reklama

Październik 2008

reklama
Aparat w telefonie jakoś bardziej mi poręczny;-) A pozatym mogę nim filmik kręcić a naszym aparatem juz nieeeeeeee
Co to za dyskucja na zamknietym???;-)

A mojego M jeszcze nie ma,...

....okresu też jeszcze nie mam....

...i chyba będę musiała teścik dzisiaj zrobic...

CZARNA no wlasnie mialam pytac ti jakie plany ma M w stosunku do ciebie ;-)

Oliwiwa dalej spo juz razem ponad 2 godziny bedzie o 15 miala pore karmienia ide ja na spiocha nakarmic

Kaka trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę i za @ :-)
Ulka śliczny domek, potem jeszcze jakiś fajny tynk, teraz taki wybór kolorów i faktur, no i fajnie położony :tak:
moli rodziłaś w Gdańsku? właśnie widzę że niedaleko mieszkamy :-)

A u nas dziś strasznie wieje chociaż piękne słonko, więc spacer krótszy niż codzień
W Biedronie są pieluchy Huggies Super Flex 3 78szt. za 32,99, z jakimś mini kocykiem albo szalikiem czerwonym, nie wiem bo jeszcze nie otworzyłam, ale to chyba dość dobra cena

Witam i ja.
Mały wczoraj znów dał mi popalić.
Wykąpałam go o 19.00 i o 19.20 już spał - zmęczył się biedulek.
Za to ja się wyspałam i odpoczęłam.
Mały na śpiocha zjadł o 3.40 i obudził się z uśmiechem o 7.20

Teraz też śpi sobie ale z maleńkimi przerwami - mam go w wózku i jakby co to bujam.
Przynajmniej nie płacze.

Kaka no to czekamy na wieści ;-)

Mirabelko u nas też wieje strasznie i przez to nie poszliśmy na spacerek - mały został z babcią a ja wyskoczyłam na chwilunię po zakupy.

reklama
Ula - fajny domek, kiedy planujecie się wprowadzać??
Ppatqa - Szymcio też z butelki nie chce jeść. Bebilona się nie tknie, Bebiko w miarę, ale najprędzej moje ściągnięte, choć też kręci nosem i się drze przy tym...z cyca za to bez problemu.
Czarna - no no, jakie to plany?? uchyl rąbka tajemnicy.

Dzięki za info o opieluchach, chyba też sie wybierzemy ..
a my po spacerku.. zimno, wieje i ohydnie sie zrobiło w trakcie spaceru, więc uciekaliśmy z powrotem do domciu.
Teraz zaberam się za obiadem, a Mały śpi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry