Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZDRÓWKA!Malena - dzięki za info!! też tak zrobię..aczkolwiek i tak mało już karmię... wcześnie rano, potem po południu, wieczorkiem i w nocy, ale wieczorem bardzo brakuje mi pokarmu...ostatnio już kapituluję, bo Szymek zaczyna wrzeszczeć, bo chce więcej..i daję mu butlę... rano też nie dojada i moja mama, która z nim zostaje daje mu butle czasem...nie wiem czemu tak się dzieje, ale w sumie nawet na ręke mi to..pewnie za jakiś miesiąc, czy 2 już zupełnie przestanę go karmić, aczkolwiek żal mi trochę...
...

Podobno daje sie Kisiel starszemu ciut dziecku I taki samemu zrobiony jA DALAM KILKA DNI TEMU I TAKI NRMALNY CO MY JEMY I BYLO OK I JAK SMAKOWALOdorota123456789 można dziecku dac kisiel?? Jeszcze nie próbowałam i myśle że tutaj tego nie kupieAle jeszcze 5tyg i na wakacje do PL tam na bank znajde
Wróciłyśmy z parku, super było troche spaliłam sobie plecy i zaczynają swędziecAle po prysznicu czuje się jak w raju :-) Mała zasneła po męczącym dniu, a jutro nad jezioro na dzień dziecka.
![]()

u WAS JAK ZWYKLE ZNAJOMI ZNAJOMI I ZNAJOMIEvelajna - nawte nie strasz, że to może być próchnica!! u tak małęgo dziecka??
Magdziunia - śliczny tekst!!
Magsasf - dużo zdrówka!!
PPatqa - to niezły remont Wam się szykuje!!
Moli - no właśnie sadomaso!! masakra!! nie mogę się powstrzymać, żeby nie naciskać tego zęba!! To Wy jeszcze na samym cycu jesteście?????? też ujwielbiam arbuzy!!
Malena - ja też od początku kaszki robię mleczne i nigdy nie było problemów po nich...wcześniej jeszcze Sinlac nesle na zmianę...może znowu ja kupię tak na odmianę ...Powiedz mi...jak chcesz się napić, to następnego dnia ściągasz mleko, czy po prostu cazły dzien nie karmisz i dopiero wieczorem, ale bez ściagania??
Wanilia - oj..mi też uciekają strasznie dni :-( a jak Szymus?? lepiej??
Dorotko - współczuję nocki. Pewnie faktycznie galaretka ...
Ale tu pusto dzisiaj!! a u nas fatralna pogoda!! w piątek byłam na panieńskim , ekstra było !! tylko niestety nuic sie nie napiłam, poza dwoma bezalkoholowymi piwkami :-(ale ogólnie było ekstra!!! wczoraj sama z Szymkiem pojechałam do Krakowa do znajomych którzy maj/a 2 tygodniowego synka...dojechali jeszcze jendi znajomi, poszli/smsy na dłuuuuugi spacer i moje najulubieńsze lody....a po 20-ej dpojechał do nas M, który cały dzień był w Wawie na studiach... a dzisiaj w domu...kolega nas odwiedził, posiezieliśmy faceci piwka się napili... ogólnie weekend udany :-]

Jejku usmialam sie z tej Twojej opowiesciHejka :-)
Właśnie wróciliśmy do domku było boskoOpowiem jutro. Lece spać bo padam z nóg
No i mamy drugiego zęba
![]()
Ciesze sie ze wyjazd udany
GRATKI ZA ZABKA 
NAJLEPIEJ WSZYSTKONo i my wróciliśmy. Moja psiapsiółka wyjechała z powrotem do Szkocji. Nagadac sie nie mogłyśmy. Macio zaliczył od dziadków i Cioć prezenciki na Dzień Dziecka :-) Jutra ja mu muszę cos kupic tylko nie wiem no sie zdecydowac czy pan metka czy garnuszek na klocuszek czy szczeniaczek uczniaczek?:-) oto jest pytanie :-)

NOC KOSZMARNA ALE Z JAKIM EFEKTEMDzień doberek!
Nocka koszmarna, ale za to:
MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA.
Jeszcze go nie wypatrzyłam, bo język wystawia, ale dzwoni o łyżeczkę
Matka się cieszy jak głupia.
Wczoraj cały dzień leżenia, przysypiania.
No jak za panieńskich czasów niedziela.
Wypiłam w sobotę 2 piwa i się męczyłam wczoraj jak nie wiem co!
Ściągam, żeby tego mleczka "podtrutego" nie piła.
Np. w sobotę poszlismy na grilla po wieczornym karmieniu.
W nocy i rano dostała butlę, w dzień inne posiłki.
A ja gdzieś ok. 11 rano ściągnęłam mleko do pusta i tyle.
Gorzej było wczesniej jak się tego dużo produkowało...

I jak wizyta tesciowej ?Dla wszystkich naszych dzieciaczków
dużo zdrówka i tylko uśmiechu na
twarzy!!!!!!!!!
Dzien doberek:-) Ja tez tak szybciutko, bo wlasnie dzwonil jacek ze tesciowa przyjezdza, a w domu jak po huraganie;-);-);-) Ciekawe dlaczego do mnie nie zadzwonila ze chce przyjechacOdezwesie pozniej.
ZDROWKA i nie dziwie sie ze jestes zlaHej mamusie
DLA NASZYCH MILUSIŃSKICH DUŻO SŁONECZKA, BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA, ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA CO DZIEŃ!!
Wpadłam tylko na chwile bo u mnie zaczyna sie szpital w domuQrw... nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale za kazdym razem jak wracam od tesciów po tyg moja Lala jest chora
tak było przez ostatnie razy i jest teraz
Podejrzewam oskrzela M z nia dzis pojedzie do lekarza. Mam nadzieje ze mały nie załapie
Bo za tydzien mamy planowany wyjazd
Sorka ze tak egoistycznie ale zła jestem jak osa![]()

No Kamilek to robi postepy Dobrze ze znizylas lozeczko Czas najwyzszyWszystkiego najlepszego dla maluszków w dniu ich świeta
malena gratki zębola
magda inspekcja będzie
kasia wszędzie taka pogoda chyba była
marma to udany wypad, a potworniasty szaleje jak zawsze
czarna zdrówka dla Lali
w nocy o 3 budze sie i słysze ze łóżeczko sie rusza, patrze młody siedzi, zanim zdążyłam wstać młody juz stał zadowolony i potem spać się mu odechciało, wzieliśmy go do łóżka i zaczepiał M. Potem spał jeszcze do 8 i teraz szaleje. wiec dzis łóżeczko leci już na sam dół

FAJNIE JEST SIE TAK CZASEM WYSPACppatqa ale zawał bym dostała po takim czymsAisza w koju jak siedzi przewraca się na kolana, ciągle ją obserwuje bo mam stracha że wyadnie
Dzisiaj obudziła sie o 5:00 pewnie goraco jej było, spała z nami do 9:00, ale fajnie wyspałam sie jak nigdy
Miłego dnia zycze![]()
WITAMY NA GLOWNYM WATKOI ja dziś odwiedzam główny wątek żeby przesłać naszym bobasom dzisiaj całusy:-)
Posyłam dziś zapach letniego arbuza
Dwa pełne worki słonka
i kwiatek, po którym tupie biedronka
Moc uścisków, dużo uśmiechu a jeszcze więcej zabawy! :-)