reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie tu przyszła sierpnióweczka
wszystkim pażdziernikowym mamusiom GRATULUJE!!!!!!
chyba się nie obrazicie jak będę tu czasem zaglądać tymbardziej że ja też urodziłam sie w pażdzierniku :-):-):-):-):-)

Czesc Dziewczyny.
Wczesniej pisalam w watku dla starajacych sie ale teraz wiem na 100% ze jestem w ciazy, bylam w pwiatek u gin. i potwierdzil. Wiec sie zapisuje.Kazal mi brac luteine 2 razy dziennie, nadal folik, witaminik, oraz nospe na skurcze 3 razy dziennie.Mamy z malenstwem duzo wypoczywac i mam sie nie denerwowac a jak cos bedzie nie tak to przyjsc i da zwolnienie z pracy ale na razie nie chce bo moj maz stwierdzil ze zaczekamy do 3m-ca ciazy bo jesli cos zlego ma sie stac to lepiej teraz nic pozniej (pierwsze dziecko stracilam w 24tyg. ciazy:-( )

Termin porodu mam na 3.10.2008r. tak jak Agniesia25 ciekawe czy sie sprawdzi ;-)
Dorota27 mam taki sam problem z pieczeniem,ale lekarz mi nic nie zapisal bo powiedzial ze wczesna ciaz i ze nie chce szkodzic lekami w pierszych tygodiach a tobie zapisal od tak i nic nie mowil??
Kaka82 i Anets napewno jestescie ;-) ja tez nie dowierzalam jak wy.
Załaczam jako pierwsza zdjecie mojej fasolinki;-) i czekam na wasze fotki.
Pozdrawiam cieplutko.

Witaj VIKI!!!Milo ze do nas dolaczylas!Fajni ze mamy termin porodu na ten sam dzien, dobrze ze jestesmy z innych miejscoosci bo bysmy sie nie pomiescily na porodowce hihi.;-)
Fajnie ze masz juz zdjecie usg swojego malenstwa, ja wybieram sie dopiero w srode.Udalo Ci sie posluchac bicia serduszka, czy to jeszcze za wczesnie???
Jak sie czujesz?Pamietaj o stosowaniu sie do zalecen lekarza.Pozdrawiam cieplutko:-)

Viki cos z tym Twoim pierwszym suwaczkiem nie tak, jakas krotka wychodzi Ci ta ciaza:-D.Ten drugi jest chyba lepszy hihi;-)
Kaka, ja tez chcialabym tak jak ty miec juz takie zdjecie swojego maluszka, mam nadzieje ze w srode wszystko bedzie ok i bede mogla pochwalic sie swoim.Do 11.02 tez juz niedaleko wiec czekam i na twoje:tak:

reklama
Hej Agniesia.

Naczytałam się dziś tyle i zaczęły do mnie złe myśli nachodzić, ze może jest cos nie tak...
oD czasu do czasu pobolewa mnie podbrzusze bardzo delikatnie ...miejmy nadzieje, że dzidziuś robi sobie miejsce;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry