czarna79
Fanka BB :)
Dorotka niektóre dzieci lubia płakac (jak mój Sami
) czasem płacza z przemeczenia naprawde jest wiele powodu płaczu
a to ulewanie to moze od tego krzyku ma podraznione a moze zmiana mleka?. Waga wadze nie jest rowna (dwa rozne miejsca) ja na twoim miejscu bym sie tym az tak nieprzejmowała przeciez od wczoraj przybrała. Ja wiem ze dopiero sie uczysz byc mamą ale nie mozesz w niej tylko wyszukiwac chorób. Musisz byc czujna ale spokojnie do wszystkiego podchodzic;-)
Ale zobaczymy co po tych lekach bedzie TRZYMAM KCIUKI
) czasem płacza z przemeczenia naprawde jest wiele powodu płaczu
a to ulewanie to moze od tego krzyku ma podraznione a moze zmiana mleka?. Waga wadze nie jest rowna (dwa rozne miejsca) ja na twoim miejscu bym sie tym az tak nieprzejmowała przeciez od wczoraj przybrała. Ja wiem ze dopiero sie uczysz byc mamą ale nie mozesz w niej tylko wyszukiwac chorób. Musisz byc czujna ale spokojnie do wszystkiego podchodzic;-)Ale zobaczymy co po tych lekach bedzie TRZYMAM KCIUKI
Waze ja zawsze na tej samej wadze wiec to nie od wagi zalezy A mleko ma caly czas takie samo czyli moja piers i sztuczne to samo od 4 doby jej zycia

a potem domofon przysłała córke czy moga przyjsc
Pytam czy moge wejsc z malym zeby czegos gorszego nie zlapal a jeden babsztyl mowi ze ona czeka juz dlugo i przykro jej ale nie.Wiec chamsko wpitolilam sie w kolejke....
Zabrakło mu cierpliwości, a ona a w najlepsze na gadanie miała ochotę. To się wkurzyłam, że takie usypianie, to o kant d.... i sama do niej poszłam. Wyszło tak, że w jednym czasie usypiałam Bartka i Martynkę
a z tymi "znajomymi" tak bywa, wiem aż zanadto.... i to jeszcze jakby sama sama dziecka nie miała...grr
niemowle zjada tyle ile potrzebuje a nadmiar ewentualnie zwymiotuje; wg niej widać powinnaś niedokarmiać dziecka