reklama

Październik 2008

MADZIU u nas jest tak np w dzien ze smoczkiem ze wlansie jej go trzymam a ona jak zasnie to sama go wypluwa I jak spi to widze ze buzia rusza tak jakby nadal doila smoczk ale juz go w buzi nie ma hihihi.
W dzien z karmieniami jest tak co 3-4 godzinki to zalezy ile ml ona zje bo jak zje wiecej to dluzej umie wytrzymac.W miedzy czasie dajej jej harbatki I widze ze po tym hipoalergicznym mleku strasznie jej sie pic chce bo wypila cale herbatki o czym wczesniej nie bylo mowy.A w nocy tez jej nie daje co 1,5 godz jedzenia ale ona zje mleko a za poltorej daje jej harbatke Ale i tak sie rozchodzi o to ze mam w nocy wiele pobudek przez to i strasznie jestem juz tym zmeczona Ale i tak nie zamienilabym ja na nikogo innego hihihihihi :-)Jej usmiech nad ranem wynagradza mi wsio

reklama
Cześć cześć !!

Ja już od 7:30 na nogach, bo musiałam lecieć po skierowanie do neurologa..tzn nie musimy póki co iść, ale ponieważ to USG i tak wylądowało u lekarza i tam będzie miał Szymek swoją kartotekę, to sierowanie musi być...
Szymek dzisiaj pobił swój rekord!! zasnął przed 22 i do 7:30 spał z jedną pobudką na krótkiego cyca !! teraz też śpi, po 2 godzinach "leżaczkowania".
Dorotka - nie mam pojęcia jak wydłużyć czas spania Oliwki ...a wiem jak męczace sa takie pobudki, nawet jezeli krótkie ...

Dzieńdobry , noi u nas nocka super od 22 do 6.30 bez pobudki ale Lena tak śpi już od ponad miesiąca i w dodatku sama zasypia wieczorem jeśli jej się nie uda przy cycu to wkładam ją po odbiciu do łóżeczka, gaszę światlo i wychodzę z pokoju ona trochę sobie pogada i zasypia a jak wcześniej jej zostawialam zapaloną lampkę to się po chwili rozbudzala i dlużej nie mogła zasnąć:tak:
My dziś nie mamy żadnych planow tylko na spacerek pójdziemy bo ładna pogoda, pranie zrobimy noi zobaczymy ile dziś Lenka w dzień pośpi:tak:
Miłego dnia:tak:
Dorotko współczuję Ci tego wstawania co chwilkę;-)
Magdasf ja też nie jestem konsekwentna jeśli chodzi o sprzątanie u Karolinki:tak:

U nas standardowo 2 karmienia w nocy. M dziś tak gardło w nocy bolało, kręcił się i ja też spac nie mogłam. A czuje się tez nienajlepiej. Coś mnie chyba rozbiera;-) Mam nadzieje, że Hanulke ominie bo w czwartek szczepienie.

witam my dziś szczepienie na 16, a wcześniej spacerek. u nas biało i mroźno. Mały spał od 23 do 5.30(znowu kupa) cyc i potem do 8, jejku już 2 dzień wali kupe o tej porze i się budzi.
Dorotko współczuje nocki

KAKA mnie tez cos ostatnio rozkladalo ale szybko mi sie na szczescie polepszylo :-)Zdrowka zycze
ANIAA no to pospal twoj synus dzis ostro Mojej sie raz zdarzylo 6 godzin spac bez oudzenia sie Ale to bylo tylko jeden jedyny raz :cool:

Dziewczyny widze ze u mnie chyba nocki sa najgorsze Kazda pisze ze ma fajne nocki Ja w prawdzie wstaje na maks pol godziny ale i tak chcialabym aby zaczela dluzej spac Ale pocieszam sie ze w koncu jest coraz strasza wiec moze kiedys sie doczekam :tak:Oliwia juz po drzemce teraz tancuje w lozeczku do dzwieku karuzeli.
Ja jeszcze nic nie jadlam Musze isc cos skonsumowac hihih.Wlasnie byl wlasciciel po kase ale Oliwi kupsko nawali i wlansie ja przebieralam woec sie facet szybko zmyl :tak:
Za godzinke szykujemy sie na wypad do kolezanki

Wlasnie dzwonilam do lekarza i mlodego niestety nie zaszczepia jesli w domu jest chora osoba....:-(Mam przyjsc za tydzien jak wszystko bedzie ok...

Magdziunia ja tez sie zastanawiam nad zlikwidowaniem konta na NK, i tez mam zdjecia dostepne tylko dla znajomych ale mimo wszystko...

czesc mamuśki:-)

u nas good, noo oprócz chwilowego rozbudzenia o 5 ale piękny uśmiech to wynagrodził:-)
Dorota, jak na pół godziny sie wybudza to i tak jest super:cool2: pisałam juz chyba, jak Laura mi sie budziła o 2 w nocy to był koniec spania:eek: i zeby chociąż w dzień nadrobiła, coś ty, 10min i koniec i to trzeba było sporo sie naskakac żeby usnęła i można było chwilke przycupnąć. Z nią to mieliśmy dopiero meksyk, ja chodziłam blada jak ściana ze zmęczenia fizycznego.
Kasia, to dałaś mi pomysł na farby, thx:-) można kupic takie we wiaderkach jak twaróg i łapki moczyć i przyklejac na kartke albo stópki:rofl2: puzzle mamy ale nie specjalnie lubi je układac jak juz to celuje nimi do wiaderka:-D

ze sprzątaniem Laury, to nie wiem, chyba wczesnie na wymaganie tego juz od niej ale ucze ja zeby po sobie posprzątała. W zabawkowym to sama układam ale jak bawi sie na dole to na koniec zawsze kaze jej posprzatac i nie mówie idealnie, bo pospada jej tam cos jak przenosi itd ale stara sie jakos uprzatnac takze jak na ten etap to mysle i tak jest nieźle.

dobra spadam, Lili grubsza sprawe wyprodukowała:cool2:

reklama
Justyna no to mialas niezle.Jakos sie wysypiam albo przyzwyczajam do takiej ilosci snu bo bywa tak ze jak Oliwi czasem zdazy sie np dluzej spac o pol godziny niz zawsze to ja sie pierwsza budze bo chyba juz mi za dlugo hihihi

Oliwia sie wlasnie obudzila z drzemki Zrobie jej mleczko i lecimy do kolezanki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry