dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzien fajnie wam minal A MARTYNA to juz panna jak zaczyna IMPREZOWACŻe to taki pan;-)
Dorota rzeczywiście porobiło się z tą koleżanką. Życzę żeby chociaż te problemy już minęły.
Marma i jak po weekendzie ;-)
Kaka udany wyjazd, dobry nastrój, to i na basen na 7 w ndz można się wybrać Gratulacje za zębola.
Ppatqa to się udało troszkę odsapnąć od dziecięcia. Takie zmęczenie to sama przyjemność ;-)
Ja też oglądałam i tak myślałam, że Norwegia wygra. Taka inna ta piosenka, wesoła. Dzisiaj cały dzień za mną chodzi. Reszta taka smętna.
Czarna no i super, że udało się zorganizować wyjazd. Nowe autko trzeba przetestować na trasie i z rodziną
Kate rzeczywiście smutne z tą koleżanką, oby wyjazd był w lepszej atmosferze. A jaki intensywnie ciążowo dzień - żeby Cię nie zauroczył ;-) No i szafy przewietrzone ;-)
Ja też przeglądałam i tak smutno trochę, że niektóre mamy po 40 postach skończyły, ale fajnie też było zobaczyć nowe suwaczki ciążowe.
No i nie mogłam się powstrzymaćPrzepraszam Czarna
:-):-):-)
Małaulka gratuluję domku i już niedługiej przeprowadzki i zdrówka dla Lenki
Lilunia Maciuś ma dobry PR - wie kiedy się zaprezentować ;-)
A my dziś byliśmy u moich rodziców na obiedzie i obejrzeć kuchnię po remoncie. Przyjechała też moja siostra i w środę przyjedzie prawdopodobnie na dwa dni do mnie - ale będzie sajgon ;-)
Moja Martynka rozpoczyna życie towarzyskie - w czwartek idzie na swoje pierwsze urodziny do sąsiada. Impreza jest w przedszkolu i będzie klaun, który na balu karnawałowym pól roku temu doprowadził ją do histerii zanim impreza się zaczęła - mam nadzieję, że tym razem się tak nie skończy
Bartek wczoraj obudził się o 1 tuż po tym jak zasnęłam po eurowizjiStwierdził, że jest głodny, a jak zjadł, to stwierdził, że łóżko rodziców lepsze i spał z nami do 6. Potem wylądował u siebie, bo nas zaczepiał i znudzony zasnął i pospał do 7:30. Ciekawe jaką dziś ma niespodziankę
![]()

mILEGO DNIA DZIS W PRACYWitajcie mamuśkija tylko się z Wami przywitam bo od piątku jakoś nie było kiedy :-( U nas dzisiaj ciężki dzień i nie wiadomo jaka nocka będzie a rano o 5:30 trzeba wstać :-( Amelci chyba ząbek wychodzi i strasznie się ślini i płacze :-
-
-( cały dzień na rączkach więc powoli padam :-(trzymajcie się ciepło
![]()

Jejku Oliwka nie pospi do tej godziny choc rano jest zazwyczaj grzeczna i da mi polezec ostatnio do 8Widzę, że dziś pusto było i nie mam dużo do nadrabiania na głównym. Ufff, dzięki Wam za to :-):-):-)
My dziś pospaliśmy w trójkę UWAGA do 10.30!!!więc dzień szybko zleciał, basen (Mari tak szalała, że szok, coraz lepiej jej idzie, nawet nurki pod wodę już ok
). A wieczorem byliśmy w lesie na ognisku i było milutko, Marika padła od razu w domu.
Teraz oglądam jednym okiem "Teraz albo nigdy" (nudy jak nie wiem co) i czytam bb.
Na pożegnanie dla ciotek moja Marikusia:
Zobacz załącznik 134677

Pozagnenie sliczne A MARIKA z takimi duzymi oczkami

FAJNAU nas też dzień od 6. My dziś jedziemy po prezent urodzinowy dla sąsiada. Jak tłumaczyłam Martynie, że pójdzie na urodziny i trzeba kupić prezent dla chłopczyka, to ona tak spojrzała na mnie i mówi "kupimy 2 prezenty. jeden dla mnie"Nie podyskutujesz. Cwaniara tak się robi, że hej
Miłego dnia i Słonecznej pogody!

No to fajnie ze @ przyszla Teraz juz sie wsio unormujeA jakieś konkretne życzenie
A zapomniałam się pochwalić. Takie oczekiwania i wyleciało mi z głowy. Wczoraj dostałam @. W sumie to żadna radość, bo dziś bolą mnie plecy.

U nas nocka az z 3 karmieniami po 23 po 2 i o 5 MASAKRA
Teraz Oli na puzlach Zaraz sie ubieramy i idziemy na dlugi spacerek Jedziemy do innego miasta do mojej mamy a co

;-)
Przepraszam Czarna 

.
Spalam do 9