad i posprzątałam jak siedział na ganku, a spacerek udany z M w lesie. Teraz M pojechał zrobić cotygodniowe zakupy, idu was czytac jak mały mi sie nie obudzi

Dziewczyny, a ja zmienie troszke temat. Mam pytanko co do pologu. Minelo juz 7 tyg od narodzin Gabci. Myslalam, ze juz wszystko sie zagoilo, bo nie mialam juz zadnych plamien, a tu 3 dni temu znowu krew i to w sporych ilosciach. Czy to mogl pojawic sie okres, czy moze cos jest nie tak ??

Dziewczyny, a ja zmienie troszke temat. Mam pytanko co do pologu. Minelo juz 7 tyg od narodzin Gabci. Myslalam, ze juz wszystko sie zagoilo, bo nie mialam juz zadnych plamien, a tu 3 dni temu znowu krew i to w sporych ilosciach. Czy to mogl pojawic sie okres, czy moze cos jest nie tak ??

Calineczka ja nie pomoge bo sie nie znam :-(Ja juz ponad 3 tygodnie krwawie praktycznie caly czas :baffled:

Moja mala pospala kilka minut i zas marudkowala ;-)Teraz zas zasnela i to chyba lepszym snem a trzabyloby ja nakarmic :baffled:
Ja juz z niecierpliwoscia czekam na M :happy2:

Dorotko Rafal spal od 12 do 14 a pozniej urzedowal sobie w najlepsze, gadal cos do siebie, plakal troche i tak do teraz.a ja wykorzystalam to ze mama wrocila wczesniej z pracy i poszlam wreszcie na cmentarz do taty
Ania, Patrycja dobrze nie bede palic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale czasami po prostu to by bylo najprostsze wyjscie dla mnie...ostatnie 6 lat tak zalatwialam kazdego dola i w ciazy jakos kompletnie mnie nie ciagnelo.to teraz znowu ciagnie....ale wiecie co...nie stac mnie zeby 300 wydawac na fajki miesiecznie...my wykapani i karmimy sie teraz

hej mamuśki

wpadłam tylko na chwilunie i poczytam was pewnie dopiero k.północy; widze że nie tylko ja mam dziś sajgon z dziećmi. jestem dziś sama od bladego świtu do nocy prawie, R wyjechał w trase i mam łeb jak sklep:rofl2: marze o kąpieli i chwiluni spokoju. No już musze zmykać........wiadomo o co chodzi;-)
Ps. na NK oglądają mnie niektóre z Was ale nie wiem które:zawstydzona/y::-D kojarze z tutejszych fotek chyba tylko Dominike, Magde, Ulke, Asie i hmm aha Patrycje jeszcze a pozostałych kompletnie.:sorry2:
zmykam bo zaraz będe mieć chate rozniesioną:szok::-D paa, do wieczora!

Witam sie i ja!!
Moja mala kruszynka sie zaziebila:-( ale juz sie zaopatrzylysmy w to co potrzebne;wit C, wapno, sterimar POLECAM no i FRIDE rewelacja!!!!!!!!
No i mamy po szczepionce niestety:baffled::no: dopiero tydzien po ustapieniu choroby mamy sie umowic na kolejna date szczepienia.Dobra strona ze osluchowo czysta:tak:

A jak tam dziewczynki nasrtroj swiateczny juz jest???lista zakupow juz zrobiona??mam na mysli prezenty:tak:ja juz mam czesc prezentow kupiona dla dzieci.

Dzis zaszalalam i kupilam sobie stanik oraz majtki za 150 zl:szok: szok jak dla mnie bo sam stanik kosztowal 120 zl ale raz sie poswiecilam gdyz mam duzy biust a ten podobno optycznie pomniejsza i moze wreszcie nie beda mi te cycki wisialy jak u krowy:-p tylko jak juz sa duze to niech sie jakos eksponuja no nie??? a maz nie wiem ile dalam bo by mnie z domu wyrzucil:baffled::-p:tak:

Ja juz tyle razy obiecalam ale teraz postaram sie tu byc codziennie bo juz nie wiem co sie u kogo dzieje:no::zawstydzona/y:
Aska jak tam tata Rafalka wie juz o narodzinach synka?? a jak tam Cezary??
Ppatga a jak tam laptop naprawiony?(wiem ze to juz dawno ale nie wiem jak to sie skonczylo:zawstydzona/y:)
Ciekawe jak tam nasza Malaulka chyba lada dzien pojawi sie na BB:tak:

A moja kruszynka juz od 18 wydziera sie w nieboglosy i wszytsko pomaga doslownie na sekunde Juz nie wiem co mam robic bo widac ze cos ja boli Teraz M ja nosi le jestem smutna :-(I jeszcze pierwszy raz od kadf M zmienil prace wydaje mi sie ze cos wypil :-(:-(:-(

reklama
Minisia zdrówka dla Weronisi. A jak Twoje krwawienie???
calineczka moze i byc ze juz masz miesiaczke:tak:

Co do płaczu i metod kazdy wybiera taka jaka mu pasuje i jaka daje poprawe. Ja kazde bujałam niestety. Tylko ze im dziecko starsze tym lepiej wytłumaczyc czy tez odłuczyc bujania a i człowiek madrzejszy bo szybciej rozpoznaje płacz (czy z bólu czy z kaprysu itp)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry