Buziaki niedzielne dla Paździoszków i ich Mamuś! :*
Dorota przechlapane z tymi naniami. Ja naprawdę podziwiam Ciebie i dziewczyny, które pracują zmianowo, bo tak "biurowo" od 7 do 15, to jest żłobek i luuuz, a Wy dziewczyny, to się nakombinujecie, namęczycie. I do tego jeszcze ta koleżanka - nie znoszę jak ktoś ma swoje pomysły i będzie dziecko wychowywał nie swoje. Może jej minie
Magdziunia tymi ciągutkami, to mnie rozmarzyłaś. Tu ciężko je było kupić jakiś czas temu i kolega przywiózł z okazji swoich odwiedzin. Zajadaliśmy cały wieczór, a w każdej krówce była jakś sentencja na papierku. Ostatnią krówkę zeżarłam ja, a myśl z papierka: "Sięgnij po więcej!"
Też tak czasami dumam, że może z racji kryzysu się trochę postęp cofnie, ludzie zwolnią tempo i życie nabierze innego wymiaru. Bo to strasznie denerwujące, jak ludzie są tylko numerkami w machinie pracy...
Marma hie! To jak dotarło, to uważaj, żeby teraz ktoś tego ogłoszenia nie wziął na poważnie

A serio, to fajnie.
Kaka spać nie w swoim miejscu nie jest łatwo.

Się z teściówką wybyczyłaś. A prezentów nigdy za wiele

Grateczki za drugiego zębucha!
Patrycja taaakie zakupy. Udane. O 7 rano to u nas ciągel noc głucha. Mam nadzieję, że Tuśka nie zapragnie wstawać o takich porach.
Czarna wredota koleżanka. Fajnie, że wakacje się jakieś szykują
Malena dziękujemy za uśmiecha

Matko co za nazwa przedmiotu! Brrr. Zdawaj szybko te egzaminy. Masz tu kopa na szczęscie: KOPS!
Kate do bani z taką koleżanką. Ja nie wiem co ludziom odbija w tych czasach. Kasa, kasa, rywalizacja o pastę do zębów. Ehhh. Fajnie, że masz tyle koleżanek spodziewających się maleństw.
Ula oj ja się cieszę, że jak zmieniamy mieszkanie to wystarczy zadzwonić i wszystko przez telefon załatwić. Przynajmniej papierów mniej na zielonej wyspie

Mężulo niech szybko wraca! Zdróweczka dla Lenki. Tusia też ma zarywane nocki ostatnio, ale to przez zębuchy.
U nas pogoda pod psem, chociaż nie wiem co psy ludzkości zrobiły, że się tak mówi

Andy za moimi plecami "długo jeszcze Ci zejdzie?", "jedziemy na zakupy?", "oglądamy film?" i jak nakręcony więc mykam i odezwę się jak moje towarzystwo pójdzie spać czyli po godzinie duchów

Miłej reszty niedzieli!