reklama

Październik 2008

I ja sie witam z ranka:tak::-)
Pogoda do d..y, az sie z lozka nie chcialo wstawac...
Czarna wspolczucia, ja tak jak minisia nie moge narzekac na mlodego, bo poki co to ladnie spi i w nocy i w dzien. Tzn nie ze on caly czas spi, ale daje sie wyspac, i placze tylko wtedy jak jest glodny.
Jutro jedziemy juz w koncu na zakupy swiateczne, bo tak przekladamy to i przekladamy a za 9 dni swieta, kupimy tez choinke i juz sie nie moge doczekac strojenia. W tym roku tak nie czuje tego ducha swiatecznego, bo sniegu brak i ciagle cos jest do zrobienia przy malym i nie ma za wiele czasu zeby o tym pomyslec, mam wiec nadzieje ze jak juz choinka bedzie gotowa to chociaz troszke poczuje sie swiatecznie. Wczorajsze pieczenie pierniczkow nie wyszlo, w tygodniu z zocha bedziemy musialy upiec.
Troche boje sie tego obzarstwa, bo co roku po swietach na wadze bylo wiecej.
Mirabelka ja jeszcze malego nie zostawilam samego z moim m., tzn byl juz sam w domu z tatusiem, ale wczesniej musialam go nakarmic, przebrac i uspac:rofl2: Jutro caly dzien bedzie z babcia, i nie martwie sie czy ona sobie poradzi tylko czy mlody z nia wytrzyma:-D:-D:-D

Blond, ja czekam az maly troszke urosnie, i tez zaszaleje;-)Teraz nie mialabym kogo z nim zostawic bo tescie daleko, a jacek boi sie go przebrac, wiec narazie musze byc trzezwiutka.

Milego dnia :-)

reklama
Witam i ja z rana - nowy tydzień a ja zaczęłam od sprzątania.
Lodówka umyta, pranie wstawione a zaraz zabieram się za mycie szkła i wycieranie kurzy w szafkach.
Na jutro zostawiam sobie kuchnię i będzie oki.
Ufff ... ;-)

Asiu podałam przepis na pierniczki na odp wątku.

Ostatnia edycja:
Czarna to ci wspolczuje myslelam ze po tym mleku bedzie spal ladnie :baffled: co on tak ci placze czy poprostu nie spi???
Kurcze to maja lala aniolem jest w dzien troszke marudzi ale od 22 to juz jej nie ma do 8 rana.
Kurde sama nie wiem o co kaman:-( Niby jak przeszłam na bebiko to całkiem i nne dziecko było. W dzien wesolutki rozgadany itp. Jak był zmeczony zasypiał sam a w nocy tez robił tylko 2 pobódki na jedzonko. Tak było 3 dni a od czwartku koszmar . Wiecznie raczki co chwilka sie budzi. Je co 2h po 60ml. Normalnie nie mam sił do niego. Ma katar ale nie widac aby mu az tak przeszkadzał bo oddycha normalnie:confused: Mam nadzieje ze to długo niepotrwa bo moje zmeczenie jest niedoopisania:-(:-( Ja pier.... porzadki choinka juz stoi. Bynajmniej Laure mam z głowy:rofl2:
Spadam bo juz wstał:((

Jestem pociągająca tak to określała babka u której mieszkałam na stancji
witam a ja dzisiaj jeszcze gorzej, naszczęście mały zdrowy,boje się ze złapie odemnie, ale od dziś daje mu profilaktycznie wit C. Pogoda nawet ładna ale ja nie chce się wystawiać na dwór, moja mama też chora, ale teściowa wpadnie i weźnmie małego na spacer. Ja szwendam się po domu. M mi dużo wczoraj pomógł, ja praktycznie miałam małego tylko na cyca, ale dziś narazie jestem sama, naszczęście teraz mały usnął.
Ja sprzątanie mam w tyle, bo ledwo chodze, wczoraj miałam myć okna ale nici z tego. A ja miałam plany sprzatania ale nici z tego najpierw musze się jak najszybciej wykurować. U nas już choinka wybrana, M pójdzie po nią w weekend.

Witam i ja
u nas nocka jak zwykle ok:tak:za to teraz szalenstwo.do tego jeszcze wody nie ma i nie moge mu butelek umyc:baffled:chyba w mineralnej bede myc:crazy:
Czarna a moze on jest glodny?moj z dnia na dzienzaczal wiecej jesc.i teraz od jakis 10 dni je 160 (czasami 180)co 3 godziny.on 60 to nawet nie poczuje.
kurcze wsciakam sie na ta wode bo zawsze jak chce sie wykapac to zabieraja:wściekła/y:
i teraz najlepsze....jakis koles na nk napisal do mie czy nie wyslalabym mu "ciekawych":szok: moich zdjec za doladowanie telefonu!!!!!:szok:masakra...ku...stwo sie szerzy....a w znajomych ma 64 takie madre ktore mu przeslaly te zdjecia...co za ludzie....

Asiu to współczuję że wody nie ma.
A i ten koleś to jakiś walnięty chyba.

Ja tam karmię cycem samym i Sebuś się najada - zaprzestałam dokarmiania 1 raz dziennie butelką, bo skoro mam swój to po co jeszcze sztucznym.
A wiem, że przybiera na wadze - w styczniu się przekonamy czy przyrost jest odpowiedni.

Witam sie i ja dzis Od rana po lekarzach i urzedach biegalam z mala Teraz poczytalam was Zjadalm kolaczyka a mala spi po spacerze Mam nadzieje ze jeszcze chwile pospi Nocka w miare Nie moge narzekac bo mogloby byc gorzej Oliwia coraz bardziej chora ale napisalam na odpowiednim watku.
PPATQA duzo zdrowka zycze :-)
MINISIA fajne te zdjecia twojej malutkiej i te opisy :-)
CZARNA moja na poczatku jak karmilam swoim i sztucznym to tez byla bardzo grzeczna ale dokladnie tak jak u Ciebie szybko jej ta grzecznosc minela Nie wiem moze na poczatku nasze dzieci uspakajaly sie po sztucznym jak mialy piers i sztuczne a jak juz jest caly czas na bebiko to moze sie przyzwyczajaja i tak juz na nich to nie dziala ??????Zycze aby maly przestal dokazywac :-)
ASIU super ze wieczor sie udal I fajnie ze mama zajela sie Rafalakiem bo taka odskocznia tez duzo daje :-)
MAGDZIUNIU witaj

Dziewczyny ja was podziwiam z tymi pozadkami My z mama tez myjemy tylko okna i ogolne ogarniecie mieszkania i kichamy na cala reszte :-)Kurde wiecie co aby dostac glupie rodzinne to ja sie musze tyle nabiegac I M musze dac dokumenty do wypelnienia w zakladzie karnym PARANOJA
Wogole aby dostac jedna zapomoge to trzeba sie tyle naprodukowac jakby mieli mi placic przez kilka lat :-( SZOK
Moja Oliwia przez caly weekend byla taka grzeczna sama saba sie zajmowala i sama zasypiala Ale dzis po 5 dala mi tak popalic ze wystarczylo za te 2 dni heh

reklama
Hej dziewczyny!
Młoda śpi po jedzonku (a mi się wydaje, ze mam dożo mniej pokarmu, może dlatego, ze mało piję - muszę się zmobilizować!). Super nocka za nami!
Czekam na zamówione na allegro prezenty - właśnie listonosz przyniósł ramki (takie ze zdjęciem i odciskami stopki i rączki), więc pewni dziś się pobawimy gliną... :-)Powinny jeszcze dojść dziś: body z napisem dla M., zestaw yerba mate i słuchawka bluetooth. Wybrałam też już prezent dla szwagierki: Śliczny komplet z bursztynem , UNIKAT (502968286) - Aukcje internetowe Allegro tylko bez kolczyków, bo ona nie nosi. Ten sprzedawca wszystkie rzeczy ma boskie, aż ciężko wybrać!!! Jeszcze tylko nie wiem co dla brata... No i mój tata mnie molestuje co ma kupić wnusi. Przydałyby się śpioszki, ale jak ona ma jechać do sklepu i wybierać to sobie tego nie wyobrażam.

U moich rodziców szpital - tata i brat chorzy na zwolnieniu, więc do nich nie jeżdżę. Babcia też źle się czuje, coś z nerkami, więc mama jeździ do niej, a do nas nie wpada.:-( Ściskam wszystkie chore mamusie i dzieciaczki i życzę zdrówka. Jak widać wirusy szaleją...

Idziecie dziś na spacer? Ja się zastanawiam, bo wczoraj byłyśmy 2h i strasznie wiało, a dziś chyba zimniej i wieje jeszcze bardziej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry