lilunia83
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki!!
wpadam sie pochwalić :-)
Mamy ząbala!!!!!!!!! Dopiero pierwszego gwoli ścisłości, ale jest! Chyba byliśmy ostatnimy szczerobolami, co???;-)
No to już chyba tylko Macio został bezzębny i póki co nie zapowiada sie na to żeby miało sie to zmienic. Wczoraj tak powiedziała nam lekarka na szczepieniu. K miał pierwszego zęba jak skończył roki Macio wdał sie pewnie w niego.
Ach ten Twój Potworniasty :-) Sama radość i energia :-)No to super!!! Może on ma gdzieś ukryty guziczek i jak naciśniesz przez przypadek to mu się coś tam przełącza i humorki się zmieniają
Jak pisałam wcześniej że mój Potworniasty wspina się po meblach to było pół dnia temu. Pod wieczór tak mu się to spodobało że już wogóle nie przybierał pozycji siedzącej tylko chciał stać i próbuje przesuwać się po meblach a to co da się posuwać przed sobą to posuwa. Coś mi się wydaje że jak tak dalej pójdzie to zanim zdążę się obejrzeć on będzie chodziłCały czas musiałam siedzieć przy nim i łapać go jak leciał. Z deski poleciał mi na głowę dziś już dwa razy bo nie zdążyłam go złapać. Zastanawiam się nad kaskiem i kamizelką ochronną i ochraniaczami
A może faktycznie kupić te szelki i smycz....
![]()
U nas też dziś mała powódź była podczas kąpieliasiu a moze on tak na ten nutramigen reagował
malena jejku ja bym takie ...., nie wiedzą ze z dzieckiem pracują i troche delikatnosci się należy
My już po 2 spacerku, tylko 1,5 h bo zaczeło lać, ale jak mały usnął to szybciutko przerwałam buraczki więc jutro zupka z botwinki. Daisy- tak dostala na imię bo M wymyślił ze ma być podobnie do Crazy powoli się adoptuje, już widziała się z psami ale były na smyczy, Major był bardziej zajęty smyczą niż nią, Crazy warczał, cała 3 się nie widziała jeszcze,ale zajmnie z tydzień ich oswojenie do siebie. Na konie reaguje chyba dobrze to znaczy jak sl;yszy rżenie to lecie do stajni.
Młody nauczył się dzisiaj chlapać tzn chlapał wcześniej ale nie na taka skalejak dzisiaj, walił równo przez 15 minut i zakończyło to dobiero wyciągnięcie go z wanienki, a łazienka cała w wodzie, dobrze ze nie mamy sąsiadów na dole:-). Byli teście wieczorkiem więc troche odpoczynku. Teraz mlody już śpi
Cieszę sie okropnie że Rafałek daje Mamusi odpocząćNo wlasnie Malena po co jeszcze 5 kg?chociaz kobiecie to zawsze za duzo...
Trzymamy!!!
I ja sie witam
Dziecko mi ktos naprawil!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
juz zalicza druga drzemke dzisiaj, dal mi do 9 pospac z przerwa przed 4 i 6 na wyciaganie nozek ze szczebelekpozniej zjadl Bebiko
Misiowego jogurcika i chyba niezle sie po tym czuje.przynajmniej brzuch go nie boli bo aniolek.a Bebiko wypil w moment tak smakowalo i chyba malo bylo bo z takim zalem popatrzyl na butelke jak odstawialam
ja dzisiaj zrobilam zamiane wozkowa.wyciagnelam ten ciezki i teraz nim troche pochodze bo taka beznadziejna i niepewna pogoda ze ta spacerowka to boje sie troche dalej wyjezdzac jak padac bedzie.a to to w najwieksze sniezyce dawalo radei moze w tym bedzie chcial spac bo w malym nie chce za bardzo.no i malym do autobusu wejsc nie moge bo za mala odleglosc przednich kolek od tylnich i musze ludzi o pomoc prosic.wiec narazie bedziemy sie wozic inaczej poki sie cieplej nie zrobi.
jak sie obudzi jemy obiadek i lecim do tesco bo wszystko sie konczy na raz.
do pozniej !!!!!!!!
Kto wymyśla te badania, jak one mają byc wiarygodne jak dziecko jest oszołomione całą tą sytuacją. Paranoja. Tulę Was mocno dzieczyny.Ja dziś tylko o sobie...
Byliśmy w tym ośrdoku rehab. i skoczyło na Izę 5 pań.
Ta w bek i tak beczała żałośnie, a one ją obracały pełne powagi.
Wywiad robiły jakbym z patologicznej rodziny pochodziła.
Koniec końców diagnoza: "nie przekracza linii środkowej" wskazanie "rehablilitacja poprzez zabawę w celu pokazania wzorca".
Mają zadzwonić z terminem.
A ta moja mała małpka to nawet zabawki do ręki nie wzięła ze skrajnego oburzenia!![]()
No to byl chyba mily wieczor
A poszlo o to ze G jak zwykle cos nawywyijal On jest taki niezgrabny ze my nic w domu ladnego i normalnego nie mozemy iec bo G to zniszczy Przez przypadek lub niezdarnosc
No i ja sie w koncu wiatam Od rana w pracy Jakos minelo
Tylko OLIWKA DZIS MIALA JUZ 4 KUPY takie biegunkowe bardziej Dalam jej niedawno smekte i wypila wsio I mam nadzieje ze sie nie powtorzy
Od rana tak strasznie plakala Wiem bo dzwonilam do nianki i jak G wychodzil do pracy to chwile przed tak plakala Cos jej od rana bylo Popoludniu jej sie poprawilo Do poludnia nic jsc nie chciala Teraz jest juz lepiej Oby sie nic ardziej nie rozwinelo
Lece do niej![]()
Oby z Oliwką było wszystko ok.
Ja wcinam kolacjone. K sie zlitował i mi zrobił :-) lecę na kogel mogel !!!!Mój ulubiony ukochany film który mi zawsze humor poprawia
"Stosunkowo"udanej nocki ;-)
i Macio wdał sie pewnie w niego.
Cały czas musiałam siedzieć przy nim i łapać go jak leciał. Z deski poleciał mi na głowę dziś już dwa razy bo nie zdążyłam go złapać. Zastanawiam się nad kaskiem i kamizelką ochronną i ochraniaczami

gille, %, spotkanka