reklama

Październik 2008

Czarna tylko moi znajomi wszyscy sobie gdzies jada:(przeciez nie powiem im zeby ze mna i dzieckiem siedzieli w doomu bo ja sie ruszyc nie moge:(((kurcze...musze wyczaic gdzies taka druga sierote ktora tez jest sama...tylko gdzie taka znalezc.kazdy ma jakis znajomych i z nimi idzie.albo chociaz rodzine...

do nas wpadnij;-):-) my też z drużyną w domu:-):-)

reklama
witam ja my po szczepieniu, zaraz napisze, mały mi teraz spi na rekach.spacer udaany, kupiłam kartki na swieta, wspominaliismy ludzi z podstawówki. po lekarzu skoczylismy do ns kupic ubranko na chrzest, tamto co dostałam jest za małe- kupiłam mu na 68, niestety miałam gdzies białe buciki ale teraz nigdzie nie moge ich znalesc, przeszukałam juz wszystko, a jutro M bedzie szukac, gdzies musza byc. my robimy zakupy na alegro dla małego. zaraz kapiel i jak go połoze moze sie tu zjawie.

fajny pomysł na prezent.

Czarna tak wlasnie o tym myslalam, to taki troche drastyczny sposob ale jest skuteczny, na odpazenia stosuje make ziemniaczana tez super dziala, to takie stare metody ale ja jestem z nich bardzo zadowolona.

Maly wykapany, wypil herbate i teraz spi, ciekawe na jak dlugo. On teraz jak je co 4 godziny to wypija 120 ml, a jak jest glodny po 3 godzinach to wypije 90 ml, wiec za nim nie nadazysz;-)dzisiaj go wazylam i wazy 5500, maly grubasek, chociaz nie widac tego po nim:tak:

MINISIA napisalam ci cos na zamknietym

Dziewczyny jest mi zle przez ta cala sytuacje a mam wrazenie ze zaczynam niektorym przeszkadzac :-(
Moze jestem ciezka i skaplikowana i czuje sie zle z tym ze niektore maja juz dosc moich klopotow itp wiec juz pisac nie bede :-(
Nie chcialam sie jeszcze zle czuc z tego powodu ze widze ze zaczyna mi sie ublizac tutaj :-(
Wiem moze jestem glupia itp a nawet napewno jestem glupia ale troche czasem ktoras przegina z oskarzaniem mnie ze zle postepuje
:-(
MILEJ NOCKI ZYCZE

Sto lat, sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!

Asiu my już na imprezie sylwestrowej to już 3 lata nie byliśmy - z siostrą i jej mężem i dzieciakami siedzieliśmy w domu raz u nich raz u nas. W tym roku będziemy sami z dziećmi, ale za rok sobie odbijemy.

Ja dzisiaj kupiłam kaftanik, rajstopki i czapeczkę bawełnianą po ubranko do chrztu. Muszę jeszcze wyprać becik, a moja pralka łapie fochy. Jutro przyjdzie serwisman ;-), to może coś zaradzi. Dobrze, że jest jeszcze na gwarancji, to wydatek odpadnie.
A spotkała nas dzisiaj miła niespodzianka, bo przyszły klocki, które moja córka wygrała w konkursie fotograficznym i mamy kolejny prezent pod choinkę.

Jeśli chodzi o Bartka, to znowu mnie miło zaskoczył. Wczoraj zasnął po 21 i kolejne przebudzenie miał koło 2, a potem ... przed 8 :rofl2:. Jak wróciliśmy ze szczepienia, to też spał przy otwartym oknie i obudził się o 16 jedząc wcześniej o 11, ale po ważeniu to już wiem, że akurat mu nie ubędzie po takich przerwach ;-)
Uciekam, bo prasowanie czeka, a po kłopotach z pralką nie nadrobię :baffled:

reklama
Dorota znow pindolisz od rzeczy. Trzeba sie liczyc z tym ze kazda z nas ma inne zdanie. I nie zawsze one bedzie takie jak ty chcesz. No chyba ze wolisz aby ci przytakiwac i uzalac sie z toba nad twoim M:confused::confused::confused::confused: Mi nie przeszkadza to ze piszesz o swojej sytuacji tylko jak piszesz o M. Ale daje pauze na ta sytuacje i poprostu nie bede o nim czytac:-p

Kasia ale masz złoto synka. Ja z prasowaniem tez sie niewyrabiam. co oproznie kosz to znow pełny. A w domu nie ma gdzie suszyc:baffled:

Magda znam te sposoby. Ziemniaczanke tez stosowałam:tak: ale moczu jeszcze nie ale jak mały znow dostanie napewno zastosuje

Patrycja pochwal sie co tam zakupiłas:-p

Ja juz mowie dobranoc;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry