Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzis postanowilam to zrobic bo lubie siedziec wieczorkiem przy zapalonej choince.I ja się witam, bo wczoraj jakoś "nie dotarłam" do Was. Szalałam na allegro... :-)
Przeczytałam już część postów, Marika śpi (tak, tak w łóżeczku!). Noc znowu boska, naprawdę kocham ją za to!!!! W ogóle Marika jest już taka fajniutka, gada coś po swojemu, robi minki i wszystko obserwuje cwaniara.
Ja dziś happy, bo zmierzyłam dwie pary spodni przedciążowych i się mieszczę. Wprawdzie brzuszek jeszcze mógłby spaść, ale najgorzej nie jest. Więc swoje ciążówki przekazuje ciężarnej koleżance. Może od stycznia na fitness i basen jak dam radę. Koleżanka polecała też naukę pływania dla niemowląt na pobliskim basenie, bo chodzi ze swoją małą od 4 m-ca i chcemy chodzić jak tylko będzie można. Super sprawa!![]()
Dorotka - Szymek też chrapie noskiem i trochę ma tak jakby chrypkę bo oddycha noskiem...podobno często tak suię dzieje, jak w mieszkaniu jest zbyt suche powietrze.... My zakraplamy mu nosek i 1-2 razy dziennie FRIDA... nie lubi tego zakraplania, ale trudno...Trina wspolczuje ze Macius daje ci w kosc :-(
Moja po szczepieniu nie miala goraczki ale do teraz strasznie marudzi i bardzo malo je i nie wiem ze to ze nie je tak jak zawsze tez moze byc po szczepieniu ???????
Dziewczyny co uzywacie do noskow moja strasznie chrapie noskiem i krope disnemarem i wyciagam frida ale caly czas jest tak samo :-(nie wim czy cos jeszcze robic SORKI ze na tym watku
U nas noc niespokojna OLIWIA spala badzo niespokojnie a ja prawie wcaleale to nic najwazniejsza jest malutka aby mi sie nie rozchorowala :-(
Marma - Szymek dokładnie tak samo... nie wiem dlaczego, ale on wieczorami za nic nie zaśnie..,. po kapieli conajmniej 2godzinki marudzenia, aż około 24 zasypia...Witam z rana.
Kacper całkiem ładnie przespał noc budził się na jedzenie tylko o 3.30 i 6 no potem jeszcze o 8 i dalej śpi. Za to wieczorem zrobił kolejny popis. Poszedł spać około północy. Ja już nie wiem co mam zrobić z tym dzieckiem. W ogóle wieczorem nie chce spać. Nawet jeżeli w ciągu dnia prześpi tylko godzinę to i tak buszuje do późna a my padamy z nóg.Najlepsze z tego wszystkiego że wczoraj wstał o 5 rano i w ciągu dnia spał tylko godzinkę. Macie jakieś patenty na usypianie?
Asia - no właśnie Szymek też ma takie dni, że nie śpi....a najgorsze, że podobno często jak dziecko długo nie śpi, to jest zmęczone i jeszcze bardziej nie może zasnąć.Moj tez tak robo...spi tylko na spcerze.caly dzien do 23 buszuje..on jrst chyba za maly zeby tak caly dzien nie spac nie?ja wieczoem juz ledwo stoje na nogach,a caly czas z nim sama siedzebo mama ciagle w pracy i juz na leb dostaje. nawet zjesc nie moge spokojnie.wrrrr......
Moja na szczescie spokojna ani goraczki ani marudzenia
Dorotko daj jej 3 kropelki wit C w kropelkach i 1/3 łyżeczki wapna jak to dawałam Weronisi i jej pomogło(oprócz tego Frida )
No ja mykam bo mam dzis kupe roboty obiadek(kluseczki, miesko, kapustka zasmazana) sprzatanie, pranie i .............ubieranie choinkidzis postanowilam to zrobic bo lubie siedziec wieczorkiem przy zapalonej choince.
Aha Czarna jak tam Sami po mleczku?

Jak tylko mama wroci z pracy to ja sama pojde do apteki Bo malje nie bede ciagnela Jak nie przejdzie jej to do poniedzialku lub bedzie gorzej to chyba wybiore sie do lekarza