reklama

Październik 2008

kurde zdrac mi te ćwiczonka z miłą chęcią pomęcze małego:)))
hehe, a kładę non stop na brzuszek jak nie na łózku, to na kolanie ,a moje dziecie nie lubi no i się strasznie tym zmęczył :-D:-D

Wiadomość z ostatniej chwili!!!
Zauważyłam,że Rubenkowi wychodzą na raz dwa ząbki na dole!!! Widać koroneczki takie bialuśkie:tak::-DAle mu wcześnie te ząbki idą...A ja się zastanawiałam dlaczego on ostatnio tak marudzi no i ma taką luzną kupkę. Poza tym bardzo się ślinił i pchał wszystkie zabaweczki do buzi-łącznie z książeczkami

Rubenek też śpi w nocy w łóziu z nami:tak:
Gtauluję kolejnych ząbali na forum!

Dziękuje Kochane za słowa otuchy.
Jak na razie bez zmian.
Gorączka utrzymuje się między 38-38,5'C :-(
Żadnych innych objawów, ewentualnej choroby nie widzę..
Póki co podaje nurofen. Jeśli nic się nie zmieni, sięgnę po czopka..

Jestem dzisiaj totalnie rozbita i rozdarta.. :-(
Nie dość, że Mała gorączkuję, to jeszcze pokłóciłam się z M..
I to dość poważnie..:crazy:. Zawiódł mnie dzisiaj i jako mąż i jako tata.. :-(:-(:-(, ale co ja będę się Wam tu żalić, pewnie i tak macie dość swoich własnych problemów..

Przepraszam, że tak smętnie.., ale strasznie mi źle..

Majeczka - Ogromne gratulacje dla Rubenka
Zdrówka dla malutkiej, może to ząbki? No i powodzenia z M, mam nadzieję, że to przejściowe.

Magdasf nie no co za mąż, nie do pobicia po prostu :-D:-D

A ja się właśnie dowiedziałam, że wit D3 nie wolno dodawać do mleka tylko bezpośrednio do buzi, bo skutkuje krzywicą u dzieciaczków :szok::szok::szok: .

A Wy jak podajecie ????

reklama
Wit D3 do buzi od razu...a swoja drogą myslałam, ze do konca 3 miesiaca, a mi dzis lekarz powiedział, ze dłuzej...szczerze mówiac nie pamiętam dokad:baffled: zdenerwowana byłam:-(

ja tez do buzi od razu.mi pielegniarka srod. ostatnio mowila zeby do butelki nie dawac bo moze nie wypic wszystkiego...ze to za mala ilosc.no i na pewno jesli juz to nie do herbatki.
i powiedziala ze do 1 roku zycia.a wit K do 3 miesiaca jak sie piersia karmi.
a ile kropel dajecie?tej wit d.bo pytalam kolezanek i kazda inaczej:)
ja daje 2-3 krople

a jakie masz kropelki?Vigantol?mi pielegniarka powiedziala zeby tyle dawac bo malemu sie jakies ciemiaczko strzalkowe czy jakos tak jeszcze nie zroslo a powinno...:/

reklama
Nie miałam jak zajrzeć, bo u nas dziś dzień też "rączkowy"
Na szczęśćie rączki=brak awantury.
Ale macie sny dziewczyny z tymi ciążami!
A ja się zastanawiam robić test, czy nie robić, i jeśli robić to kiedy?

A co do witaminki, to mi kazała podawać CebionMulti raz dziennie 5 kropelek.
I niby do mleka, ale, że mi się tego mleka nie chce pompować (nie dam rady wyciśnąć ręcznie) to podaję z odrobinką wody łyżeczką do dziuba.

Biegnę na 2 odcinek DR. Hause
Malutka już kima, a mąż ma wychodne :-D
Dobrze, że ten wirus zniknął szybko jak się pojawił, bo wczoraj to dosłownie nie mogłam dziecka na rękach utrzymać!

Może jescze zajrzę dzisiaj, bo mam łazienkę do sprzątania :-)
A życie zaczyna się po 21...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry