reklama

Październik 2008

Ula - ostatnio się wydało, ze jacyś chorzy (bynajmniej dla mnie) ludzie biorą foty dzieci z nk i je głupio podpisują, a potem umieszczaja w necie.

A my po spacerku;-)

reklama
Kaka dzieki za wyjasnienie;-)
kurde czy wszedzie musi byc taki syf na tym swiecie, ludzie na kazdym kroku musza sie bac zeby ktos czegos złego nie zrobił i jeszcze dzieci w to mieszac:wściekła/y:to chore:no:

ostatnio tak sobie "wedrowalam" po BB i natrafilam na temat NK, czytalam i czytalam i bylam coraz bardziej przerazona. Wystarczy wpisac np. sukam, usi, na nk i wyskakuja rozne dziwne konta. Powiem wam ze z ciekawosci wpisalam i normalnie jak to ogladalam to bylo mi niedobrze:no: Niby zglasza sie sie to, ale co z tego jak usuna jak zaraz znowu jakis popapraniec stworzy sobie nowe konto. No i te kradzieze zdjec...dla mnie poprostu powinna sie tym zajac policja, wyszukiwac tych popaprancow i obcinac, nie powiem co zeby zadnemu dziecku krzywdy nie zrobili.

Mlody spi juz 2 godziny, czekam kiedy sie obudzi bo juz czas na mleczko. Na spacerku troche wialo i mam nadzieje ze nic mu nie bedzie.

napisałam wieści na lekarzowym, i zaraz ide was poczytać,
Mały dal mi dzisiaj koncert przed spacerem płakał godzine, nie chciał cyca, jak chciał to tego pustego lewego, a na prawego reagował szałem, jejku z M próbowaliśmy go uspokoić, i zajeło mi wyjście na spacer godzinke, ale już kumpela ze swoją małą konczyła spacer więc nic nie pozałtwiaam w mieście.
Mam 7 400 szczęścia oj dostane muskułów

No to i ja zgłosze bo z Ciekawości wpisałam to co Blond podała siukam i wyszło kilka kont tyleze albo bez zdjec albo jakies misie itp:confused::eek:

Jak znajde cos nie tak to zaraz zgłosze nadużycie:tak:

Dziekujemy za życzenia:tak::tak:
A to my dziś wyjatkowo w spacerówce;-) i na macie:tak: Nika424.jpg

Nika421.jpg

Patrycja ale masz wilkiego chlopa!!!;-)
Minisia super zdjecia tylko dlaczego w spacerowce???a z nk to nie rozumiem co za kretyni sobie dodaja do znajomych takich siukam itp....masakra...

WIOLU powodzenie na koledzie :tak:A DLACZEGO SIE BRONISZ PRZED TYM MLEKIEM?????????Mojej malej
Dorotka Szymon nie chciał tego pić :no:, a on jest niejadek i boje się, żę będzie jadł jeszcze mniej :-(

U A czuje się tez nienajlepiej. Coś mnie chyba rozbiera;-) Mam nadzieje, że Hanulke ominie bo w czwartek szczepienie.
Właśnie i mnie dopada. Już wzięłam antybiotyk, bo się boje, że małego zarażę. Tak to jest jak się na dwór nie wyłazi, a potem od razu na godzine:szok:. Mam nadzieję, że Szymka ominie!!!

Dziewczyny, o co chodzi z nk?
Bo ja jakas niedoinformowana jestem :-(
No to pięknie! Własnie zauważyłam, żę coraz więcej kont znajomych znika z nk już teraz wiem dlaczego:szok:

napisałam wieści na lekarzowym, i zaraz ide was poczytać,
Mały dal mi dzisiaj koncert przed spacerem płakał godzine, nie chciał cyca, jak chciał to tego pustego lewego, a na prawego reagował szałem, jejku z M próbowaliśmy go uspokoić, i zajeło mi wyjście na spacer godzinke, ale już kumpela ze swoją małą konczyła spacer więc nic nie pozałtwiaam w mieście.
Mam 7 400 szczęścia oj dostane muskułów
Pati , dzizys, ale chłopisko! co Ty masz w tych cyckach ;-);-):-p:-p, bo chyba nie same mleko :cool::cool:.

No to się doigrałam i ja. Z nosa kapie, gardło boli jak cholera, dosłownie w przeciągu 2 godzin mnie rozłożyło :szok:. Jak tu zrobić, żeby na małego nie przeszło? :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry