reklama

Październik 2008

KATE bedzie zaniedlugo coraz cieplej wiec jeszcze sobie pochodzicie :tak:

Moja wypila tego mleka 100 ml a wiecie jakie one ochydne MASAKRA najwiekszemy wrogi nie kazalabym tego pic fuuuuuujjj a oliwi smakowalo ale tyle dobrze :tak:

reklama
dorotko jeju co za ludzie ładnie rośnie, jejku zawsze coś u ciebie, ale dobrze ze mocz w porządku
Marma powodzenia na wizytach
asia a cosik więcej

My po spacerku dziś 2 w 1 , najpierw spacer, potem jeszcze mały spał to machnełam stajnie. Najlepsze jest to ze rano posprzatałam i pomyłam podłogi, a jak zaświeciło słońce to miałam powtórke sprzatania:(. Jeszcze prasowanie mi zostało i odkurzanie, ale odkurzanie to robota M. A z prasowaniem też czekam bo mi sie niechce.

Patrycja ja Cie podziwiam .ja jestem chyba zbyt leniwa a Ty ciagle cos robisz!
a cos wiecej...bylismy do 23 w knajpie, ludzie oczywiscie szeptali za plecami.znajomi C tez byli.i chyba lekko zdziwnieni byli:-Da pozniej sobie pojechalismy w plener i wrocilam o 1 w nocy!!!:-Dmaly oczywiscie zasnal o 22 i spal do rana wiec moglam sie bawic:tak:wogole to bardzo milo bylo:tak:ale ja sie nie nastawiam na nic bo pewnie w kwietniu wyjade do Warszawy wiec i tak nici z tego:-(

mmmmmmmm faaaajnie bylo:-)
Asiu i dobrze baw się masz prawo.

No a my juz po spacerku. Hania dogorywa w łóżeczku, ja pije barszczyk z torebki hehehe

Zachaczyliśmy o apteke i kupiłam smok trójprzepływowy akuku za 1,70...ponoc pasuje do canpola to do anenta chyba też...sprawdzę to powiem
O widzisz a ja dziś kupiłam taki trójprzepływowy Lovi za 6,80.
Ech jutro chyba kupię

PATRYCJA TY to masz pawera SZOK ja to taka leniwa przy tobie jestem :szok:
ASIU A to byl ktos z netu ????Fajnie ze zabawa udana I juz nie zakladaj ze jak co to jak wyjedziesz to nic z tego nie bedzie :tak:
MADZIU ja tez mialam kupic ten trojprzeplyw z lovi ale Asia wczesniej pisala o Canpolu za 3 zl

Kurcze ale u nas zimno:baffled:
Mnie jakos dzis plecy bola :baffled:

MADZIA dzieki za stronke;-) poczytałam sobie troche. OJCA WIRGILIUSZA mamy już też obcykane:rofl2: płyta Natalki to hit nr1 w naszym domu:-D

moje mniejsze dziecko właśnie fajnie samo sobie zasypia w łóżeczku:happy: Zaraz musze Laure zgarnąć do mycia. Wiecie co, mam ostatnio dość. Jakiś dół się przypałętał. Poziom energii równy 0. Wypiłabym sobie jakiegoś energizera ale mają za dużo kalorii:-p hehe Niee, ale qurcze, za dużo jestem sama w domu. Mam już dość tego że mój men musi zasuwać po 12, 15h. Z jednej strony fajnie bo kaska ale z drugiej, w d.. z tym wszystkim, chciałabym mieć męża w domu a oni tylko Robert, Robert....:crazy:

A jutro wizytka, szczepienie ... please cross your fingers :-)
.
Magdzia, kurcze musiałam bująć szare komórki do myślenia, bo angielski coś mi umyka niepraktykowany ;-);-)

A u tesciow bylo tak:Jak przyjechalysmy to sie ucieszyli i z nia przywitali.Pozniej ze nie chcieli palic papierosow przy malej w pokoju poszli do kuchnii tam palili i pili wodke wyobrazcie sobie Przyszli sasiedzi i siedzieli z nimi w kuchni i pili.Dziadek sie miedzy kielichami sie z Oliwia troche pobawil Ale babacia nie :no:.Ja jak nosilam Mala na rekach to podchodzilam tam na przedpokuj aby ich widziec i oni nas ale dalej nie wchodzilam bo bylo zadymione Pozniej chyba z godzine lub wiecej ja bawilam sie sama z mala w duzym pokoju a oni wszyscy byli w kuchni i pili.Przyszli dopiero na obiad jak sasiedzi poszli do domu Wtedy troche posiedzieli ale ja im malej nie dalam na rece bo byli pijani i nie chcialam aby jej uposcili.Od tesciowej dostalam taki fotelik do karienia ale uzywany i nie kapletny Nie mialam juz sil sie znimi klocic wiec to wzielam Ale pozniej zadzwonie sobie do szwagra aby mi skapletowal to krzeselko czyli niech zapyta tamtych czy maja ta reszte a brakuje tego stoliczka aby polozyc tam jedzenie i szelek aby przypaic Oliwie do krzeselka Na koncu dziadek sie poplakal i nie chcial mi jej dac jak juz wychodzilam :baffled:Ale to plakala wodka a nie on MASAKRA mowie wam ja tam szybko nie pojade.Ja sie juz zdazylam przyzwyczajic ze kazde wizyty u nich wygladaj podobnie wiec nie jestem w wielkim szoku :crazy:
Dorotka, no już myślałam, że nie będzie sprawozdania z wizyty ;-) Jejku naprawdę MASAKRA.

I skonczylo sie ze mam zaczac podawac jej nowe mleko NUTRAMIGEN na szczescie nie jest drogi Dalam 13,10 za 425 g :tak::tak::tak:Mleko to jest na recepte I podobno mala moze nie chciec go z poczatku wypic b smierdzi i jak dla nas jest niedobre ale przeciesz nie ja go bede pila hihi.Jak bedzie bardzo protestowac to mam z poczatku mieszac jej w jednej butelce te nowe i stare mleko Ale mam nadzieje ze niuni zasmakuje i ze jej sie polepszy :tak:
Uzywa ktoras tego mleka ??????????????
Ja się bronię przed tym mlekiem, ale chyba w końcu będę musiała się na nie przerzucić, małemu co krostki znikną, to nowe się pojawiają. Jużj edno podejście miałam do nutra, ale mały wypijał na przymus po 50-60 ml :baffled::baffled:.

Zauważyłam ostatnio, że coś mu chrapoli w gardziołku, a jak wyciągam mu katar to nie mogę, bo gdzieś daleko mu to siedzi. A jak mocno pociągam to pojawiają się kropelki krwi. Starsznie się tym martwie i zdaje się kolejny lekarz nas czeka :-(:-(.

U nas dziś aktywny dzień, a jutro kolenda i to o 9 rano. Muszę się sprężać, żeby się rano wyrobić, bo inaczej ksiądz mnie w piżamie zastanie :szok:

reklama
Witam!
Dorotka to co napisalam na zamknietym nie mialo zadnego podtekstu do ciebie ;)
Justynka rozumiem ze tesknisz ale wiesz zawsze przynajmniej klopoty finansowe was narazie i mam nadzieje ze nigdy nie dosiegną a to bardzo duzo :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry