reklama

Październik 2008

reklama
Ustinja wcale to nie glupie :-)
MADZIU pochwal sie pozniej zakupami :-)

My bylismy na krotkim spacerze Troche sie rozpogodzilo

Przymiezam sie do wyprobowania sapacerowki Tego wozka co Oli w gondoli jezdzila Jeszcze z tego wozka w spacerowce nie jezdzila
Mysle ze od czasu do czasu pojezdzic innym byloby fajnie :-)

No a ja właściwie to wpadłam się pochwalić. Właśnie dostałam @ :-D:-D:-D

SUPER!

MALENA jejku na miejscu Izuni tez bym nic nie robila
To kiedy idziecie pierwszy raz na cwieczenia ??
Z ciebie to maja niezly pozytek jak im umalujesz
Moze kiedys wpadniesz do mnie pomalowac ?;-)

Spoko! Za dwa tygodnie wpadnę na malowanie :tak:
Zajęcia z Izą mamy jutro o 14:30 a rano jeszcze wizyta u neurologa :-(
Znowu się będę denerwować...:wściekła/y:

A u mnie tak sobie... myślałam, że przedwczoraj pogodzimy się z M, ale nic :-( rozmawiamy z sobą, ale tak ogólnikowo,...tylko to co najważniejsze... wiem, że rozmowa by pomogła i to bardzo, ale zawsze ja zaczynam rozmawiać i tym razem wypiełam się... jak M zacznie rozmowe to OK, ale ja nie... fakt, że z reguły jak jest jakiś mały konflikt to najczęściej z mojej winy, gdyż mi częściej coś nie pasuje, coś popsuje, ale od razu staram się porozmawiać i naprawić (ogólnie mam trudny charakter raczej)... ale zcasem M zawini, wtedy też ja zaczynam rozmowę....tym razem czekam na rozmowę czy jakiś ruch z jego strony....zobaczymy.,...

Zawsze mi się w takich sytuacjach przypomina piosenka:

"Nie traćmy czasu na żal i ciche wojny
skoro żyjemy tylko raz
bądźmy dla siebie ziemią i niebem
na zimę, wiosnę, lato, jesień..."

mam to samo :-( i jest mi strasznie przykro, walczę , piję ziółka, nie poddaję się- Alicja jeszcze nie dostała innego mleka ale czuję że koniec blisko i jest mi z tym bardzo źle :-( Może niektóre z Was stwierdzą że przesadzam ale sprawia mi to tyle przyjemności jak ona przytula się tak do mnie że bardzo to przeżywam :-(

A mnie ostatnio zalewa znowu.
Chyba przez ten mój wilczy apetyt.

Łazienka pomalowana a w kuchni trochę poszpachlowane.
Mamy drugiego ząbka więc dziejszy dzień należał do miaukliwych.
Przyszło krzesełko do karmienia i jest super - foty jutro może.
Iza nie daje się położyć upiera się na siedzenie, kombinuje jak tu siąść.
Nie mam już do niej siły ;-)
Nawet trudno ją przewrócić - taka się stabilna zrobiła.
Biegnę kąpać Izunię i Dr. House czeka:-D

Co z Kaką?

A ile można ścierać - niby to farby z teflonem ... ale przez tyle lat użytkowania czas najwyższy się wziąć za to ;-)
z teflonem?????lo matko!;-)

Nie uwierzycie ale my z Kacprem dopiero wstaliśmy. Tzn najpierw obudził się ok 4 i dostał butle zasnął potem przed 6 wariował z 30 minut a potem jak zasnął to dopiero się obudziliśmy :-D
my tez tak ostatnio spimy:-)malego karnie kolo 6-7 a pozniej ide do swojego pokoju i spie a on sobie gada i znowu zasypia i spi do 9-10.a wczoraj spal nawet do 9 bez zadnego jedzenia porannego:-)

a teraz młody rozpracowuje tuner i dvd bo sie do nich dolazł
to ja sie cieszyc zaczynam ze moj taki nieruchawy:-p
Ja gotuje zupke, wczoraj tylko zrobilam na jeden dzien bo malo miesko mialam, a dzisiaj bedzie ogorkowa wiec na bank wszamie cala miseczke:tak: Dla zochy i jacka chyba spagetti zrobie, malo roboty i szybko;-)
my jutro z brokulowa startujemy.ja zjem i dla malego bedzie.

Widziałyście może post dziewczyny na giełdzie bb. Ze szuka chetnej do zamiany wózka;-) To już jest jej 3 wózek i znów chce sie zamienic:-p
ja sie chetnie zamienie.mam juz 2 a zastanawiam sie nad 3 bo ten Slapi to sie niedlugo rozleci mam takie wrazenie.on tylko ladnie sie prezentuje.a jakis taki sztywny mi sie teraz wydaje...

A u mnie tak sobie... myślałam, że przedwczoraj pogodzimy się z M, ale nic :-( rozmawiamy z sobą, ale tak ogólnikowo,...tylko to co najważniejsze... wiem, że rozmowa by pomogła i to bardzo, ale zawsze ja zaczynam rozmawiać i tym razem wypiełam się... jak M zacznie rozmowe to OK, ale ja nie... ...
ja tez tego nie cierpie.wole od razu wszystko wyjasniac.szkoda tylko ze najczesniec faceci w d... to maja:baffled::crazy:

mam to samo :-( i jest mi strasznie przykro, walczę , piję ziółka, nie poddaję się- Alicja jeszcze nie dostała innego mleka ale czuję że koniec blisko i jest mi z tym bardzo źle :-( Może niektóre z Was stwierdzą że przesadzam ale sprawia mi to tyle przyjemności jak ona przytula się tak do mnie że bardzo to przeżywam :-(
rozumiem.tez mi blo smutno chociaz tego nie lubilam i karmilam bardzo krotko ale czulam ze zabieram cos malemu...no i to przytulanie.ale z drugiej strony moze to wlasnie ten czas...pozniej bezie jeszcze gorzej jak bedzie latac za Toba i wolac ze chce cyca...

Wpadłam do rodziców i chyba załapię się na truskaweczki z makaronikiem - oj mniam, mniam.
daj troche;-)

Ustinja wcale to nie glupie :-)

Przymiezam sie do wyprobowania sapacerowki Tego wozka co Oli w gondoli jezdzila Jeszcze z tego wozka w spacerowce nie jezdzila
Mysle ze od czasu do czasu pojezdzic innym byloby fajnie :-)
ja dzisiaj to zrobilam .niby fajnie ale jakas taka ciezka i sama juz nie wiem czy nie wrocic do lekkiego.

Kaka sie sprała...czyta ale nie ma weny, ma doła i wogóle jest do dupy
trzymaj sie!!!:-(

Mamy drugiego ząbka więc dziejszy dzień należał do miaukliwych.
Gratuluje!!!!i powodzenia zycze na wizycie.

a u nas dzisiaj dzien zlecial spokojnie.bylismy z mlodym w Tesco na zakupach starym wozkiem bo wiekszy kosz ma no i w tamtym oslone na nogi rozwalil:eek:tak kopal....no ale nic.oczywiscie 2 butle nowe dostal bo mamusia nie bylaby soba jakby nie kupila:-Dnie ma to jak miec na tym punkcie pierd.....ca.kupilam mu 330 ml Aventa bo w tych mniejszych sie nie miescimy.i taka z tesco z dziurka .dokupilam ustnik z canpola i go pomeczylam troche.cos tam wypil ale wiecej wylal na siebie.ale nawet sam trzymal hehe.
W na Slowacji, i nie mam z kim na telefonie powisiec:-(dobrze ze jeszcze Magda gadu okupuje to zawsze mozna z kims normalnie( albo nienormalnie)pogadac;-)
mlody spi, ja komedie ogladam jakas i jem surowke z mlodej kapuchy.
milego wieczorku!!!

ASIU wiem ze pewnie ziezka bedzie mi sie wydawac ta spacerowka I taka WIELLLKKKAAAA ale chce nia jutro pojechac
Jutro chce isc z niuni kontrolnie do lekarza Bo dzis tez byly kupy Tylko to tak jakby byla kupa a pozniej nastepne 3 razy to takie jakby resztki kupy Tak jakby robila ja na raty Widac ze cos sie dzieje Pupe ma opszczypana przez to cala I ide skontrolowac i wage i wsiI bede mogla sie przejechac wozkiem :-)
Jeszcze jak ogladalam pogode to choc ma jutro nie padac wiec nie powinno byc zle :-)
MALENA ok wiec zapraszam za 2 tygodnie :-)
Rozumiem ze sie bedziesz denerwowala 3 mam kciuki za cwiczenia I czekam jutro na relacje :-)
A widzisz jaka Izunia zdolna Jak tak ladnie siedzi Ja moze zle robie ale jak Oli siedzi ladnie i sie dlugo trzma i widze ze jej to nie meczy to jej pozwalam
Mysle ze jak Izunia chce siedziec to jej na to pozwol TYLKO MNIE TU NIE LINCZUJCIE :-)

Oli spi zasnela kolo 21
Natancowalysmy sie dzis I nasmialysmy MOJA KOCHANA PERELKA :-)

Lece bo pranie musze jeszcze powiesic i ide spac JUTRO NA SZCZESCIE MAM JESZCZE WOLNE W SOBOTE IDE NA NOC :-(

Hello wieczorkiem.
Najadłam się truskawek i dobrze mi.
A teraz oglądam "Pani Doubfire" :-D:-D:-D uwielbiam ten film.

Asiu tak z teflonem - np Śnieżka takie farby posiada.
Takie farby są dobre bo przez dłuższy czas nic nie przywiera do ich powierzchni i są chronione.

Malenko tak się cieszę, że Izuni wyszedł drugi zębolek.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytke.

Kaka co ty gadasz - wspaniała kobieta jesteś.
Głowa do góry kochana - my tu nadal kciukaski trzymamy za Ciebie.
Przesyłam pozytywne fluidki.

Dorotko napewno tak i jakie urozmaicenie.

A ja juz życze dobrej nocy.

Marma dzięki, w nosidle troche ciężko go się nosi, bo już swoje waży
czarna nie wiedziałam, jejku trzeci
dorotko fajna taka wymiana
ania jejku ale zalatany dzien, a może M się nie skapnął ze jesteście w konflikcie;-)
Kaka no co ty
malena gratki zębola
asiu miłego wieczorku, ile ty masz tych butelek:-)

co do karmienia, jakby mały nie był taki uparty na butle to bym już go przestawiła, bo zaczyna mi brakować mleka, cyca dostaje teraz rano, 11 i 18, czasami chce pocyckać po wieczornej kaszcze i tyle lub aż tyle.

Psa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.

Mały ma nową zabawe, ajk jest w tym starym lózeczku co jest w kuchni to wstaje i tak się buja ze przesuwa łóżeczko dziś tak spory kawałek odjechał od ściany.

MALENA GRATKI 2 ZABKA DLA IZUNI :-)
MADZIU jak wlasnie wciagnelam truskawki :-)
PATI jejku szkoda ze sie wlasciciel znalazl bo cos mi sie wydaje ze U was ten piesek mialby lepiej
Cos mi sie wydaje ze zle traktowali tego pieska :-(

Zapomnialam napisac ze u KATE wsio ok Marika grzeczna Zwiedzaja sobie Tylko pogod moglaby byc lepsza

DOBRANOC JA JUZ SERIO IDE :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry