reklama

Październik 2008

Kate to przykre ja też miałam taka fajnitką przyjaciółke ale nas rozdzieliła kasa:-(:-( pozyczyła i spieprzyła:-(:-( i próbowałam nawiazac z nia kontakt ale bez skutecznie juz h... z tymi pieniedzmi ale chodziło mi o nasze faj en relacje rozumiałysmy sie bez słów:-(:-(:-(
Co do wyjazdu jedziemy w sierpniu:cool2:

małaulka ty jestes tak obrotna kobita ze zapewne z wszystkim sobie poradzisz:tak: Gratuluje kluczyków i zdrówka dla moejgo mini sobowtóra Lenki

Malena powodzenia na egzaminie

Witam niedzielnie u nas brak planów. Obiadek sie gotuje a ja ide pranko powiesci;-)

reklama
Witam niedzielnie
KATE jejku smutne tak z ta przyjaciolka :-(
Ilu Ty masz nzajomych ktorzy spodziewaja sie dzicka:tak:Fajnie tak
CZARNA twoja historia tez smutna Bo co to za przyjaciolka ktora pozycza kase i ucieka :no::baffled:
MALENA powodzenia na egzaminach
MARMA MAM NADZIEJE ZE M COS ZROZUMIAL

Ale ja w nocy bylam nieprzytomna G musial do malej wstawac bo ja jak jakas nacpana bylam :crazy: Spalam do 9
Wzieli mi mala a ja sobie smacznie spalam Ale nastroj mam dzis taki ze bez kija nie podchodz:-p
Ja to mam pecha Jutro mam isc do pracy na rano A nowa niani ma noge w gipsie wiec serio z ta noga :-(A druga nie moze bo cos tam :wściekła/y:
Na szczescie zamienialam sie z kolezanka Ona za mnie idzie do pracy jutro na rano a ja za nia we wtorek:tak:
A na wtorek juz bedzie stara niania
Czasem to jes taki klopot z kim dziecko zostawic Wszyscy odmawiaja i co tu zrobic jak do pracy trzeba isc :baffled:

W ten weekend jest dziadek (facet od mojej mamy ) wiec ja odpoczywam bo on non stop z niunia tancuje :tak:Jeden spacer zaliczony Pozniej bedzie drugi ;-)

KAKA to widze wyjazd do tesciowej udany :tak:

Czarna fajnie masz z wyjazdem.
A ta koleżanka-przyjaciółka co pożyczyła kasę i ... to :wściekła/y:
Pozory czasem mylą.

Dorotko to niezafajnie z tymi nianiami - dobrze, że udało się zamienić z koleżanką na dni.

Mnie też zmogło dziś - tańcowałam z małym od po 5.00 a później zjadł i zasnął.
Pokręciłam się pół godzinki po chałupce i padłam na chwilę - obudziłam się 20 minut temu.
Pogoda taka chyba na spanie.

Trzeba będzie wybrać się na spacerek i przewietrzyć.

Witam niedzielnie.
O 7mej była na basenie. Potem jeszcze poszłam w kimono hehehe. Teraz obiadek dochodzi a ja mam chwilke na BB. Zrobiła isę ładna pogoda i trzeba ją wykorzystac...moze po obiadku na działeczke pojedziemy;-)

Ostatnia edycja:
MADZIU wkurza mnie to bo niby sa 2 nianki a ja potrzeba to nie ma ani jednej :wściekła/y:

oliwka usnela po obiadku Jak sie obudzi to idziemy na spacerek bo u nas dzis bardzo cieplo

Jejku jak mi jest od tygodnia niedobrze Co jakis czas robi mi sie tak niedobrze I nie moge jesc niektorych potraw bo mnie odrzuca:no:

Buziaki niedzielne dla Paździoszków i ich Mamuś! :*

Dorota przechlapane z tymi naniami. Ja naprawdę podziwiam Ciebie i dziewczyny, które pracują zmianowo, bo tak "biurowo" od 7 do 15, to jest żłobek i luuuz, a Wy dziewczyny, to się nakombinujecie, namęczycie. I do tego jeszcze ta koleżanka - nie znoszę jak ktoś ma swoje pomysły i będzie dziecko wychowywał nie swoje. Może jej minie:dry:
Magdziunia tymi ciągutkami, to mnie rozmarzyłaś. Tu ciężko je było kupić jakiś czas temu i kolega przywiózł z okazji swoich odwiedzin. Zajadaliśmy cały wieczór, a w każdej krówce była jakś sentencja na papierku. Ostatnią krówkę zeżarłam ja, a myśl z papierka: "Sięgnij po więcej!":dry:
Też tak czasami dumam, że może z racji kryzysu się trochę postęp cofnie, ludzie zwolnią tempo i życie nabierze innego wymiaru. Bo to strasznie denerwujące, jak ludzie są tylko numerkami w machinie pracy...
Marma hie! To jak dotarło, to uważaj, żeby teraz ktoś tego ogłoszenia nie wziął na poważnie:-D A serio, to fajnie.
Kaka spać nie w swoim miejscu nie jest łatwo.:happy2: Się z teściówką wybyczyłaś. A prezentów nigdy za wiele:tak: Grateczki za drugiego zębucha!
Patrycja taaakie zakupy. Udane. O 7 rano to u nas ciągel noc głucha. Mam nadzieję, że Tuśka nie zapragnie wstawać o takich porach.
Czarna wredota koleżanka. Fajnie, że wakacje się jakieś szykują:tak:
Malena dziękujemy za uśmiecha:-D
Matko co za nazwa przedmiotu! Brrr. Zdawaj szybko te egzaminy. Masz tu kopa na szczęscie: KOPS!
Kate do bani z taką koleżanką. Ja nie wiem co ludziom odbija w tych czasach. Kasa, kasa, rywalizacja o pastę do zębów. Ehhh. Fajnie, że masz tyle koleżanek spodziewających się maleństw.
Ula oj ja się cieszę, że jak zmieniamy mieszkanie to wystarczy zadzwonić i wszystko przez telefon załatwić. Przynajmniej papierów mniej na zielonej wyspie:-D Mężulo niech szybko wraca! Zdróweczka dla Lenki. Tusia też ma zarywane nocki ostatnio, ale to przez zębuchy.

U nas pogoda pod psem, chociaż nie wiem co psy ludzkości zrobiły, że się tak mówi:dry: Andy za moimi plecami "długo jeszcze Ci zejdzie?", "jedziemy na zakupy?", "oglądamy film?" i jak nakręcony więc mykam i odezwę się jak moje towarzystwo pójdzie spać czyli po godzinie duchów:-D Miłej reszty niedzieli!

Witam! Jutro Was nadrobię bo dzis nie dam rady. Nie było nas 3 dni a przez moich brudasków dwóch mam górę prania. Wczoraj byliśmy z K na parapetówce u znajomych. Pierwszy raz zostawiliśmy Macieja samego z moimi rodzicami na noc i spisał mi się na medal :-) ładnie przespał noc, obudził sie tylko raz:-) mój zuch chłopak. No i wiem ze powinnam to opisac na innym wątku ale nareszcie zacżął się przewracać tez w drug.a strone czyli z plecków na brzuszek. Póxniej Was poczytam. pa.

Witam! Jutro Was nadrobię bo dzis nie dam rady. Nie było nas 3 dni a przez moich brudasków dwóch mam górę prania. Wczoraj byliśmy z K na parapetówce u znajomych. Pierwszy raz zostawiliśmy Macieja samego z moimi rodzicami na noc i spisał mi się na medal :-) ładnie przespał noc, obudził sie tylko raz:-) mój zuch chłopak. No i wiem ze powinnam to opisac na innym wątku ale nareszcie zacżął się przewracać tez w drug.a strone czyli z plecków na brzuszek. Póxniej Was poczytam. pa.
Gratki dla Macieja.

Witam niedzielnie.
O 7mej była na basenie. Potem jeszcze poszłam w kimono hehehe. Teraz obiadek dochodzi a ja mam chwilke na BB. Zrobiła isę ładna pogoda i trzeba ją wykorzystac...moze po obiadku na działeczke pojedziemy;-)
Wow to faktycznie z samego rana popływałaś sobie :-)
Skorzystaj z wypadu na działeczkę.

MADZIU wkurza mnie to bo niby sa 2 nianki a ja potrzeba to nie ma ani jednej :wściekła/y:

oliwka usnela po obiadku Jak sie obudzi to idziemy na spacerek bo u nas dzis bardzo cieplo

Jejku jak mi jest od tygodnia niedobrze Co jakis czas robi mi sie tak niedobrze I nie moge jesc niektorych potraw bo mnie odrzuca:no:
Dorotko rozumiem doskonale Ciebie, bo takie sytuacje z nianiami i mnie by wyprowadzały z równowagi.
A może się przytrułaś czymś ... bo ciąża raczej odpada.

Buziaki niedzielne dla Paździoszków i ich Mamuś! :*

Magdziunia tymi ciągutkami, to mnie rozmarzyłaś. Tu ciężko je było kupić jakiś czas temu i kolega przywiózł z okazji swoich odwiedzin. Zajadaliśmy cały wieczór, a w każdej krówce była jakś sentencja na papierku. Ostatnią krówkę zeżarłam ja, a myśl z papierka: "Sięgnij po więcej!":dry:
Też tak czasami dumam, że może z racji kryzysu się trochę postęp cofnie, ludzie zwolnią tempo i życie nabierze innego wymiaru. Bo to strasznie denerwujące, jak ludzie są tylko numerkami w machinie pracy...

U nas pogoda pod psem, chociaż nie wiem co psy ludzkości zrobiły, że się tak mówi:dry: Andy za moimi plecami "długo jeszcze Ci zejdzie?", "jedziemy na zakupy?", "oglądamy film?" i jak nakręcony więc mykam i odezwę się jak moje towarzystwo pójdzie spać czyli po godzinie duchów:-D Miłej reszty niedzieli!
Ach króweczki mniam - powiem Tobie, że mój wujek mieszkający na stałe w Stanach też jak przyjeżdża do Polski to kupuję sobie.
Co do sentencji na cukierkach to trafił się Tobie akurat super tekst :-D
No ja też nie wiem czemu tak się mówi o pogodzie i psach :-(

Ja po spacerku, lodach a teraz chałwę wcinam :-D a co tam :-D:-D
Oglądam Harry`ego Pottera i Zakon Feniksa na HBO HD
Później kąpiemy małego i pójdzie spać a ja chyba też, bo jakaś taka padnięta jestem.

Lilunia gratki dla Macieja :-)
EVELAJNA jejku u was o 7 to NOC :-)
U nas miedzy 7-8 zaliczamy juz pierwsza drzemke A wstajemy miedzy 5-6 :-(
Uwielbiam psy i tez nie rozumiem tego powiedzenia :-(
MADZIU OJ w ciazy to odpada chyba ze wiartopylnosc istnieje a pozatym biore tabletki juz od 4 miesiecy wiec chyba i wiatr by mnie nie zaplodnil heheheheh

My na drugim spacerze bylismy prawie 4 godz Gdzie Oliwka wogole nie spala Wrocilismy kolo 20 Kapanie i tez spac nie chciala Dopiero kilka minut temu zasnela po szalenstwach Wiem ze tez powinnam na innym watku ale OLIWKA ODKRYLA NIEDAWNO SWOJE STOPY I NON STOP SIE ZA NIE TRZYMA I CIEGNIE JE I TAK TO SMIESZNIE WYGLADA HEHEHEHE

Ide zjesc gruszke :-)
MADZIU chalwa mniam uwielbiam :-)
dobranoc

reklama
Kasia Ty też się wyrwałaś na wieczór wrażeń. I tak myślę, że niedługo ja zrobię Tuśce takie drastyczne „woda albo nic”. A co odpowiedziałaś Martynce? :-D
Że to taki pan :-p;-)

Dorota rzeczywiście porobiło się z tą koleżanką. Życzę żeby chociaż te problemy już minęły.

Marma i jak po weekendzie ;-)
Kaka udany wyjazd, dobry nastrój, to i na basen na 7 w ndz można się wybrać Gratulacje za zębola.
Ppatqa to się udało troszkę odsapnąć od dziecięcia. Takie zmęczenie to sama przyjemność ;-)

A ja Eurowizję oglądam - uwielbiam takie programy.

Ja też oglądałam i tak myślałam, że Norwegia wygra. Taka inna ta piosenka, wesoła. Dzisiaj cały dzień za mną chodzi. Reszta taka smętna.

Czarna no i super, że udało się zorganizować wyjazd. Nowe autko trzeba przetestować na trasie i z rodziną :happy2:

Kate rzeczywiście smutne z tą koleżanką, oby wyjazd był w lepszej atmosferze. A jaki intensywnie ciążowo dzień - żeby Cię nie zauroczył ;-) No i szafy przewietrzone ;-)

A mnie się na sentymenty zebrało tak późno w nocy :-p;-) i przeglądałam początki tego wątku.
Tyle mam było a później wykruszyły się.
Ja zawitałam dopiero w połowie maja a dokładnie 19.05 ghighi to strona 404 a teraz jest ho ho ... sporo więcej.

Ja też przeglądałam i tak smutno trochę, że niektóre mamy po 40 postach skończyły, ale fajnie też było zobaczyć nowe suwaczki ciążowe.
No i nie mogłam się powstrzymać :sorry2: Przepraszam Czarna :sorry2:
Kaka82 jeszcze raz bardzo mocno wam gratuluje tej upragnionej i wystaranaj fasolki. Tylko mi powiedz babo z kim ja będę teraz winko popijać:confused::cool2:
A to dla Ciebie i reszty mamuś, życze wam spokojnych miesięcy.
:-):-):-)

Małaulka gratuluję domku i już niedługiej przeprowadzki i zdrówka dla Lenki

Lilunia Maciuś ma dobry PR - wie kiedy się zaprezentować ;-)

A my dziś byliśmy u moich rodziców na obiedzie i obejrzeć kuchnię po remoncie. Przyjechała też moja siostra i w środę przyjedzie prawdopodobnie na dwa dni do mnie - ale będzie sajgon ;-)
Moja Martynka rozpoczyna życie towarzyskie - w czwartek idzie na swoje pierwsze urodziny do sąsiada. Impreza jest w przedszkolu i będzie klaun, który na balu karnawałowym pól roku temu doprowadził ją do histerii zanim impreza się zaczęła - mam nadzieję, że tym razem się tak nie skończy :dry:
Bartek wczoraj obudził się o 1 tuż po tym jak zasnęłam po eurowizji :sorry2: Stwierdził, że jest głodny, a jak zjadł, to stwierdził, że łóżko rodziców lepsze i spał z nami do 6. Potem wylądował u siebie, bo nas zaczepiał i znudzony zasnął i pospał do 7:30. Ciekawe jaką dziś ma niespodziankę :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry