Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ale spoko loko, oddam mu sie wieczorem i nie bedzie sie gniewalNie no zartuje i tak bym mu sie oddala
![]()
o no..znaleziona??
![]()
heheh ladne Magda ladneija tez mam nowe
idz sie oddawaj Jackowii nie szczuj bo tez chce a W nie bedzie:-(
mlody zrobil jazde przed snem, wpadl w taka histerie ze nie wiedzialam co sie dzieje.dawalam mu kaszke i nagle tak sie rozdarl ze jak nigdy go z lozka nie wyciagam to go wzielam na rece i darl sie dalej.i tak 15 minut...nie wiem co to bylo.ja koncze pifko, gadam z W i zaraz lulu
dobranoc
Mialam juz wczesniej napisac Justynka na tym zdjeciu wygladasz jak Justyna Steczkowska![]()

Malena mi tam sie Steczkowska podoba jako kobieta...troche ma duzy nochal (nasza Justynka nie ma;-)) ale ma takie cos co przyciaga wzrok, i jak dla mnie to jest niesamowicie kobieca i uwodzicielska![]()

MALENA oj wspolczuje klotni z M
Moze o obraczke poszlo ? Wlasnie co on na to ze zgubilas?
Sliczne zdjecie Izuni Juz mialam wczoraj pisac :-)
Wszystko mnie wkurza Balagan w domu ze sam sie nie chce posprzatac mnie wkurza Pies mnie wkurza G mnie najbardziej wkurza a zwlaszcza jakdo mnie dzwoni a mnie sie nie chce z nim gadac I klocimy sie przez to przez telefon nawet 

Ale jak sie ogarne I mieszkanie ogarne To przejde sie z Oliwka Po truskawki WEZME SOBIE DO PRACY 

Oni kupili sobie mieszkanie niedawno i jedziemy do nich pierwzy raz na to mieszkanie Kupialm temu malemu krotkie spodenki na lato i jesczez cos dla nich musze kupic jakis upominek do mieszkania 
agenciara z Ciebie - pouwodź trochę Jacentego ... to się będzie działo