reklama

Październik 2008

Czarna - może to faktycznie ząbkli??
Magda - trzymam kciuki!!
Dorotka - co za dziadkowie!! lepiej nie jeździj tam zbyt często!!

My wczoraj z Szymkiem poszliśmy do znajomych z jego o 3 tygodnie starszym kolegą. Fajnie było, choć ja cały czas lekko zestresowana jestem.
Nocka OK, zasnął ok 21, o 24 cyc, o 3 cyc, o 5:30 cyc i spaliśmy razem prawie do 9-ej... teraz Szymcio leży pod karuzelą... o 14:30 USG...ciekawe czy nam od razu przy USG powie co i jak czy dopiero lekarz jutro...

reklama
Boszzzzzzzzzzzzz co za dziadkowie - przyjechałaś z wnuczką a tu oni poszli sobie pić z sąsiadami.
:szok::szok::szok: współczuję.

.

Ja tam tez żadnej okazji do piciea nie przepuszczam.,...to oczywiście żart. I jak napisała Dorotka wcześniej MASAKRA.
Odkąd zaszłam w ciażę moja tesciówka nigdy przy mnie nie zapaliła a tym bardziej przy dziecku. Po prostu się powstrzymuje;-)

My trochę pospaliśmy. Teraz kawka;-) Później spacerek.

Od tygodnia Hania spi sama w łóżeczku bez specjalnego usypiania. Butla, kołysnaki, głaskanie po główce i śpi;-0

Dorotka - szczerze współczuję... zero wsparcia

U nas noc ok, rano trochę ją katar męczył, a teraz śpi. Ja troszkę posprzatałam i dalem będziemy siedzieć w domu.

Widzę że sporo się działo podczas mojej nieobecności :)

Dorotko szczerze współczuje teściów....

Czarna mojemu Kacperkowi też idą ząbki :szok: !!!!!!!!! Nie wiedzieliśmy co się dzieje. Bez przerwy płakał, zaczął strasznie się ślinić, ciągle wkładać rączki do buzi. Co się okazała ma rozpulchnione dziąsła i białą kropkę z jednej strony.. Odkąd smarujemy mu je regularnie żelem na ząbkowanie jest spokój. Ponoć u niektórych dzieci ząbkowanie trwa bardzo długo i męczą się zanim tak naprawdę pierwszy ząbek się wyłoni.

Zapomniałam dodać. Dziś idziemy na szczepienie ...
Dziś próbowałam pobrać Kacperkowi mocz na badania bo coś mało sika. Tz prawie w ogóle nie sika jak śpi. Skończyło się to tym że zasikał i obsrał mi cały leżaczek i musiałam zrobić wielkie pranie i wykąpać małego..... Kolejna pruba jutro. A w tym tygodniu czeka mnie kardiolog. Już sę denerwuję jak tam jego serduszko. Czy wszystko prawidłowo się pozamykałao. Jeszcze wizyta u ortopedy, okulisty i neurologa.

W sobotę chrzciliśm Kacperka. Było nawet całkiem przyjemne. W kościele strasznie zimno mślałam że za marznę a ksiądz nie pożałował sobie wody.... No ale się dowiedziałam że nasz niuniuś jest pierwszym dzieckiem ochrzczonym w tym roku w naszym kościele:) Kacperek był bardzo grzeczny. Wszystko przespał :) Nawet woda go nie obudziła :) Podostawał górę prezentów i trochę pieniążków :) Za to M dziś kupi szafę do jego pokoiku:)

Marma - to widzę, że sporo masz jeszcze tych wizyt u lekarzy! trzymam kciuki, żeby wszystko było ok !! A dlaczego do neurologa idziecie??

Kate - oj fajnie jest czasami oderwać się od Maluszka :-) ale jak się tęskni od razu !!

ANIU 3 mam kciuki za usg glowki :tak:
MARMA I MAGDZIUNIA 3 mam kciuki za szczepienie :tak:

My juz po lekarzu Oliwia dzis wazy 5440 od paitku do dzis przybrala 120 gram wiec sporo
KURKA MAM W DOMU PRAWIE 5,5 KG SZCZESCIA :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lekarka jak zabaczyla dzis to powiedziala ze to jej na alergie wyglada:-(Ona ma od zawsze katar i teraz zaczela sie na buzi chyba alergia skurna od jakiegos czasu :crazy:
I skonczylo sie ze mam zaczac podawac jej nowe mleko NUTRAMIGEN na szczescie nie jest drogi Dalam 13,10 za 425 g :tak::tak::tak:Mleko to jest na recepte I podobno mala moze nie chciec go z poczatku wypic b smierdzi i jak dla nas jest niedobre ale przeciesz nie ja go bede pila hihi.Jak bedzie bardzo protestowac to mam z poczatku mieszac jej w jednej butelce te nowe i stare mleko Ale mam nadzieje ze niuni zasmakuje i ze jej sie polepszy :tak:
Uzywa ktoras tego mleka ??????????????

My mamy szczepienie 23 stycznia Na 23 mam jej zrobic kolejne badanie moczu Aha to co zanioslam w piatek jest ok Mocz jest dobry :tak:Wiec teraz zas mocz ,szczepienie Na poczatku lutego usg nerki i szpital :baffled:No ale jestem dobrej mysli

Witam
Dorotka ja nie znam tego mleka ale na pocieszenie Ci powiem ze ten NAN tez smierdzi strasznie ale malemu jakos smakuje;-)
do mnie przyszly smoczki z Tommee Tippee i znowu d...:wściekła/y:te wieloprzeplywowe maja jakis krzyzyk i sa od 0+ ale kleik nie przechodzi oczywiscie wiec cholera wie o co w nich chodzi....
dziwczyny powodzenia na szczepieniach.my idziemy chyba za dwa tygodnie.
a za chwile spacerek bo ladnie dzisiaj.maly co prawda spi bo sie nameczyl przy tym krzyzyku, w sumie nic nie zjadl ale sie uspokoil przynajmniej:tak:

reklama
No a my juz po spacerku. Hania dogorywa w łóżeczku, ja pije barszczyk z torebki hehehe

Zachaczyliśmy o apteke i kupiłam smok trójprzepływowy akuku za 1,70...ponoc pasuje do canpola to do anenta chyba też...sprawdzę to powiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry