dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej my juz po szczepieniu Kurde ale Oliwia biedna plakala Mila te 3 ukucia bo bralam ta bezplatna Ale mi jej zal bylo i ja sie omal nie poplakalam razem z nia Ciekawe czy bedzie dzis marudna czy bedzie oki :-)Na goraczke juz kupilam paracetamol jak co ale mam nadzieje ze nie bede musiala stosowac .Rano bylam tez w mopsie Pani pospisywala wszystko i przyjdzie do mnie do domu w srode Na pieniazki sie raczej w grudniu nie zalapie bo nie maja juz bo im sie zkonczyly Moze na styczen.Babki doradzily mi abym poszla o podwojne bezikowe zapytac Jeszcze jednego nie dostalam ale podobno dla ludzi bardzo w potrzebie a wedlug tej babki powinnam dostac to daja becikowe 2000 zl Wiec pojde w poniedzialke .Kurde ale mam zalatwiania Ale dobrze bo nie mam czasu myslec o niczym innym :-)Po mopsie bylam na chwile u kolezanki Wiec teraz dopiero mam czas sie odezwac jeszcze was nie poczytalam i nie wiem czy zdarze bo mala sie chyba budzi.W poniedzialke musze isc do shella po moj zarobek i do urzedu We wtorek pojade chyba zalatwic malej karte na NFZ w srode ta babka ma przyjsc Ja sie ciesze ze mam tyle biegania :-)
Lece was poczytac Aha mala wazy juz 4630 wiec przybiera na wadze mimo ulewania a to jest najwazniejsze :-)
Lece was poczytac Aha mala wazy juz 4630 wiec przybiera na wadze mimo ulewania a to jest najwazniejsze :-)
MOJA JUZ JEST BARDZO MARUDNA PO TYM SZCZEPIENIU :-(
. a od przedwczoraj alergicznie reaguje na kapiel, tez ryk.