Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mój mężu sobie smażył i nie włożył jej do zmywarki...zresztą garnki myję ręcznie bo szkoda mi miejsca. Ja nie lubię zmywać i mężu kupił mi zmywareczkę na rocznicę.
ja nawet nie mam gdzie wstawić, mam kuchnię 3x3, i tak ledwo upchnęłam tam jakoś inne niezbędne sprzęty..... mam nadzieję, że uda nam się wprowadzić do nowego mieszkanka w wakacje. Na razie glazurnik walczy z łazienką :-)
czarna79, tak jakby remoncik, mieliśmy dwukondygnacyjny budynek, w stanie surowym, bez podłóg i tynków. Robimy z niego mieszkanie. Już wygląda jak mieszkanie, teraz tylko wykończyć w środku i mieszkać.
czarna79, zapraszam każda para rąk się przyda. Pamiętam jak z teściem w lecie kładłam podłogówkę, miałam taki mały wkład własnej pracy. Teraz praktycznie nie robię nic z obawy o maleństwo, ale za jakąś szczotę czasem złapię, żeby troszku ogarnąć.