reklama

Październik 2008

No to fajnie, że Kate dojechała szczęśliwie i świadkową na ślubie będzie.

Dorotko gratki dla Oliwci za skończony 7 miesiąc.
A dla Twojej mamy również buziaczek.

Oki zmykam już.

reklama
Ula oj zazdroszcze domku i pogody, a kiedy bedą foty z domku
moli ja też po arbuzie, nawet młodemu smakował
wanilia zdrówka dla małego u mnie każdy dzień wygląda tak samo
dorotko gratki dla Oli i wszystkiego naj dla mamy

U mnie dalej leje. Młody po południu też siadł :-), ale wstawanie mu zdecydowanie lepiej i szybciej wychodzi. Mu zrobiliśmy całą rodziną wielkie porządki w kotłowni bo tam jest nasza spiżarnia-graciarnia- rupieciarnia i jakoś miejsca się zrobiło więcej, dziura jest na razie w podłodze a bedzie jeszcze w suficie bo musimy jakoś plyty o regipsy wnieść później na góre. więc będzie demolka na całego

Witam :-)
ppatqa Widzę,że będzie co sprzątac. Oby maluda nie przeszkadzała :tak: Bo jak ja sprzątam to córcia chce pomagac, a tak naprawde tylko przeszkadza np jade odkurzaczem to go goni w chodziku i mnie trzaska po nogach a to boli!!! :tak:

Ogólnie to Asiula zasneła wczoraj normalnie, nie było problemów :-) Za to ja o 4:00 się obudziłam bo strasznie duszno się zrobiło :eek:
Dzisiaj mykamy nad jeziorko, albo do parku, zycze wszystkim miłego dnia :-)

AISAH milego dnia

Witam sie w niedziele bardzo pochmurnie i Jakos tak przez ta pogode smutnie:-(
U nas w nocy masakra Oliwka urzadzila tak 2 godsziny okropnego placzu Ale wiem po czym Brzuszek ja bolal A to przezemnie bo jadlam wczoraj przy niej galaretke Jak ona zobaczyla to wyrywala mi ja z reki i jak jej dalam sprobowac to az piszczala aby zas jej dac I troche zjadla Takiej zwyklej galaretki Myslalam ze tak jak po kislu jej nic nie bedzie ale jednak brzuszek bolal w nocy

Teraz lece dac jej SINLAC pozniej wpadne ;-)

Jejku co na tym watku tak pusto ???????

My zaraz bedziemy mieli gosci Moja przyjaciolka mama chrzestna niuni (ta w ciazy ) Przyjada na dzien dziecka bo jutro nie moga
Pewnie Oli prezenty dostanie :-)

Oni mnie podwiaza do mpracy jak beda wracali do domu bo to niedaleko Wiec juz dzis nic nie napisze bo teraz goscie a po 17 jade do pracy :-(

MILEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNY

dorota123456789 można dziecku dac kisiel?? Jeszcze nie próbowałam i myśle że tutaj tego nie kupie :eek: Ale jeszcze 5tyg i na wakacje do PL tam na bank znajde :tak:
Wróciłyśmy z parku, super było troche spaliłam sobie plecy i zaczynają swędziec :baffled: Ale po prysznicu czuje się jak w raju :-) Mała zasneła po męczącym dniu, a jutro nad jezioro na dzień dziecka. :tak:

Witam i ja niedzielnie.
Oj lało z rana a później zrobiło się bardzo ładnie i parno.
Pojechałam do rodziców i pospacerowałam z małym trochę, pochmurzyło się i przyszła burza.
Lało dobrą godzinkę jak nie więcej i później znów się wypogodziło.
Tata rozpalił grill i szaszłyczki usmarzył - oj mniam, mniam ghighi na wynos też wzięłam :-p

U nas dziś jest festyn będzie wieczorkiem E. Górniak, ale ja się nie wybieram - raz, że dużo ludzi a z Sebciem nie będę się pchać tam.
Po drugie to pogoda taka niezaciekawa i nie wiadomo czy nie lunie znów :baffled:
No i mężowi przy pakowaniu trzeba pomóc, bo wyjeżdża na 5 dni.

Teraz oglądam Wolly`ego - supcio film.

Evelajna - nawte nie strasz, że to może być próchnica!! u tak małęgo dziecka??
Magdziunia - śliczny tekst!!
Magsasf - dużo zdrówka!!
PPatqa - to niezły remont Wam się szykuje!!
Moli - no właśnie sadomaso!! masakra!! nie mogę się powstrzymać, żeby nie naciskać tego zęba!! To Wy jeszcze na samym cycu jesteście?????? też ujwielbiam arbuzy!!
Malena - ja też od początku kaszki robię mleczne i nigdy nie było problemów po nich...wcześniej jeszcze Sinlac nesle na zmianę...może znowu ja kupię tak na odmianę ...Powiedz mi...jak chcesz się napić, to następnego dnia ściągasz mleko, czy po prostu cazły dzien nie karmisz i dopiero wieczorem, ale bez ściagania??
Wanilia - oj..mi też uciekają strasznie dni :-( a jak Szymus?? lepiej??
Dorotko - współczuję nocki. Pewnie faktycznie galaretka ...

Ale tu pusto dzisiaj!! a u nas fatralna pogoda!! w piątek byłam na panieńskim , ekstra było !! tylko niestety nuic sie nie napiłam, poza dwoma bezalkoholowymi piwkami :-(ale ogólnie było ekstra!!! wczoraj sama z Szymkiem pojechałam do Krakowa do znajomych którzy maj/a 2 tygodniowego synka...dojechali jeszcze jendi znajomi, poszli/smsy na dłuuuuugi spacer i moje najulubieńsze lody....a po 20-ej dpojechał do nas M, który cały dzień był w Wawie na studiach... a dzisiaj w domu...kolega nas odwiedził, posiezieliśmy faceci piwka się napili... ogólnie weekend udany :-]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry