Kaka82
Mamusia październikowa'08
Heloł;-)
U nas nocka superowa. Hania zasneła o 20stej i obudziła się o 6tej. Potem pobawiła się do 7mej i flacha. Jeśli myslicie, ze była niewiadomo jak głodna po nocy to jesteście w błędzie. Wypiła zaledwie 90 ml i ani grama więcej
O 10tej dam jej banana.
Zmieniło się troche te moje dziewuszysko bo wymaga zeby ktoś koło niej był. Siedzi własnie w leżaczku obok mnie i mnie zagaduje po swojemu.
Ja czuje się ciutke lepiej. Ale M dzis marudził ze go gardło boli...wiec i u niego się zaczyna.
Moze sobie zrobie jakiś namierzacz na Ciebie Czarna;-)
U nas nocka superowa. Hania zasneła o 20stej i obudziła się o 6tej. Potem pobawiła się do 7mej i flacha. Jeśli myslicie, ze była niewiadomo jak głodna po nocy to jesteście w błędzie. Wypiła zaledwie 90 ml i ani grama więcej
O 10tej dam jej banana.Zmieniło się troche te moje dziewuszysko bo wymaga zeby ktoś koło niej był. Siedzi własnie w leżaczku obok mnie i mnie zagaduje po swojemu.
Ja czuje się ciutke lepiej. Ale M dzis marudził ze go gardło boli...wiec i u niego się zaczyna.
Moze sobie zrobie jakiś namierzacz na Ciebie Czarna;-)

Może któraś z Was się orientuje o co w tym chodzi?
To ja,że widzi kiełbasę,a ona że pierwszy raz widzi taką reakcję,na to ja,że zartuję,że dziąsła go swędzą...a potem co kawałek zbierałam buta na drodze którego sobie ciągle zdejmował skubaniec jeden,ehhh Ok.16-17 drugi spacerek i deserek z dynią-->pierwszy raz,zobaczymy

Dobrze ze Adam jutro w domu to sie małym zajmie a ja coś porobie bo znów syf w mieszkaniu zre az strach