reklama

Październik 2008

Dorotko o ile pamietam to 3 razy dzienni i wit i wapno.
Kaka fota cudownaaaaaaaaa

A ja obiadek juz mam zrobiony, choinka stoi tyle ze gola bo lampki padly i dopiero S kupi jak wroci z pracy i teraz jestem zla bo miala juz stac jak wroci jako niespodzianka a tu dupa!!

reklama
Blondi :-Dludzie to są jednak od cholery, rozumiem jakiś mocherowy beret z ciekawości wypytuje, ale młoda dziewczyna :rofl2:
Kaka, ale świetne Mikołaki z Was:tak::tak:;-)
Minisia, ale miałaś obiadek, mniammm, a my dziś u teściowej na wichcie, bo ja nie miałam weny na gotowanie, kurde, może się na stałe przerzucę :-p
Ania, no własnie, fotkę nowej fryzurki poprosimy :-)
Dorotka zdrówka życzę.

A my dziś śpiący dzień mieliśmy, Mały ciagle spał a i ja korzystałam przy nim i drzemałam. Teraz idziemy kąpu kąpu a wieczorem moze jakieś piweczko z M zaliczymy ;-):-p:-p:-p

Dobranoc

Ja dzisiaj po szkole zmeczona, jestesmy u moich tesciow, a jutro znowu szkoła...
My dalej troszke przeziebieni. Rafałek ma jak juz wczesniej pisałam katarek i lekko gardełko czerwone.
Nam lekarka w czwartek takie zalecenia dała:
2 x dziennie Calcium 2ml (takie w ampulkach na recepte)
3x dziennie po 2 krople do nosa Protargol (robione w aptece)
przed kazdym jedzenim i w miare potrzeby sol morska + frida
2x dziennie po 8 kropelek do pokarmu Vit C (normalnie dostawał raz dziennie 5 kropelek)
+ jego stałe vita K i Vigantol

Ja dla siebie cos do ssania na gardło, rutinoscorbin, wapno i krople do nosa.
U małego juz widac poprawe :-)

Dorotko jak mała ma mocny katarek idz do lekarza, zeby jej czasem do oskrzeli to nie spływało, nieleczony katarek u niemowlat moze byc niebezpieczny.

No nic zaraz kapiemy małego. Uciekam. Buzka

Udalo mi sie spacyfikowac Macka :-D mam nadzieje, ze na dluzej. Usnal na lezaczku, ale dobre 20 min musialam go bujac :nerd:
ale moje plecy sa zadowolne :tak: obylo sie bez noszenia :rofl2:
a ja mam chyba nawrot rwy kulszowej z okresu ciazy. Boli mnie w tym samym miejscu w posladku. Coraz bardziej. A Maciek coraz ciezszy...

martynko a jakie masz dla siebie krople do nosa???

Ja próbowałam dać małemu butle z mlekiem i nie chce go pić, cherbatke pije z butelki, kiedsyś pił mleko, będe musiała mieszanke inną kupić, bo wieczoorem mam za mało u siebie.

Ppatqa - jutro będzie fota fryzurki. Może przystawiaj często Małgo wieczorem, a laktacja dostosuje się do potrzeb Kamilka !! I dużo płynów pij dziennie !! ja też miałam taki problem, że Szymkowie popołudniu/podwieczór brakowało... przystawiałam go..coś tam próbował ciągnąć i teraz nie mam problemu ...

Udalo mi sie spacyfikowac Macka :-D mam nadzieje, ze na dluzej. Usnal na lezaczku, ale dobre 20 min musialam go bujac :nerd:
ale moje plecy sa zadowolne :tak: obylo sie bez noszenia :rofl2:
a ja mam chyba nawrot rwy kulszowej z okresu ciazy. Boli mnie w tym samym miejscu w posladku. Coraz bardziej. A Maciek coraz ciezszy...

Trina wspolczuje biedoku :-(

MARTYNKA wiem jutro sie wybieram do lekarza Zaczelo sie jej to w sobote wiec w weekend nie mialam jak isc do lekaza.

ASIU jak tam wczorajszy wieczorek ;-)

Wiecie co moja niunia odkad jest chora to jest o wiele grzeczniejsza a ja bylam przekonana ze bedzie nieznosnA ona taka grzeczna jak nie to dziecko :tak:Wiecie co ona teraz lezy spokojnie sama juz 2 godzine Oczywiscie my w miare mozliwosci ja zagadaujemy ale tez jest okazja cokolwiek zrobic jak ona tak spokojnie lezy A mnie jest jej zal bo mam wrazenie ze ona sie nudzi i czuje ze sie nia w danym momencie nikt nie interesuje :-(Ale zas siedziec non stop przy niej to tez nie ma jak.Wiem ze juz byl ten temat poruszany ale mialabym prosbe tak na szybko abyscie przypomnialy mi co robic aby dziecko sie nie nudzilo.
Ja jestem zla bo nie mam dla niej zadnych zabawek Mam tylko jednego misia i jedna grzechotke ale dzis kicham kase i cos jej kupie bo ide do sklepu Bo mam wrazenie ze ona sie nie rozwinie prawidlowo jak jej nie bede czegos przed oczkami pokazywala Nie liczac mieszkania :tak:
Nie wiem moze zle mysle

Niunia jest chora A ja jutro mialam isc zaniesc do mojej pracy zaswadczenie o zarobkach do mopsu jest mi potrzebne Musze je miec do srody Wiec zostawie dzis Oliwie z mama i sama pojde bo to dosc kawalek Zaniose a we wtorek odbiore :tak:I od razu po cos dla niuni skocze poki jest jeszcze kasa :rofl2:

MILEJ NIEDZIELI

Dzien dobry, dzisiaj sloneczko nas obudzilo:-) napewno wybierzemy sie na dluuugi spacer.
Ja juz nie wiem co z ta moja zoska, znowu jest chora, najpierw antybiotyk , potem to ucho a od wczoraj zyga na potege. Caly rok byl spokoj a teraz mloda zaszalala i w ciagu miesiaca juz 3 raz jest cora.

Stasiu ma troche zabawek, ale i tak teraz to malo co go interesuje.Najbardziej lubi jak z nim "cwicze", i nasladuje jego miny, wtedy sie smieje:tak: I moze to smieszne, ale wieczorem czytam mu bajki, takie krotkie ,czasami to mam wrazenie ze rozumie bo tak sie na mnie patrzy:-D:-D:-D;-)
Dorota, nie trzeba wydawac na zabawki majatku, dzieci lubia te japrostsze zabawki, jak mala bedzie troche starsza to zobaczysz jaka frajde sprawi jej zabawa garnkami, czy butelka wypelniona ryzem.

Ide zaraz okno umyc:baffled:Niedziela wiem...ale musze skorzystac poki m. jest w domu bo w tygodniu nie dam rady.
Milej niedzieli dziewczynki:tak::-D

reklama
Witam sie w niedzielke :-D

Mam dzies ochote caly dzien spac ale nie d rady niestety:baffled: a spac mi sie chce bo wczoraj z moim S siedzielismy do 2 w nocy:-p i rozmawialismy o jego bracie ale to moze pozniej albo jutro napisze na zamknietym bo tyle pisania ze teraz nie mam sily.

Najwazniejsze kliknijcie na link pod zdjeciem:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry