Ja również mam nadzieje, ze to nic poważnego..i że się wchłonie samo. Trzymam kciuki.Zapomnialam napisac, ze u Zosi wykryto niewielki guzek na szyi, nie sa to wezly chlonne i musimy na badania jezdzic. Najpierw trza morfologie zrobic, ale jackowaty teraz na 6 jezdzi do roboty i chyba w urodzicow pojade z tata.Ona juz jakis czas temu mowila ze szyja ja boli, nie mogla glowy do tylu, i na boki ruszac, my myslelismy ze zle spala, i dlatego ja boli. oc jak sie zaczyna pieprzyc to juz na calej lini.
Heloł Kobiety!
Ja krótko, bo internet tylko u mamy znalazłam
Pogoda jest niesamowita - ukropy.
Ale moje miasto zeszło na psy. Dosłownie
Dwa dni temu chcieli nam zwinąć auto sprzed nosa z małą w środku. Pod MOIM blokiem, w którym 30 lat mieszkałamBanda pijaczków zaczęła nam wsiadać do auta, bo że oni "sobie furę wezmą". Ja wrzask, że dziecko w środku, mąż przepychanki, mój brat mu pomógł i koniec końców oblali nam samochód piwem i poleźli klnąc na nas... Chciałam policję wzywać, ale brat mnie uświadomił, żeby się "cieszyć, że po pysku nie zarobiliśmy, i że jak policja nam zrobi konfrontację, to on potem zarobi za nas wszystkich"... Kuźwa co za czasy
Kierowcy sobie odgrażają na każdym skrzyżowaniu, ich dzieci z tylnych siedzeń naśladują tatusiów. Boziulku...
No ale jest pięknie - z rodzinką
Idę oglądać mamine zdjęcia z sanatorium.
Ściskanko wirtualne!:-)
Polska szara rzeczywistość.
My po 3 h spacerku tzn odwiedzinach w piaskownicy. Lala jak narazie nie ma temp wiec dalej nie wiem co to było do południa ale bede ja obserwowacPrzyszła do mnie Kaka na podwórko i troszkę sobie poplotkowałyśmy i zaraz było milej
Zaraz maluszki do kąpieli potem kolacyjka i mam nadzieje ze pójda spać co by mamusia mogła odpocząc
![]()
W kncu udało mi sie Was upolować hehehe Czasem się koło Was kręcę ale nie zawsze sie udaje uszczelić;-)
Hej dziewczynki
Witam się po dłuższej nieobecności
Znajomi pojechali i chwila wytchnieniaKacpero odpukać grzeczny, chodzimy na dłłłłłługie spacery a w niedziele zaliczył 3 zamki
Normalnie aż z niego dumna jestem że tak długo wytrwał. A potem w domu jeszcze się bawił do 21 !!!!!!!!!!!! Widzę że mu się skracają godziny spania i teraz znacznie mniej potrzbuje a jeżeli prześpi się ok 17-18 to potem mam problem z uśpieniem go. No dobra sprubuję conieco poczytać, choć z pewnością nie nadrobię zaległości
![]()
No proszę jaki grzeczny Potworniasty;-)
Czesc dziewczyny serdecznie witam. Nie dam rady was przeczytac bo musiałabym siedziec cała noc . Zaczał sie kolejny tydzien w pracy jestem zadowolona bardzo ze wrociłam jest oki choc nie mam czasu na nic. Dzis Antonio dał popalic nam w nocy równo spałam moze 3 godz wiec w pracy ledwo chodziłam wstałm o 5. 30 wstawiłam pranie zrobiłam snaidanie posprzatałam mieszkanie i szybciorem do pracy. Z pracy wrociłam o 17.30 szybk obiad chwila z malym kpanie i spac a teraz musze poprasowac . A co do mojego samopoczucia to zaczyna sie niezbyt no zobaczymy co bedzie dalej.
gratki dla 5 i 6 miesiecznaikow i zabkowiczów. zmykam bo nie noc zastanie a w nocy moze byc znowu to samo czyli pobudki
Byle do 2 symestru;-)
U nas dzionek ok. Hanka już po kapieli tnie komara. Coś ostatnio płacze przy jedzeniu. Tez tak macie?? Od jutra postaram sie robic jej 5 posiłków...bo do tej pory miała 6;-)
Wziełam sobie Tabcin i juz sie lepiej czuje. Rano pewnie będę nówka sztuka. Mam nadzieje, ze Hanka nie będzie po mnie
Jutro koniecznie musze kartki wysałc na swieta i rzeżuche posiać (już sama nie wiem jak się to słowo pisze - wybaczcie;-)). Tylko czy mi wyrosnie do soboty??