Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby zglasza sie sie to, ale co z tego jak usuna jak zaraz znowu jakis popapraniec stworzy sobie nowe konto. No i te kradzieze zdjec...dla mnie poprostu powinna sie tym zajac policja, wyszukiwac tych popaprancow i obcinac, nie powiem co zeby zadnemu dziecku krzywdy nie zrobili.Dorotka Szymon nie chciał tego pićWIOLU powodzenie na koledzieA DLACZEGO SIE BRONISZ PRZED TYM MLEKIEM?????????Mojej malej
, a on jest niejadek i boje się, żę będzie jadł jeszcze mniej :-(Właśnie i mnie dopada. Już wzięłam antybiotyk, bo się boje, że małego zarażę. Tak to jest jak się na dwór nie wyłazi, a potem od razu na godzineU A czuje się tez nienajlepiej. Coś mnie chyba rozbiera;-) Mam nadzieje, że Hanulke ominie bo w czwartek szczepienie.
. Mam nadzieję, że Szymka ominie!!!No to pięknie! Własnie zauważyłam, żę coraz więcej kont znajomych znika z nk już teraz wiem dlaczegoDziewczyny, o co chodzi z nk?
Bo ja jakas niedoinformowana jestem :-(

Pati , dzizys, ale chłopisko! co Ty masz w tych cyckach ;-);-)napisałam wieści na lekarzowym, i zaraz ide was poczytać,
Mały dal mi dzisiaj koncert przed spacerem płakał godzine, nie chciał cyca, jak chciał to tego pustego lewego, a na prawego reagował szałem, jejku z M próbowaliśmy go uspokoić, i zajeło mi wyjście na spacer godzinke, ale już kumpela ze swoją małą konczyła spacer więc nic nie pozałtwiaam w mieście.
Mam 7 400 szczęścia oj dostane muskułów

, bo chyba nie same mleko 
.
. Jak tu zrobić, żeby na małego nie przeszło?