Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz zalicza drzemke
Jak wstanie to SINLAC i jedziemy pierwszy raz wozkiem starym Jedziemy do lekarza Zobacze jak z waga po tych jej nietypowych kupach Cala pupe ma opszczypana Niech tez to zobaczy lekarz Naszej Pani Dr nie ma ale z chercia zasiegne opini innego lekarza :-)
Po drodze spacer :-)
Zapowiadali u mnie dzis 15 stopni i bark deszczu Teraz sloneczko swieci az bym juz wyszla bo boje sie ze jak wyjde to nie bedzie swiecilo hehehe
Porobie zdjecia z dziesiejszego spaceru i wam pokaze
usypiam wlasnie moją parówkę, tzn siedze obok ona zasypia, i patrze co tu u was;-) lepiej nie będę obiecywać ale wieczorem postaram się trochę popisać
zaraz spadam do porządków, wzięłam się dzis wreszcie w garść bo od 2 tygodni psychicznie się do nich nastawiamtzn to takie grubsze sprzątanie i male przemeblowanie, musze troche rzeczy powywalac, troche przygotowac na wysyłke do pl i ogólnie miejsca troche zrobić w chacie wiec wiecie
a za tydzien gościa mamy (słyszałam ze juz wiecie;-)) wiec nie moge sobie wstydu narobić, hehe
dobra, ide, parówka śpi
milego dzionka!!:-)

ewentualnie parowunia moze byc
:-):-):-):-)No czesc;-)ale pieknie swoja corcie nazywaszczesc dziewczyny:-)
ja to chyba powinnam wątek powitalny w pierwszej kolejności odwiedzićtyle mnie tu nie było
łatwiej mi na zamkniętych was czytać bo tutaj tyle tych stron produkujecie że ekran mi sie rozmywa jak próbuje byc na bieżąco
no a ile "nowych" mamuś się pojawiło
oczywiście pozdrawiam wszystkie:-) no, "stare" też
![]()
usypiam wlasnie moją parówkę,
moj jest Grzyb
nieoddam.moje calkiem fajne sie zrobiloU mnie to co wczoraj, mlody chyba sie szaleju najadl i wytrzymac z nim nie mozna.
Prosilam Asie zeby oddala moje dziecko ale nie chce;-)Bo jakby stas z rafalem sie zamienili
![]()

kurcze moze i ja bym z mlodym poszlaNo i dzis basenik, zobaczymy jak bedzie bo mieliśmy miesieczną przerwę.
czekam na relacje.Dorotka czy gdzies kolo Twojej stacji albo na staji jest bankomat?bo W tam zaraz bedzie i szuka.Jak wstanie to SINLAC i jedziemy pierwszy raz wozkiem starym
Co za frędzel jeden - buuyhhhh ... wrrr... ubiłabym takiegoPsa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.
Mały ma nową zabawe, ajk jest w tym starym lózeczku co jest w kuchni to wstaje i tak się buja ze przesuwa łóżeczko dziś tak spory kawałek odjechał od ściany.

No i weekendzik razem spędzicie.Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.
Oj niedobrze a może faktycznie przy malowaniu zdjełaś i leży spokojnie gdzieś.:-(
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak
:-(
No czesc;-)ale pieknie swoja corcie nazywaszmoj jest Grzyb
![]()

ja czasem do męża mówię tak .. tylko dodaje jeszcze stary 

Zocha u tesciowej, jutro jedzie po psa, i juz sie doczekac nie moze. Zakupy zrobione, miesko na grilla kupione jutro bedziemy probowac bo dzisiaj juz doszedl i nawet niezle wyglada, to samo express az milo sie rozczarowalam bo za taka cene sa naprawde super. Ja madra wymyslailam soebie ze powiem ze sasiadka podarowala express a tu du.pa blada zapomnialam wyrzucic pokwitowanie

No ale spoko loko, oddam mu sie wieczorem i nie bedzie sie gniewal

Nie no zartuje i tak bym mu sie oddala

Mały zaczał raczki i już dobiera sie tam gdzie nie wolno. No i wymyślił sposób przemieszczania się razem z tym starym lózeczkiem, staje w nim i na stojąco tak się buja ze wędruje też łóżeczko a on w nim, naszczęście to w sypialni to ciężki kloc i go nieruszy choć bardzo się stara. Acha i nauczyl się przybijać piątkę
Na szczęście mąż dziś już wraca ... mały się ucieszy ale dopiero rano.
Bo tatuś przyjedzie a synek będzie spał.
Za to dostanie prezencik.
Jutro idziemy na imprezkę - 6 rocznica ślubu mojej sis rodzonej.
A my na swoja do września czekamy![]()
No czesc;-)ale pieknie swoja corcie nazywaszmoj jest Grzyb
![]()

Justynka wiedziałysmy o takich planach ale nie wiedziałysmy kiedy bo Minisia za latana i nie ma czasu na bb. Fajnie ze sie tu odezwałaś mi zamkniety nie po drodze![]()
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak
znaleziona??Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.
Hej.
U mnie zmęczenie materiału więc bedę rzadziej tu zaglądac.
Pozdr

ija tez mam nowe
i nie szczuj bo tez chce a W nie bedzie:-(