czarna79
Fanka BB :)
A czemu mam sie gniewac Smerfy to fajne stworkiHeloł,
Będę samolubna - dwa słowa tylko.
Mamy dziś wolne wszyscy i zaraz pojedziemy ważyć smerfetę (Czarna, zapożyczam sobie, jeśli wolno:-)) Ogólnie dziko radosna jest od wczoraj - pewnie dlatego, że tata w domu.
Chusta przyszła i cieszę się, że teraz taką wiązaną we wsie strony mam - młoda się może prężyć a nóżki się trzymają i jest luuuzik.
No ja tu sobie spokojnie przed kompem siedzę, młoda koło mnie cichutko leży... A czemu cichutko? Nitka mi wystawała spod bluzki więc rozpruła cały dolny szew. A co
Acha, w irlandzkiego totka wygrałam wczoraj 9 eu
Może M później mi da posiedzieć.![]()

Ja juz mam dosc deszczua ja krece sie cały czas koło domu bo ciemne chmury chodzą ale wszystko idzie gdzies bokiem- jejku niech popada. my od 11 na dworze z przerwa 30 minutowa na obiadek. nazrywałam szczawiu na polu czesc na jutro a reszte zamroze, potem stajnia, maly spał i ja usnełam na dworze z nim. byłam po jajeczka u sasiada dla małego i teraz juz mi mały skacze po kolanie bo juz sie naspał wiec tak siedze w altance.

Teraz to juz kumamTeż zwróciłam uwage na ten wpis Czarnej do Kaki, że kto będzie z nią winko pił ;-)
Młody zasnął, ale obudził się o 3.00 w nocy i płakał - przez zęby.
Wstałam, nakarmiłam i ululałam - pospał do po 5.00
Mamy dolną, lewą jedyneczkę![]()

Gratki za drugiego zebola. Dlaczego mojemu tak niechca wyjsc:-
Sklerotyczko jedno juz byłoA tak wogóle to Czarna my musimy sie na winko umówić. Ty miałas stawiać za jedna @ a ja chciałam stawiac za ciuszki;-)

Ale aby wypić zawsze sie okazja znajdzie

Lala wariuje a ten az sie zanosi od śmiechu i pisków

Uwielbiam patrzec jak sie razem bawia. Dobra ide ich umyc