Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co ja sobie tak patrze ile osob wlasnie przeglada nasz fotkowy.....i ile odslon bylo w ciagu ostatnich 20 minut...ponad 40
szlag mnie trafi chyba....

Evelajna my też mamy kredyt na mieszkanie ale wzięliśmy jeszcze w lipcu więc we frankach. Ale spodkałą nas miła niespodzianka bo jak braliśmy kredyt to płaciliśmy rate ok 1700 a jak przyszedł kryzys to raty poszły w górę tak że przedostatnia rata wynosiła ponad 2500
Ale ponieważ w szwajcarii obniżyli stopy więc i nasz bank obniżył nam libor (chyba tak to się nazywa) i ostatnia rata to niecałe 1700 więc byliśmy w szoku że tak spadło. W sumie to tylko 3 raty były wyższe. Ale jak braliśmy kredyt to liczyli nam w złotówkach to wychodziłaby rata ok 2800więc nawet droższy franek nam się opłacał
![]()
ja właśnie zajrzałam na konto i rata za mieszkanie we frankach 700złi tak dla nas dużo, bo najniższa jaką płacilismy to była 520zł, ale niby nie jest źle, naszym znajomym wzrosło 500zł :-(
no i gratuluję podjęcia decyzji.Nie no to chyba zarty z tymi zamknietymi
Fajnie i wszystkie nasze tajemnice;-)mozna spokojnie poczytac....

Co to się porobiło. Ja nic nie widzę w pod forum 
Mam nadzieję, że nic nie przytarga do domu
Tfu tfu tfu. Bo jej choroba nie zdążyła się na szczęście rozwinąć.
- dla mnie szok