reklama

Październik 2008

Hej my juz po szczepieniu Kurde ale Oliwia biedna plakala Mila te 3 ukucia bo bralam ta bezplatna Ale mi jej zal bylo i ja sie omal nie poplakalam razem z nia Ciekawe czy bedzie dzis marudna czy bedzie oki :-)Na goraczke juz kupilam paracetamol jak co ale mam nadzieje ze nie bede musiala stosowac .Rano bylam tez w mopsie Pani pospisywala wszystko i przyjdzie do mnie do domu w srode Na pieniazki sie raczej w grudniu nie zalapie bo nie maja juz bo im sie zkonczyly Moze na styczen.Babki doradzily mi abym poszla o podwojne bezikowe zapytac Jeszcze jednego nie dostalam ale podobno dla ludzi bardzo w potrzebie a wedlug tej babki powinnam dostac to daja becikowe 2000 zl Wiec pojde w poniedzialke .Kurde ale mam zalatwiania Ale dobrze bo nie mam czasu myslec o niczym innym :-)Po mopsie bylam na chwile u kolezanki Wiec teraz dopiero mam czas sie odezwac jeszcze was nie poczytalam i nie wiem czy zdarze bo mala sie chyba budzi.W poniedzialke musze isc do shella po moj zarobek i do urzedu We wtorek pojade chyba zalatwic malej karte na NFZ w srode ta babka ma przyjsc Ja sie ciesze ze mam tyle biegania :-)

Lece was poczytac Aha mala wazy juz 4630 wiec przybiera na wadze mimo ulewania a to jest najwazniejsze :-)

reklama
MARTYNKA dobrze z tym portfelem tak sie to skonczylo :-)
KAKA to milego wieczorku :-)
MINISIA mam nadzieje ze nasze niunie nie beda mialy zadnych ekscesow po szcezpieniu :-)
EWELA zazdroszcze w domu miec fryzjera Tez bym cos z wlosami zrobila :-)

Oliwia jeszcze spi wiec was poczytalam AHA CZARNA I KASIU zdrowka zycze dla waszych maluszkow :-)

Dorotka ja tez mam to becikowe 2000.bo ten drugi 1000 dostaje sie wtedy jak dochody na 1 osobe w rodzinie nie przekraczaja 504 zl chyba.a ja teraz jestem rodzina tylko z Rafalkiem wiec sie zalapalam bez problemu.teraz czekam na kase bo ma przyjsc niedlugo:)

Hello, my dzis mamy tak wstretna pogode ze szkoda gadac a w dodatku Lenka cos marudna, spiaca a nie moze zasnac, tylko tak drzemie po 10 min i uspokaja sie tylko na rekach, oj zeby tylko chora nie byla,:no:
Kasia Czarna zdrówka dla dzieci

witam ja po 4 h snu, poczytałam i zycze wszystkim dzieciaczkom zdrówka, mężą też,gratuluje wzrostów i wagi, by po szczepieniu nie było problemów,

mały obudził sie o 2 i nie spał do 5, potem wstał o 7 wiec padam. M chory i niezbliza sie do małego i sam przenisł sie na kanape. my dzisiaj bylismy na zakupach kupiłm campusy, kurtke i sweter. ńiuniek w tym czasie siedział na balkonie u M siostry i spał. u nas pada. ja nie wchodze w ciuchy sprzed ciąży i mam sporo do stracenia, wiec chodze i to mnie wkurza.

Witam wszystkie. Podczytuje Was, ale nie mam za bardzo czasu na odpisywanie. Maciek z malego aniolka zmienia sie w diabelka. Nasza wina, psujemy mu widocznie charakter :-( najgorsze, ze M nie ma od 2 dni i nie bedzie do poniedzialku, a Maciek matke do szalu postanowil doprowadzic. Od jakiegos czasu nie może zasypiac i znalazl na to metode - ryk :baffled:. a od przedwczoraj alergicznie reaguje na kapiel, tez ryk.

Najlepsze zyczenia urodzinowe i imieninowe dla solenizantek i jubilatek :-D

Agamir a jakie to ministerstwo jeśli można wiedzieć, bo może to samo co ja ;-)
Koleżanka polecała też naukę pływania dla niemowląt na pobliskim basenie, bo chodzi ze swoją małą od 4 m-ca i chcemy chodzić jak tylko będzie można. Super sprawa! :-D

A gdzie ten basen jest, bo my też byśmy chcieli :-)

Trina wspolczuje ze Macius daje ci w kosc :-(
Moja po szczepieniu nie miala goraczki ale do teraz strasznie marudzi i bardzo malo je i nie wiem ze to ze nie je tak jak zawsze tez moze byc po szczepieniu ???????
Dziewczyny co uzywacie do noskow moja strasznie chrapie noskiem i krope disnemarem i wyciagam frida ale caly czas jest tak samo :-(nie wim czy cos jeszcze robic SORKI ze na tym watku :-p
U nas noc niespokojna OLIWIA spala badzo niespokojnie a ja prawie wcale :-pale to nic najwazniejsza jest malutka aby mi sie nie rozchorowala :-(

Witam z rana.
Kacper całkiem ładnie przespał noc budził się na jedzenie tylko o 3.30 i 6 no potem jeszcze o 8 i dalej śpi. Za to wieczorem zrobił kolejny popis. Poszedł spać około północy. Ja już nie wiem co mam zrobić z tym dzieckiem. W ogóle wieczorem nie chce spać. Nawet jeżeli w ciągu dnia prześpi tylko godzinę to i tak buszuje do późna a my padamy z nóg.Najlepsze z tego wszystkiego że wczoraj wstał o 5 rano i w ciągu dnia spał tylko godzinkę. Macie jakieś patenty na usypianie?

reklama
Moj tez tak robo...:(spi tylko na spcerze.caly dzien do 23 buszuje..on jrst chyba za maly zeby tak caly dzien nie spac nie?ja wieczoem juz ledwo stoje na nogach,a caly czas z nim sama siedzebo mama ciagle w pracy i juz na leb dostaje. nawet zjesc nie moge spokojnie.wrrrr......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry