Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie też chyba tego nigdy nie zrozumiem... z takim podejściem to po co w ogóle się leczyć???? Ale też jest nietypowa historia w Izraelu... ze względów służbowych mój tata i M latają tam czasem... Tam świętem jest każda sobota..i nie wolno wtedy pracować... i to...do przesady!! najbardziej wierzący nawet windą nie jeżdżą, gdyż włączenie przycisku w windzie to "praca", w niektorych mieszkaniach ludzie mają ustawione autopmateczne włączanie światła w sobotę po południu, gdyż włączenie światła to też praca... nie wszyscy oczywiście, ale niektórzy przesadzają!! aż ciężko uwierzyć w to !!no wlasnie sa i to jest rzecz ktorej ja nigdy nie zrozymiem chocbym nie wiem jak sie starala....
Liczyłam ostatnio i przy 20 tyg. urlopie macierzyńskim, po wykorzystaniu tylko zaległego urlopu wychodzi mi, że ok.połowy maja wracam do pracy. Sporo mi tego wyszło, bo mam prawie z 2 lat zaległy urlop.
No i zaczynam siępowoli rozglądać za nianią.![]()
A ja byłam na chwilkę na spacerku, gdyż temperatura podniosła się do -4, ale i tak tylko na 30 minut. Miałam dłużej pochodzić, ale wolę nie ryzykowac... rozmawiałam z koleżanką, której jedna córeczka kończy roczek, a druga jest o 1 dzień młodsza od Szymka... w sobotę przed świętami trafiła z ta młodszą do szpitala na zapalenie płuc, wyszły w sobotę po świętach i tego samego dnia starsza córka z ojcem trafiła do szpitala przez biegunkę i wymioty i dopiero wczoraj wyszli... ehhh..pechowo...
a my jutro mamy szczepiernie...grrrrrrrr

- zabierają mi 14 dni właśnie za ferie zimowe