reklama

Październik 2008

Że to taki pan :-p;-)

Dorota rzeczywiście porobiło się z tą koleżanką. Życzę żeby chociaż te problemy już minęły.

Marma i jak po weekendzie ;-)
Kaka udany wyjazd, dobry nastrój, to i na basen na 7 w ndz można się wybrać Gratulacje za zębola.
Ppatqa to się udało troszkę odsapnąć od dziecięcia. Takie zmęczenie to sama przyjemność ;-)

Ja też oglądałam i tak myślałam, że Norwegia wygra. Taka inna ta piosenka, wesoła. Dzisiaj cały dzień za mną chodzi. Reszta taka smętna.

Czarna no i super, że udało się zorganizować wyjazd. Nowe autko trzeba przetestować na trasie i z rodziną :happy2:

Kate rzeczywiście smutne z tą koleżanką, oby wyjazd był w lepszej atmosferze. A jaki intensywnie ciążowo dzień - żeby Cię nie zauroczył ;-) No i szafy przewietrzone ;-)

Ja też przeglądałam i tak smutno trochę, że niektóre mamy po 40 postach skończyły, ale fajnie też było zobaczyć nowe suwaczki ciążowe.
No i nie mogłam się powstrzymać :sorry2: Przepraszam Czarna :sorry2:

:-):-):-)

Małaulka gratuluję domku i już niedługiej przeprowadzki i zdrówka dla Lenki

Lilunia Maciuś ma dobry PR - wie kiedy się zaprezentować ;-)

A my dziś byliśmy u moich rodziców na obiedzie i obejrzeć kuchnię po remoncie. Przyjechała też moja siostra i w środę przyjedzie prawdopodobnie na dwa dni do mnie - ale będzie sajgon ;-)
Moja Martynka rozpoczyna życie towarzyskie - w czwartek idzie na swoje pierwsze urodziny do sąsiada. Impreza jest w przedszkolu i będzie klaun, który na balu karnawałowym pól roku temu doprowadził ją do histerii zanim impreza się zaczęła - mam nadzieję, że tym razem się tak nie skończy :dry:
Bartek wczoraj obudził się o 1 tuż po tym jak zasnęłam po eurowizji :sorry2: Stwierdził, że jest głodny, a jak zjadł, to stwierdził, że łóżko rodziców lepsze i spał z nami do 6. Potem wylądował u siebie, bo nas zaczepiał i znudzony zasnął i pospał do 7:30. Ciekawe jaką dziś ma niespodziankę :sorry2:
Dzien fajnie wam minal A MARTYNA to juz panna jak zaczyna IMPREZOWAC:-D
Witajcie mamuśki :-D ja tylko się z Wami przywitam bo od piątku jakoś nie było kiedy :-( U nas dzisiaj ciężki dzień i nie wiadomo jaka nocka będzie a rano o 5:30 trzeba wstać :-( Amelci chyba ząbek wychodzi i strasznie się ślini i płacze :-(:-(:-( cały dzień na rączkach więc powoli padam :-(trzymajcie się ciepło :blink:
mILEGO DNIA DZIS W PRACY :tak:
Widzę, że dziś pusto było i nie mam dużo do nadrabiania na głównym. Ufff, dzięki Wam za to :-):-):-)

My dziś pospaliśmy w trójkę UWAGA do 10.30!!! :szok::szok::szok: więc dzień szybko zleciał, basen (Mari tak szalała, że szok, coraz lepiej jej idzie, nawet nurki pod wodę już ok :-D). A wieczorem byliśmy w lesie na ognisku i było milutko, Marika padła od razu w domu.

Teraz oglądam jednym okiem "Teraz albo nigdy" (nudy jak nie wiem co) i czytam bb.

Na pożegnanie dla ciotek moja Marikusia:
Zobacz załącznik 134677
Jejku Oliwka nie pospi do tej godziny choc rano jest zazwyczaj grzeczna i da mi polezec ostatnio do 8 :tak:
Pozagnenie sliczne A MARIKA z takimi duzymi oczkami :-D
U nas też dzień od 6. My dziś jedziemy po prezent urodzinowy dla sąsiada. Jak tłumaczyłam Martynie, że pójdzie na urodziny i trzeba kupić prezent dla chłopczyka, to ona tak spojrzała na mnie i mówi "kupimy 2 prezenty. jeden dla mnie":-D Nie podyskutujesz. Cwaniara tak się robi, że hej :sorry2:
Miłego dnia i Słonecznej pogody!
FAJNA :-D:-D:-D
A jakieś konkretne życzenie :happy2:

A zapomniałam się pochwalić. Takie oczekiwania i wyleciało mi z głowy. Wczoraj dostałam @. W sumie to żadna radość, bo dziś bolą mnie plecy :baffled:.
No to fajnie ze @ przyszla Teraz juz sie wsio unormuje :tak:

U nas nocka az z 3 karmieniami po 23 po 2 i o 5 MASAKRA
Teraz Oli na puzlach Zaraz sie ubieramy i idziemy na dlugi spacerek Jedziemy do innego miasta do mojej mamy a co :-D

reklama
W
Ale ja w nocy bylam nieprzytomna G musial do malej wstawac bo ja jak jakas nacpana bylam :crazy: Spalam do 9
Wzieli mi mala a ja sobie smacznie spalam Ale nastroj mam dzis taki ze bez kija nie podchodz:-p
Ja to mam pecha Jutro mam isc do pracy na rano A nowa niani ma noge w gipsie wiec serio z ta noga :-(A druga nie moze bo cos tam :wściekła/y:
Na szczescie zamienialam sie z kolezanka Ona za mnie idzie do pracy jutro na rano a ja za nia we wtorek:tak:
A na wtorek juz bedzie stara niania
Czasem to jes taki klopot z kim dziecko zostawic Wszyscy odmawiaja i co tu zrobic jak do pracy trzeba isc :baffled:

W ten weekend jest dziadek (facet od mojej mamy ) wiec ja odpoczywam bo on non stop z niunia tancuje :tak:Jeden spacer zaliczony Pozniej bedzie drugi ;-)

KAKA to widze wyjazd do tesciowej udany :tak:
Dorotka tylko sie nie obraź ale z jednej strony to ja sie niedziwie tym opiekunkom bo jednak one tez do konca nie wiedza czy beda ci potrzebne czy nie. Moim zdaniem powinnas sie zdecydowac konkretnie na jedna i skoro masz grafik to jej go przedstawic i bedzie kłopot z głowy.
Witam niedzielnie.
O 7mej była na basenie. Potem jeszcze poszłam w kimono hehehe. Teraz obiadek dochodzi a ja mam chwilke na BB. Zrobiła isę ładna pogoda i trzeba ją wykorzystac...moze po obiadku na działeczke pojedziemy;-)
Kobieto czy cie poj.... o 7 w niedziele na basen:szok::szok::szok::szok:
Witam! Jutro Was nadrobię bo dzis nie dam rady. Nie było nas 3 dni a przez moich brudasków dwóch mam górę prania. Wczoraj byliśmy z K na parapetówce u znajomych. Pierwszy raz zostawiliśmy Macieja samego z moimi rodzicami na noc i spisał mi się na medal :-) ładnie przespał noc, obudził sie tylko raz:-) mój zuch chłopak. No i wiem ze powinnam to opisac na innym wątku ale nareszcie zacżął się przewracać tez w drug.a strone czyli z plecków na brzuszek. Póxniej Was poczytam. pa.
No jaki dzielny Maciuś a wy w koncu moglisnie chwile odsapnac:-p
Czarna no i super, że udało się zorganizować wyjazd. Nowe autko trzeba przetestować na trasie i z rodziną :happy2:

Ja też przeglądałam i tak smutno trochę, że niektóre mamy po 40 postach skończyły, ale fajnie też było zobaczyć nowe suwaczki ciążowe.
No i nie mogłam się powstrzymać :sorry2: Przepraszam Czarna :sorry2:

:-):-):-)

[

A my dziś byliśmy u moich rodziców na obiedzie i obejrzeć kuchnię po remoncie. Przyjechała też moja siostra i w środę przyjedzie prawdopodobnie na dwa dni do mnie - ale będzie sajgon ;-)
Moja Martynka rozpoczyna życie towarzyskie - w czwartek idzie na swoje pierwsze urodziny do sąsiada. Impreza jest w przedszkolu i będzie klaun, który na balu karnawałowym pól roku temu doprowadził ją do histerii zanim impreza się zaczęła - mam nadzieję, że tym razem się tak nie skończy :dry:
Bartek wczoraj obudził się o 1 tuż po tym jak zasnęłam po eurowizji :sorry2: Stwierdził, że jest głodny, a jak zjadł, to stwierdził, że łóżko rodziców lepsze i spał z nami do 6. Potem wylądował u siebie, bo nas zaczepiał i znudzony zasnął i pospał do 7:30. Ciekawe jaką dziś ma niespodziankę :sorry2:
Autko wczesniej przetestujemy bo w czerwcu tez nad morze wybywamy:-p
I sorrka ale chyba nie doczytałam ZA CO MNIE PRZEPRASZASZ!!!!

Witajcie mamuśki :-D ja tylko się z Wami przywitam bo od piątku jakoś nie było kiedy :-( U nas dzisiaj ciężki dzień i nie wiadomo jaka nocka będzie a rano o 5:30 trzeba wstać :-( Amelci chyba ząbek wychodzi i strasznie się ślini i płacze :-(:-(:-( cały dzień na rączkach więc powoli padam :-(trzymajcie się ciepło :blink:
jA JUZ MAM DOSC TEGO ZĄBKOWANIA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widzę, że dziś pusto było i nie mam dużo do nadrabiania na głównym. Ufff, dzięki Wam za to :-):-):-)

My dziś pospaliśmy w trójkę UWAGA do 10.30!!! :szok::szok::szok: więc dzień szybko zleciał, basen (Mari tak szalała, że szok, coraz lepiej jej idzie, nawet nurki pod wodę już ok :-D). A wieczorem byliśmy w lesie na ognisku i było milutko, Marika padła od razu w domu.

Teraz oglądam jednym okiem "Teraz albo nigdy" (nudy jak nie wiem co) i czytam bb.

Na pożegnanie dla ciotek moja Marikusia:
Zobacz załącznik 134677
Kurde kiedy to było ze sie pospało do 10:30:baffled::baffled::baffled::baffled:
U nas też dzień od 6. My dziś jedziemy po prezent urodzinowy dla sąsiada. Jak tłumaczyłam Martynie, że pójdzie na urodziny i trzeba kupić prezent dla chłopczyka, to ona tak spojrzała na mnie i mówi "kupimy 2 prezenty. jeden dla mnie":-D Nie podyskutujesz. Cwaniara tak się robi, że hej :sorry2:
Widze taka cwaniara jak moja:-D:-D:-D
[
Witam i ja, mały wstał przed 7 i szaleje u mnie w łóżku. My wczoraj do południa przestawilismy koniowatym ogrodzenie, potem byliśmy u teściów na obiedzie i w parku krasnala na spacerze, a jeszcze odwiedziła nas kuzynka i to tyle.
Wy to zawsze na najwyzszych obrotach lecicie:-D:-D

No witam
Kurde mam dosc ząbkowania Smerfa tak mi go szkoda. Wczoraj doszła temperatura i biedaczek nie wie gdzie główke schowac. Tak ma spuchniete dziasełka ze aż przez warge widać:-(:-( Niby widać coś białego ale jeszcze sie nie przebiły:-(:-( Normalnie mam nadzieje ze przez to nic nie załapie bo jednak organizm osłabiony a w weekend planujemy wypad do teściów:sorry2:
A i muszę powiedzieć że mamy kolejne podejscie z nocnikiem u Lali chyba zaczyna kumać:cool2:

MALENA GRATKI EGZAMINU :-)ZDOLAN BESTIA Z CIEBIE

Zapomnialam napisac ze u mnie juz ponad 20 stopni :-)
Wieczorem ma wpsc chrzestna niuni z mezem :-)

CZARNA ja jestem zdecydowana na jedna z nianiek na ta nowa
Jak poklocilam sie z kolezanka to zadzwonilam do niej i miala przyjsc ale za zlamala noge to zadzwonilam do drugiej Wiec teraz nowa ma noge w gipsie przez jakis czas to ta stara bedzie i OT CALA PRAWDA ja chce miec jedna ale niestety sie troche nagmatwalo nie z mojej winy

Melana ty zdolna Bestio!!!!!! GRATKI
Dorotka no to chyba nie doczytałam bo wczesniej pisałas ze wybrałas, potem jednak brałas kolezanke i znow dzwoniłaś po nianie. Wiec chyba sie zakreciłam w tym wszystkim:cool2:

A u nas zmieniają chodniki i robią zagospodarowanie terenu ciekawa jestem co bedzie z tym placem zabaw:confused::confused: Mam nadzieję że nie będę musiała interweniować:-p:-D

Ostatnia edycja:
Grakti z okazji zdanego egzaminu. Juz trzymam kciuki za obrone.

A ja chyba musze ruszyc d...na spacer choc nie bardzo mi sie chce dziś.

I ja dołanczam do Was bo my też od 6 nie śpimy, ale za to nocka cała przespana hurra!!!!!!!!!! może wróci to co było :-):-):-)
A co Ty sobie mamo myślałaś, że Martyna tak pozwoli kupić tylko jeden prezent dla kogoś??? mądra dziewczynka!!!
Witam i ja, mały wstał przed 7 i szaleje u mnie w łóżku. My wczoraj do południa przestawilismy koniowatym ogrodzenie, potem byliśmy u teściów na obiedzie i w parku krasnala na spacerze, a jeszcze odwiedziła nas kuzynka i to tyle.
Kurcze Wy nawet w niedzielę zabiegani;-)
A zapomniałam się pochwalić. Takie oczekiwania i wyleciało mi z głowy. Wczoraj dostałam @. W sumie to żadna radość, bo dziś bolą mnie plecy :baffled:.
To chyba tylko ja jeszcze nie dostałam:no:
Gratulacje!!!!!!!!!
Kurde mam dosc ząbkowania Smerfa tak mi go szkoda. Wczoraj doszła temperatura i biedaczek nie wie gdzie główke schowac. Tak ma spuchniete dziasełka ze aż przez warge widać:-(:-( Niby widać coś białego ale jeszcze sie nie przebiły:-(:-( Normalnie mam nadzieje ze przez to nic nie załapie bo jednak organizm osłabiony a w weekend planujemy wypad do teściów:sorry2:
A i muszę powiedzieć że mamy kolejne podejscie z nocnikiem u Lali chyba zaczyna kumać:cool2:
Biedulek mały:-(

Cześć w poniedziałek, M dojechał już jest w domu u mamy uffffffff..... trochę się bałam:no: teraz tylko cała masa załatwień i jutro do domku:tak:
A u nas dziś leje, brzydko kurde trza w domu siedzie mała troszeczkę tylko pospała i marudzi poszłabym z nia na spacer to sie nie da:angry:
Ja juz po dwoch kawkach bo kumpela wpadła na chwilke, teraz trza dzieciom obiad ugotowac, pranie sie juz pierze, sprzatac mi sie nie chce bo stwierdzilam ze mi sie juz nieopłaca męczyć:-D
Ogadam powtorke TZG:tak:

Ostatnia edycja:
Melana ty zdolna Bestio!!!!!! GRATKI
Dorotka no to chyba nie doczytałam bo wczesniej pisałas ze wybrałas, potem jednak brałas kolezanke i znow dzwoniłaś po nianie. Wiec chyba sie zakreciłam w tym wszystkim:cool2:

A u nas zmieniają chodniki i robią zagospodarowanie terenu ciekawa jestem co bedzie z tym placem zabaw:confused::confused: Mam nadzieję że nie będę musiała interweniować:-p:-D
Na poczatku byla niania nr jeden Ona non stop szuka nowej pracy wiec z nia to jest tak niepewnie i miala miec zalatwiony staz w kauflandzie wiec zaczelam szukac nowej niani i znalazlam nr 2 :tak:Jak juz ta druga byla to tamta sie do kauflandu nie dostala i powiedziala ze jak chce to ona moze opiekowac sie Oliwka Pozniej kolezanka sie zaoferowala Wiec pomyslalam zobaczymy jak to bedzie z ta kolezanka Ale z nia nie wypalilo Wiec zadzwonilam w kolejnosci do niani nr 2 bo na nia sie zdecydowalam ale ona ma noge w gipsie wiec pozostala stara niania ktora jutro ma przyjsc I TO TAK W SKRUCIE HEHEHE WIEM ZAMIESZANE :tak:
Kaka tez bym sie wybrała ale nie wiem jak z temp u małego bo teraz śpi;-) Zobacze jak wstanie. jak mi go szkoda:-(:-(:-( PIERD... ZĘBY!!
BIEDNY SAMI :-(U NAS OLIWKA MOMENTAMI TEZ TAKA BIEDOKA

DO mamy nie pojechalam bo sie jakos zachmurzylo Ale przyszla nagle kolezanka w 5 miesiacu ciazy (zona chrzestnego Oliwi )i z nia poszlam na spacerek Pozneij ejszcze sama z Oli chodzilam i spacer 2,5 godzinny zaliczony Oliwka caly czas spala :szok::tak:
Pozniej obiadek Pozniej pranie z nia powiesilam :-)
Teraz ona na puzlach a ja mam chwile na BB ale marudzi wiec duzo czasu nie mam

Kolo 18 przychodza znajomi a jutro o 5 wychodze do pracy Czas szybko w domu mija JAKBY TAK W PRACY SZYBKO MIJAL :baffled:

reklama
No i my juz po odwiedzinach w piaskownicy:cool2: Mały sie bawił na kocyku ale miał frajde:-D:-D:-D
teraz dzieci padły wiec chyba sobie kawke strzele:cool2:

Kaka czarownico a Ty sms-ów nie czytasz:angry::-p:cool2:

i czekamy na burze bo tak piknie zachmurzone niebo że jak zaraz lunie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry