blond_20
Czarownica
Melduje sie na nocnym karmieniu
a co to wszystkie spia? nie za dobrze?;-)wstawac!!!łeeeeeeeeeee!!!

Aga "zaciska zabki"

szybko
ale wiesz co czasami mam wrazenie ze moj tez ma zabki
jak mu witamiki daje na palcu tak zaciska i ciagnie ze masakra.
ale mi sie spac chce...
wiecie co ja dzisia po poludniu do obiadu pol piwa wypilam:-):-):-)malego poloylam i mialam 3 godz spokoju.no i mialam bombe....:-)po polowie piwa chodzilam jakas nie taka przez 2 godziny:-)ale fajne uczucie po takiej przerwie i jak ekonomicznie
C dzwonil ze szkolenia...i tak sie wyszkolil ze wygladal zapewne tak jakos
ni i wyobrazcie sobie ze gada cos tam ze mna i nagle tekst_czekaj musie sie wyrzygac

szok.....pierwszy raz w zyciu taka piekna rozmowe mielismy...i jaka kulturalna nie?
niezle sie tam "wyszkolil..."po c wogole takie szkolenia sie robi?przeciez oni po nich pewnie nic nie pamietaja....
a co to wszystkie spia? nie za dobrze?;-)wstawac!!!łeeeeeeeeeee!!!

Aga "zaciska zabki"

szybko
ale wiesz co czasami mam wrazenie ze moj tez ma zabki
jak mu witamiki daje na palcu tak zaciska i ciagnie ze masakra.ale mi sie spac chce...
wiecie co ja dzisia po poludniu do obiadu pol piwa wypilam:-):-):-)malego poloylam i mialam 3 godz spokoju.no i mialam bombe....:-)po polowie piwa chodzilam jakas nie taka przez 2 godziny:-)ale fajne uczucie po takiej przerwie i jak ekonomicznie

C dzwonil ze szkolenia...i tak sie wyszkolil ze wygladal zapewne tak jakos

ni i wyobrazcie sobie ze gada cos tam ze mna i nagle tekst_czekaj musie sie wyrzygac

szok.....pierwszy raz w zyciu taka piekna rozmowe mielismy...i jaka kulturalna nie?
niezle sie tam "wyszkolil..."po c wogole takie szkolenia sie robi?przeciez oni po nich pewnie nic nie pamietaja....

Ja mam klopot a prawa piersia ale ja mam w niej serio mniej mleka i mala nie lubi tej piersi ale i tak ja przystawiam aby i tam mi sie wiecej pokarmu pojawilo
ja ze swoim winkiem czekam do weekendu aby M był w razie co do dyspozycji