reklama

Październik 2008

Kate podobno pomaga ten Apthin:tak: a nalot na jezyczku moze byc od mleka ale mnie on własnie zmylił. Nie musisz z tym isc do lekarza. No chyba ze nic niebedzie pomagac:tak: moj jak miał to płakał denerwował sie przy jedzeniu smoka tez niechciał:no:
Nie mowie ze u was tez to moga byc plesniawki ale mowie jak u mojego było;-)

Agamir fajny prezent sobie wymyslił

reklama
tez tak mysle zse fajny prezent soie wymyslił. A dzis nie moge znalezc moich tabletek jak wroci z pracy to porozmawiam. A nie moge sie kłocic bo pewnie wroci z kwiatami

Ja własnie posprzatałam szafy koszmar ile rzeczy nie nosze spakowałam i zawioze do domu samotnej matki. Moj malenki spi a piecho tez spi i przebiera nogi pewnie ma miłe sny. Dzis mamy z mezem rocznice poznania. Ile to juz lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj spytałam meza co chce pod chonke a on mi na to ze drugie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja będzie nosic 9 miesiecy pod sercem i urodzi to czemu nie;-)?

No t my ją po kąpieli.

Dobry wieczor:-)
Wszystkim solenizantka wszystkiego naj naj naj najlepszego, duzo zdrowka i usmiechu na codzien!!!!!!!

U mnie nudy, nudy, nudy....
Jak mnie sie chce wyjsc gdzies wyszalec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sylwester odpada bo spedzamy w domu, a zeby isc gdzies to musze sie najpierw doprowadzic do stanu uzywalnosci;-)a do tego jeszcze troche:-)

Ja stosowalam u malego na plesniawki drastycznej metody, ale dzialajacej na 100%, jak zosia byla mala moja mama powiedziala jak kiedys robili i jej pomoglo a plesniawki juz nie wrocily.
Stas tez lubi byc na raczkach, troche to klopotliwe, jeszcze ze zosia tez chce zeby sie nia zajac, zagrac w jakas gre a jacek caly dzien w pracy, ale tlumacze sobie ze takie malenstwo potrzebuje duzo czulosci i bliskosci mamy.

Ide wykapac malego, zajrze jeszcze:tak:

Dobry wieczor:-)
Wszystkim solenizantka wszystkiego naj naj naj najlepszego, duzo zdrowka i usmiechu na codzien!!!!!!!

U mnie nudy, nudy, nudy....
Jak mnie sie chce wyjsc gdzies wyszalec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sylwester odpada bo spedzamy w domu, a zeby isc gdzies to musze sie najpierw doprowadzic do stanu uzywalnosci;-)a do tego jeszcze troche:-)

Ja stosowalam u malego na plesniawki drastycznej metody, ale dzialajacej na 100%, jak zosia byla mala moja mama powiedziala jak kiedys robili i jej pomoglo a plesniawki juz nie wrocily.
Stas tez lubi byc na raczkach, troche to klopotliwe, jeszcze ze zosia tez chce zeby sie nia zajac, zagrac w jakas gre a jacek caly dzien w pracy, ale tlumacze sobie ze takie malenstwo potrzebuje duzo czulosci i bliskosci mamy.

Ide wykapac malego, zajrze jeszcze:tak:
Czy masz na mysli mocz:-p:confused: bo ja chyba tez to zastosuje jak znow wyskocza:crazy:

Justynka moze ktos na tobie psy wiesza:-p

kaka i jak zjadła bebiko????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry