reklama

Październik 2008

ASIU wspolczuje z ta woda :-(
MADZIU a gdzie masz dziecko ? ze masz czas na sprzatanie :-)

Dziewczyny te ktore mialy chore dzieci Czy to normalne ze Oliwia mniej mi teraz je przez ta choraba Ja mysle ze normalne to jej ten nosek przeszkadza w jedzeniu ??????

reklama
Witam i ja
u nas nocka jak zwykle ok:tak:za to teraz szalenstwo.do tego jeszcze wody nie ma i nie moge mu butelek umyc:baffled:chyba w mineralnej bede myc:crazy:
Czarna a moze on jest glodny?moj z dnia na dzienzaczal wiecej jesc.i teraz od jakis 10 dni je 160 (czasami 180)co 3 godziny.on 60 to nawet nie poczuje.
kurcze wsciakam sie na ta wode bo zawsze jak chce sie wykapac to zabieraja:wściekła/y:
i teraz najlepsze....jakis koles na nk napisal do mie czy nie wyslalabym mu "ciekawych":szok: moich zdjec za doladowanie telefonu!!!!!:szok:masakra...ku...stwo sie szerzy....a w znajomych ma 64 takie madre ktore mu przeslaly te zdjecia...co za ludzie....
Asia ale on niechce jesc!!!!!!!!! Tyle co ja juz mleka zmarnowałam to szok:szok: ale ciul z tym nawet przez sen staram sie mu dac aby tylko spał i h... teraz to go celowo przetrzymałam 3h od ostatniego zarcia i własnie je tylko ciekawe ile zje:confused::baffled:
POPROSTU MAM WREDNE DZIECKO I TYLE:baffled:

Czarna to nie zazdroszczę - ale najwidoczniej Sami musi się przestawić na butlę.

A ja ugotowałam zupkę i mały już zjadł z cyca - teraz leży w wózku i macha rąsiami.
A ja na chwilunię poczytać co u Was - ale tu pusto i pewnikiem sprzątanie albo LB.

Witam się i ja!
Na wstępie zdrowia, zdrowia, zdrowia dla wszystkich chorótów. Mnie też coś w gardle ściska, a mój M na to "Ty nie możesz być chora, ja już nie mam opieki na dzieci :dry:"
Martynka już na prostej. W środę oddam mocz do analizy. Bartek już tak nie katarzy, ale dzisiaj rano trochę mu się nosek zapchał :baffled: Jutro pójdę do przychodni, bo dzisiaj taka pogoda, że masakra, a poza tym po weekendzie pewnie full smarków po zwolnienie przyszło więc poczekam do wtorku.

U nas porządki, to raczej w weekend, no powiedzmy od piątku. M sprząta kurze, podłogi, łazienkę. W niedzielę choinka i ozdoby mieszkaniowe, a od poniedziałku ja zabieram się za jedzonko. Tak się podzieliłam z teściową, że my mamy do kupienia ryby i tonę włoszczyzny ;-), bo robię dwie sałatki, rybę po grecku, śledzie i grzybową, a ona piecze słodkie, paszteciki, pierogi itp. Lista zakupów za chwilę zawiśnie na lodówce. Jeszcze muszę sobie jakąś elegancką i wygodną bluzkę kupić, pójść do fryzjera ze sobą i Martyną, no i jeszcze nie mamy cholernych prezentów dla rodziców M. Wczoraj dogadaliśmy się ze szwagierką, że może mamie kupić książeczki anglojęzyczne, bo ona teraz uczy się angielskiego, a szwagierka jest w Londynie. Za to z teściem kłopot jest co roku, bo czym zaskoczyć kogoś, kto po powrocie z pracy siada przed telewizorem i ogląda tvn24 i eurosport, a jedyna aktywność to spacer z psem :baffled:.

Miłego dnia Mamusie!!!

reklama
Kasia super ze z maluchami juz dobrze. Moja Laura tez nie smarczy juz. Tylko zostały wielkie kozy:-p a mały hmmm znim to jakos dziwie. Niby ma katar niby nie sama nie wiem:-p

Jezu nawet nie wiecie jak mi sie marza porzadki!!!!!!!!!!!!!!

A zapomniałam wam pisac. U nas teraz przez weekend strasznie wiało. I juz sie do M smiałam ze w d. pokoju to czułam sie jakbym w pociagu w przedsionku stała tak gwizdało. Okazało sie ze nam drzwi balkonowe poszły. Poprostu u góry sie niezamykaja:szok::szok::szok::szok: dzis ma przyjsc gosciu ciekawe co powie;-)
Zobaczcie jakie fajniutkie az mnie korci zamowic:-D
SMOCZEK USPOKAJAJĄCY Z ZĘBAMI - SMOCZKI od FENIX (504884977) - Aukcje internetowe Allegro

WSZYSTKIM MALUSZKA KTORE W WEEKEND I DZISIAJ KOŃCZĄ 2 MIESIACA WIELKA BUŹKA OD CIOCI CZARNEJ Z BB:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry