Evelajna - nawte nie strasz, że to może być próchnica!! u tak małęgo dziecka??
Magdziunia - śliczny tekst!!
Magsasf - dużo zdrówka!!
PPatqa - to niezły remont Wam się szykuje!!
Moli - no właśnie sadomaso!! masakra!! nie mogę się powstrzymać, żeby nie naciskać tego zęba!! To Wy jeszcze na samym cycu jesteście?????? też ujwielbiam arbuzy!!
Malena - ja też od początku kaszki robię mleczne i nigdy nie było problemów po nich...wcześniej jeszcze Sinlac nesle na zmianę...może znowu ja kupię tak na odmianę ...Powiedz mi...jak chcesz się napić, to następnego dnia ściągasz mleko, czy po prostu cazły dzien nie karmisz i dopiero wieczorem, ale bez ściagania??
Wanilia - oj..mi też uciekają strasznie dni :-( a jak Szymus?? lepiej??
Dorotko - współczuję nocki. Pewnie faktycznie galaretka ...
Ale tu pusto dzisiaj!! a u nas fatralna pogoda!! w piątek byłam na panieńskim , ekstra było !! tylko niestety nuic sie nie napiłam, poza dwoma bezalkoholowymi piwkami :-(ale ogólnie było ekstra!!! wczoraj sama z Szymkiem pojechałam do Krakowa do znajomych którzy maj/a 2 tygodniowego synka...dojechali jeszcze jendi znajomi, poszli/smsy na dłuuuuugi spacer i moje najulubieńsze lody....a po 20-ej dpojechał do nas M, który cały dzień był w Wawie na studiach... a dzisiaj w domu...kolega nas odwiedził, posiezieliśmy faceci piwka się napili... ogólnie weekend udany :-]