reklama

Październik 2008

reklama
A teraz zalicza drzemke
Jak wstanie to SINLAC i jedziemy pierwszy raz wozkiem starym Jedziemy do lekarza Zobacze jak z waga po tych jej nietypowych kupach Cala pupe ma opszczypana Niech tez to zobaczy lekarz Naszej Pani Dr nie ma ale z chercia zasiegne opini innego lekarza :-)
Po drodze spacer :-)
Zapowiadali u mnie dzis 15 stopni i bark deszczu Teraz sloneczko swieci az bym juz wyszla bo boje sie ze jak wyjde to nie bedzie swiecilo hehehe
Porobie zdjecia z dziesiejszego spaceru i wam pokaze

A nie ma waszej pani doktor?? Ja wole chodzic do tego samego lekarza , ktory zna dziecko i wie mniej wiecej co i jak, wie jakie lekarstwa dzialaja, i wogole chyba dziecko jest spokojniejsze (o ile moze byc u lekarza;))jak jest jeden i ten sam pan doktor. Oczywiscie jak jest jakas naprawde powazna choroba to wtedy nawet trzeba isc po inna opinie, i czasami zdarza sie tak ze nie ma naszego lekarza, ale wtedy wole zadzwonic zeby przyszedl prywatnie.

usypiam wlasnie moją parówkę, tzn siedze obok ona zasypia, i patrze co tu u was;-) lepiej nie będę obiecywać ale wieczorem postaram się trochę popisać:happy:
zaraz spadam do porządków, wzięłam się dzis wreszcie w garść bo od 2 tygodni psychicznie się do nich nastawiam:laugh2::laugh2::rofl2: tzn to takie grubsze sprzątanie i male przemeblowanie, musze troche rzeczy powywalac, troche przygotowac na wysyłke do pl i ogólnie miejsca troche zrobić w chacie wiec wiecie:rofl2::laugh2::laugh2: a za tydzien gościa mamy (słyszałam ze juz wiecie;-)) wiec nie moge sobie wstydu narobić, hehe:laugh2: dobra, ide, parówka śpi
milego dzionka!!:-)

No jak mozesz parowka....:-D:-D:-D:-D:-D ewentualnie parowunia moze byc:tak::-):-):-):-)

czesc dziewczyny:-)
ja to chyba powinnam wątek powitalny w pierwszej kolejności odwiedzić:laugh2: tyle mnie tu nie było:rofl2: łatwiej mi na zamkniętych was czytać bo tutaj tyle tych stron produkujecie że ekran mi sie rozmywa jak próbuje byc na bieżąco:szok::-D no a ile "nowych" mamuś się pojawiło:happy: oczywiście pozdrawiam wszystkie:-) no, "stare" też:rofl2:
usypiam wlasnie moją parówkę,
No czesc;-)ale pieknie swoja corcie nazywasz:-Dmoj jest Grzyb:-p

U mnie to co wczoraj, mlody chyba sie szaleju najadl i wytrzymac z nim nie mozna.
Prosilam Asie zeby oddala moje dziecko ale nie chce;-):-p Bo jakby stas z rafalem sie zamienili:rofl2:
nieoddam.moje calkiem fajne sie zrobilo:-p

No i dzis basenik, zobaczymy jak bedzie bo mieliśmy miesieczną przerwę.
kurcze moze i ja bym z mlodym poszla

Jak wstanie to SINLAC i jedziemy pierwszy raz wozkiem starym
czekam na relacje.Dorotka czy gdzies kolo Twojej stacji albo na staji jest bankomat?bo W tam zaraz bedzie i szuka.

Psa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.

Mały ma nową zabawe, ajk jest w tym starym lózeczku co jest w kuchni to wstaje i tak się buja ze przesuwa łóżeczko dziś tak spory kawałek odjechał od ściany.
Co za frędzel jeden - buuyhhhh ... wrrr... ubiłabym takiego :wściekła/y:

A Kamiś szaleje no no :-D

Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.
No i weekendzik razem spędzicie.

:-(
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak
Oj niedobrze a może faktycznie przy malowaniu zdjełaś i leży spokojnie gdzieś.

:-D:-D:-D ja czasem do męża mówię tak .. tylko dodaje jeszcze stary :-D:-D:-D

No i weekend za pasem - ufff ... mam dość po dzisiejszym maratonie.
A na koniec lekcji dwaj chłopcy się z lekka spieli razem.
Nosz qrna ... myślałam, że jednemu i drugiemu dam z liścia i pasem po pupach przejadę (zresztą nie wolno mi bić dzieci) ale tak mnie zdenerwowali, że całą drogę do domu jechałam jak osa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Na szczęście mąż dziś już wraca ... mały się ucieszy ale dopiero rano.
Bo tatuś przyjedzie a synek będzie spał.
Za to dostanie prezencik.

Jutro idziemy na imprezkę - 6 rocznica ślubu mojej sis rodzonej.
A my na swoja do września czekamy :-D

MAGDASF niezle z ta zamiana dzieci :-)
Mojej pani dr nie bylo na URLOPIE jest ale teraz jakos wraca :-)
ASIA TO W BYL DZIS W ZORACH ?
BANKOMAT jest niedaleko w kauflandzie Ale pytalas juz jakis czas temu wiec to juz pewnie nieaktualne
W tankowal na shellu ? FAJNIE jaki ten swiat maly :-)
Jesli chodzi o wozek to nie bylo za ciekawei bo Oli pol drogi sie wydzierala Juz mialam wracac i wziasc tamten wozek Nie wiem czy to przez ten wozek czy wogole chodzilo o wozek
Spala w tym wozku 15 min tylko W tym wozku nie ma wmontowanych szelek Mam takie uniwersalne szelki dokupione do tego wozka ale za nic nie wiemy jak je zamontowac aby bylo ok I troche mi Oliwka zjezdzala
Porobilam troche zdjec w wozku wmiedzy czasie gdy chwile sie nie wydzierala Zaraz wkleje na fotkowy :-)
MADZIU oj ja bym sie tez wkurzyla na twim miejscu Ja wlasnie nie moglabym byc nauczycielka Fajnie ze M wraca :-)
JUSTYNKA no wiesz PROWKA ??? :-)

oLI DZIS POBIJA REKORDY NIE SPANIA
Zaliczyla drzemke przed 9 rano Pozniej az 15 min w wozku i to tyle na caly dzien Pewnie padnie dzis wczesniej Moze o 19 juz pojdzie spac na noc Zobaczymy TeRAZ BAWI SIE Z G on spiewa a oan tez proboje spiewac :-)

Jak tu pusto :-(

Wytancowalam sie z mala :-)
Padla o 19,10 przy 70 ml mlekaPewnie zaniedlugo bede musiala ja dokarmic bo dlugo na tym nie pociagnie Mam nadzieje ze posip dzis ladnie bo jutro mam nocke Wiec przdaloby mi sie wyspac :-)

Lece na kanapki pyszne Jasiu zrobil A po truskawki

Juz wam mowie DOBRANOC :-)

witam ja tak krótko bo padam. Dzis spacerek i stajnia, potem obiad i pilnowanie małego, castorama szybko i basenik, po basenie latanie i padam.
Mały zaczał raczki i już dobiera sie tam gdzie nie wolno. No i wymyślił sposób przemieszczania się razem z tym starym lózeczkiem, staje w nim i na stojąco tak się buja ze wędruje też łóżeczko a on w nim, naszczęście to w sypialni to ciężki kloc i go nieruszy choć bardzo się stara. Acha i nauczyl się przybijać piątkę

Zrobilam sobie nowe suwaczki i nie wiem czy sie pojawia....;-)
U nas juz cisza i spokoj, dziecie spi i jacek tez:-D Zocha u tesciowej, jutro jedzie po psa, i juz sie doczekac nie moze. Zakupy zrobione, miesko na grilla kupione jutro bedziemy probowac bo dzisiaj juz doszedl i nawet niezle wyglada, to samo express az milo sie rozczarowalam bo za taka cene sa naprawde super. Ja madra wymyslailam soebie ze powiem ze sasiadka podarowala express a tu du.pa blada zapomnialam wyrzucic pokwitowanie:-D:-D:-D:-D:-D No ale spoko loko, oddam mu sie wieczorem i nie bedzie sie gniewal:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Nie no zartuje i tak bym mu sie oddala:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mały zaczał raczki i już dobiera sie tam gdzie nie wolno. No i wymyślił sposób przemieszczania się razem z tym starym lózeczkiem, staje w nim i na stojąco tak się buja ze wędruje też łóżeczko a on w nim, naszczęście to w sypialni to ciężki kloc i go nieruszy choć bardzo się stara. Acha i nauczyl się przybijać piątkę

gratulacje dla Kamilka:-)

Na szczęście mąż dziś już wraca ... mały się ucieszy ale dopiero rano.
Bo tatuś przyjedzie a synek będzie spał.
Za to dostanie prezencik.
Jutro idziemy na imprezkę - 6 rocznica ślubu mojej sis rodzonej.
A my na swoja do września czekamy :-D

ale macie fajnie, udanej imprezki:-)

grzyb tj chyba w plebanii jak dobrze kojarze co:-p:-D:-D

Justynka wiedziałysmy o takich planach ale nie wiedziałysmy kiedy bo Minisia za latana i nie ma czasu na bb. Fajnie ze sie tu odezwałaś mi zamkniety nie po drodze:zawstydzona/y:

no i mamy nadzieje ze sie powiedzie:-) a minisia tak, praca praca ale mówiła że zajrzy tu

Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak

o no..:baffled: znaleziona??

Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.

jejku zazdroszcze....właśnie dlatego tęsknie za polska, domem i "swoimi" ludźmi, dla was to takie zwykłe a mnie się łzy kręcą w oku

Hej.
U mnie zmęczenie materiału więc bedę rzadziej tu zaglądac.
Pozdr

3maj sie laska:-) mam nadzieję że szybko wrócisz do formy:happy:

reklama
heheh ladne Magda ladne:tak:ija tez mam nowe:-p
idz sie oddawaj Jackowi:rofl2:i nie szczuj bo tez chce a W nie bedzie:-(
mlody zrobil jazde przed snem, wpadl w taka histerie ze nie wiedzialam co sie dzieje.dawalam mu kaszke i nagle tak sie rozdarl ze jak nigdy go z lozka nie wyciagam to go wzielam na rece i darl sie dalej.i tak 15 minut...nie wiem co to bylo.ja koncze pifko, gadam z W i zaraz lulu
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry