ppatqa
Październikowe mamy'08
dorotka mam nadzieje ze na dobrą opiekunke trafiaś
magdziunia szkoda ze to nie moja branża, ale i tak nie mam żle, u prywaciarza lub na swoim to bym miała nie wesoło
Anna zdrówka dla małej a dla ciebie lepszego humorku
Evelajna ja staram się pranie rozwieszac tak, mały w leżaczku jeśli zechce
, i pokazuje mu to co wieszam, daje wziąść w rączki
kaka wyśli to na kontakt albo gdzieś, super zdjęcie
Marma jejku współczuje, mój miał dzisiaj 2 cyrki ale 30 minutowe
wanilia ja daje do buzi, choć pediatra mówił ze do mleka na łyżeczke, ale dla mnie takie dawkowanie nie jest pewne bo przecież nie zawsze wszystko trafiło by do buzi. Wiec co lekarz to inna szkoła
wit D dawkowanie zależy od wzrostu, słonca itp i po zarastaniu ciemiączek można ustalić dawke, my mamy 1 kroplę.
U mnie teraz mały spi. Po spacerze spal jeszcze godzinke, wszystko w domku porobione więc odpoczynek był, az dziwnie siedzeić i nic nie robić
. Aerobiku nie było
. Jejku u mnie mały ostatnio jakoś nie chce sam się bawić, tylko ja muszę go zabawiac wiec ciężko coś zrobić.
magdziunia szkoda ze to nie moja branża, ale i tak nie mam żle, u prywaciarza lub na swoim to bym miała nie wesoło
Anna zdrówka dla małej a dla ciebie lepszego humorku
Evelajna ja staram się pranie rozwieszac tak, mały w leżaczku jeśli zechce
kaka wyśli to na kontakt albo gdzieś, super zdjęcie
Marma jejku współczuje, mój miał dzisiaj 2 cyrki ale 30 minutowe
wanilia ja daje do buzi, choć pediatra mówił ze do mleka na łyżeczke, ale dla mnie takie dawkowanie nie jest pewne bo przecież nie zawsze wszystko trafiło by do buzi. Wiec co lekarz to inna szkoła
wit D dawkowanie zależy od wzrostu, słonca itp i po zarastaniu ciemiączek można ustalić dawke, my mamy 1 kroplę.
U mnie teraz mały spi. Po spacerze spal jeszcze godzinke, wszystko w domku porobione więc odpoczynek był, az dziwnie siedzeić i nic nie robić