Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ludzie to są jednak od cholery, rozumiem jakiś mocherowy beret z ciekawości wypytuje, ale młoda dziewczyna 

;-)

mam nadzieje, ze na dluzej. Usnal na lezaczku, ale dobre 20 min musialam go bujac 
obylo sie bez noszenia 
Udalo mi sie spacyfikowac Mackamam nadzieje, ze na dluzej. Usnal na lezaczku, ale dobre 20 min musialam go bujac
ale moje plecy sa zadowolneobylo sie bez noszenia
a ja mam chyba nawrot rwy kulszowej z okresu ciazy. Boli mnie w tym samym miejscu w posladku. Coraz bardziej. A Maciek coraz ciezszy...
Wiecie co ona teraz lezy spokojnie sama juz 2 godzine Oczywiscie my w miare mozliwosci ja zagadaujemy ale tez jest okazja cokolwiek zrobic jak ona tak spokojnie lezy A mnie jest jej zal bo mam wrazenie ze ona sie nudzi i czuje ze sie nia w danym momencie nikt nie interesuje :-(Ale zas siedziec non stop przy niej to tez nie ma jak.Wiem ze juz byl ten temat poruszany ale mialabym prosbe tak na szybko abyscie przypomnialy mi co robic aby dziecko sie nie nudzilo.
I od razu po cos dla niuni skocze poki jest jeszcze kasa 
I moze to smieszne, ale wieczorem czytam mu bajki, takie krotkie ,czasami to mam wrazenie ze rozumie bo tak sie na mnie patrzy

;-)
Niedziela wiem...ale musze skorzystac poki m. jest w domu bo w tygodniu nie dam rady. 

a spac mi sie chce bo wczoraj z moim S siedzielismy do 2 w nocy
i rozmawialismy o jego bracie ale to moze pozniej albo jutro napisze na zamknietym bo tyle pisania ze teraz nie mam sily.