reklama

Październik 2008

DOROTA nie zostawiaj dziecka człowiekowi któemu nie ufasz w 150% !!!!

ja to mam ochote na szampana hehe:rofl2: piwa nie lubbie, wódki w żadnej postaci też, wina kojarza mi sie teraz z moja znajomą alkoholiczką....wiec szampan zostaje:-)
tylko że nie mam nic w chacie......

reklama
Kasia, a ja mam takiego śledzia w lodówce i zaraz pójdę go zszamać - u nas obiad jak zwykle z kolacją koło 19, no i m kucharzy:tak:

I do tego Walentynki - dosłownie spędzimy je waląc w tynki - idziemy na parapetówę do znajomych (Tuśka zdrowiej!!)

No chyba zrobię w piątek na obiad z ziemniakami w łupinkach :-p
Trzymamy kciuki za Tuśkę co by rodzice mogli wybyć.

Jak można wystawiać do sprzedaży używane gryzaki :szok::szok::szok::szok::szok::confused:
Masakra..:sorry2:

O feeee :baffled:

Hehe, a my po... obiedzie:rofl2:
Kąpiemy małą za chwilę a potem... nic dupa blada.
Ale jak tylko skończę karmić (piersią, a nie jak mój m podpowiada DZIŚ) idę na BigMaca, tiramisu i tak się nabzdyczę, że mnie m nie pozna...:tak:

Też mi się tak marzy tylko, że kebab i krwawa mary :-p:-p:-p

Dzień jakiś taki intensywny dla mnie dzisiaj, padam z nóg, a w sumie dużo nie zrobiłam. Przed chwilą skończyłam gulasz i chyba przesoliłam :baffled: zobaczę jutro, najwyżej dorzucę ziemniaków, to trochę wyciągną. No i wymyśliłam jak urządzić pokój dzieciaków i myślałam, że zrobimy to w wakacje, a M stwierdził, że jak tylko przyjdzie pożyczka to kupimy dwie szafy do pokoiku i załatwimy sprawę :rofl2::rofl2::rofl2: jupi!!! Taka jestem nakręcona!:-D

Skoro juz o drinkowaniu i SZAMPANIE mowa... bardzo smaczny jest taki niby drink 1:1 szampan i sok pomarańczowy + odrobina syropu Grenadine :) Tylko zapomniałam jak to sie fachowo nazywa... naewt do sniadania go się czasem tu serwuje :)Dobranoc!
..Już wiem- Mimosa (niektórzy robia w skali 3:2)- tradycyjnie serwowany na weselach do sniadań właśnie! ;)

Ostatnia edycja:
Hej jednak dzis jeszcze jestem :tak:

No to sie % u nas zrobilo hihi
MAGDASF widze ze lubisz pic to co ja Likiery ,Ajerkoniak i malinu mmmmmmmmmmmmmmm

Justyna z tymi 150 % zaufania trafilas w samo setno Ja jakos sobie nie wyobrazam po dzisiejszym dniu tej babki zmoja niunia i dlatego z niej zrezygnowalam.Jednak czasem pierwze wrazenie moze byc mylne

Byla u nas ta dziewczyna co bedzie jutro z niunia i powiem wam ze czasem te mlode maja wiecej w glowie niz by sie nam wydawalo :tak:Jakos jej spokojnie niunie zostawie Oczywiscie bede to przezywala bo kazde rostanie z nia przezywam i jeszcze teraz z obca jakby nie bylo osoba
Mam nadzieje ze sie sprawdzi i ze ona sie zajmie niunia :tak:

Oliwia juz spi Zasnela bez jedzenia na rekach u M
Jadla o 19 wiec chyba zaraz ja na spiocha nakarmie coby mi zaraz nie wstala bo glodna

Evelajna ja nie usuwalam suwaczka I nie wiem dlaczego go nie ma Moze ktos juz nie chce aby on byl hhihihi lub nawet los mi mowi daj sobie spokoj z tym liczeniem swojego malzenstwa hihi :-)

Witajcie kochane.
Jakos ostatnio nie mam czasu, chyba jakos jestem zle zorganizowana.Mama juz pojechala wiec bez wyrzutow sumienia moge troche z Wami posiedziec.
Agamir serdeczne gratulacje dla maluszka za 2 pierwsze zabki, dzielny mezczyzna...
Magdziunia piekny cytat, Justynka ten wiersz wzruszyl mnie bardzo mocno mimo ze nie czytalam go pierwszy raz.Sama przezylam strate dziecka i troche rozgrzebalo to rany, ale moze dobrze..Dzieki temu doceniam to co mam teraz i dziekuje Bogu za Ten malutki cud, ktory jest calym moim zyciem.
Dorotka, Oliwia to naprawde dzielna dziewczynka:tak:, gratuluje podjecia decyzji w sprawie M i zycze wszytskiego najlepszego.
Co do watkow zamknietych to u mnie ich nie widac ja juz nie wiem o co chodzi????:baffled:
U nas wszystko dobrze.Ciesze sie sukcesem mojego skarba bo dzis zaczela przewracac sie z plecow na brzuszek.Tak jej sie to spodobalo ze tak turlala sie po calej ziemi.Zabraklo jje juz miejsca na macie i musielismy rozlozyc koldre.
W niedziele zrobilismy naszej ksiezniczce osobny pokoj.Przenieslismy lozeczko i poszla spac juz do siebie.Kurcze cala noc nie spalam bo balam sie czy napewno ja uslysze ale wszytsko bylo ok.Trzeba przyznac ze chyba lepiej sie jej spi samej niz z nami w pokoju:~)

Ostatnia edycja:
reklama
helol;-)
jestem jestem
mialam goscia i czasu nie mialam.a teraz spac nie moge i pije pigwowke:-)ktos tu musi pic;-)
ja caly dzien na gyrosie lece i juz na niego patrzec nie moge:-D
lece Was poczytac
dobrej nocki:***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry